25 Μαρτίου, 2023

Επίσημα, το DJI Mini 3 μπορεί να παραγγελθεί στην Ινδονησία, η τιμή είναι φθηνότερη από το αδερφάκι του

Το Gadgetren – Η DJI κυκλοφόρησε τη νεότερη συσκευή της στην Ινδονησία, δηλαδή το DJI Mini 3. Αυτή η νέα συσκευή drone μπορεί να παραγγελθεί στην Ινδονησία έως τις 17 Δεκεμβρίου 2022.

Εν τω μεταξύ, οι online αγοραστές μπορούν να παραγγείλουν το DJI Mini 3 μέσω του e-commerce eraspace.com και του Επίσημου καταστήματος DJI στα Blibli, Bukalapak, JD.id, Lazada, Shopee και Tokopedia. Εν τω μεταξύ, οι παραγγελίες εκτός σύνδεσης μπορούν να γίνουν επισκεπτόμενοι τα DJI Experience Store, Urban Republic, iBox και Erafone.

Ως νέα συσκευή drone, το DJI Mini 3 είναι ο μικρότερος αδερφός του DJI Mini 3 Pro που είχε προηγουμένως φτάσει στην Ινδονησία τον Μάιο του 2022.

Σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, το DJI Mini 3 διατίθεται σε πιο προσιτή τιμή, ξεκινώντας από 11.400.000 IDR για το πακέτο Fly More Combo Plus. Εν τω μεταξύ, κυκλοφορεί το πακέτο DJI Mini 3 Fly More Combo Plus (DJI RC) για 14.000.000 IDR.

Η διαφορά μεταξύ των δύο νέων προσφορών πακέτων drone είναι η δυνατότητα τηλεχειρισμού που τις συμπληρώνει. Το οποίο για το φθηνότερο πακέτο περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο DJI χωρίς οθόνη αφής ή DJI RC N1.

Ενώ τα πιο ακριβά πακέτα περιλαμβάνουν τηλεχειριστήριο DJI με οθόνη αφής για ευκολότερο χειρισμό και πολλαπλές εργασίες. Ωστόσο, το πακέτο DJI Mini 3 με DJI RC N1 παρέχει ένα ειδικό μέρος για να τοποθετήσετε ένα κινητό τηλέφωνο ως εργαλείο για την εμφάνιση εικόνων από την κάμερα όταν το drone βρίσκεται σε λειτουργία.

Φυσικά, το DJI Mini 3 έχει την ίδια εμφάνιση με το DJI Mini 3 Pro και ζυγίζει 249 γραμμάρια. Ωστόσο, το DJI Mini 3 χρησιμοποιεί μικρότερη ανάλυση κάμερας 12MP σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο αδερφό του που έχει ανάλυση κάμερας 48MP.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ DJI Mini 3 χρησιμοποιεί επίσης αισθητήρα CMOS 1/1,3 ιντσών με εμβαδόν 82,1° και διάφραγμα f/1,7. Η κάμερα έχει επίσης τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών σε φορμά JPEG και JPEG + RAW και προσφέρει λειτουργίες πανοράματος και HDR. Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο, μπορεί να τραβήξει κινούμενες φωτογραφίες με ποιότητα 4K στα 30 fps και έχει μορφή βίντεο MP4, όχι MOV.

DJI-Mini-3-05

Το εύρος ISO για φωτογραφίες και βίντεο προσφέρει 100-3200. Η εγγραφή βίντεο με ποιότητα 4K μπορεί να κάνει ψηφιακό ζουμ έως και 2X. Τα αποτελέσματα της εγγραφής βίντεο θα φαίνονται επίσης σταθερά και στο στόμα χάρη στην τεχνολογία αντίζυγο τριών αξόνων που είναι ενσωματωμένη στο σώμα.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.453 mAh, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να πετάξει και να καταγράψει εικόνες για 38 λεπτά. Για μεγαλύτερη χρήση, η DJI παρουσιάζει επίσης μια επιπλέον μπαταρία 3.850 mAh, η οποία αγοράζεται ξεχωριστά, ώστε να επιτρέπει στο drone να πετάξει και να καταγράφει εικόνες για 51 λεπτά.

Με την προεπιλεγμένη μπαταρία η αυτονομία πτήσης μπορεί να φτάσει έως και τα 18 χιλιόμετρα και με τις πρόσθετες μπαταρίες μπορεί να φτάσει τα 25 χιλιόμετρα. Δυστυχώς το DJI Mini 3 δεν παρέχει εσωτερική αποθήκευση. Από την άλλη πλευρά, αυτή η νέα τεχνολογία μετάδοσης βίντεο drone χρησιμοποιεί το DJI O2 το οποίο είναι ικανό να μεταδίδει ζωντανές προμήθειες εικόνας με ανάλυση 720p/30fps από απόσταση έως και 10km.

DJI-Mini-3-05

Εκτός από αυτό, το DJI Mini είναι επίσης εξοπλισμένο με λειτουργίες εγγραφής βίντεο, όπως η λειτουργία True Vertical Shooting, η οποία περιστρέφει την κάμερα κατά 90º και μπορεί να καταγράφει περιεχόμενο κατακόρυφα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, λειτουργίες QuickShots, όπως Dronie, Helix, Rocket, Circle και Boomerang, οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν τους χρήστες να απαθανατίσουν τις σημαντικές στιγμές τους άμεσα με συναρπαστικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία Auto Takeoff που επιτρέπει στους χρήστες να πετούν drones που θα επιστρέψουν αυτόματα στην αρχική τους θέση όταν πέταξαν αρχικά, εάν το σήμα αρχίσει να εξασθενεί ή η μπαταρία εξαντληθεί σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *