21 Μαρτίου, 2023

Επιδεικνύοντας ποικιλία από επιλεγμένα προϊόντα, η JBL διοργανώνει έκθεση εκτός σύνδεσης στο Pondok Indah Mall 2

Η Gadgetren – JBL διοργανώνει αυτήν τη στιγμή μια έκθεση εκτός σύνδεσης στο Pondok Indah Mall 2, Νότια Τζακάρτα, η οποία φέρει τον τίτλο Dare To Vibe.

Η Έκθεση Offline, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από ένα κενό δύο ετών λόγω αυτής της πανδημίας, μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Σε αυτή την έκθεση, η JBL προσκαλεί τους επισκέπτες να δουν και να αισθανθούν από πρώτο χέρι τη σειρά προϊόντων τεχνολογίας ήχου της JBL. Στην έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τα ανώτερα προϊόντα της JBL, όπως η σειρά ηχείων Partybox, ακουστικά & μικρόφωνο JBL Quantum, φορητά ηχεία best-seller και JBL True Wireless Stereo.

Για να ζωντανέψει αυτή η έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά δραστηριοτήτων με συνολικά βραβεία έως και δεκάδων εκατομμυρίων ρουπίων, όπως φωτογραφικές προκλήσεις και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αγοράσουν προϊόντα στην έκθεση εάν υπάρχουν ενδιαφέροντα για αγορά.

Ως ελκυστική προσφορά, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν εκπτώσεις έως και 50 τοις εκατό, σε συνδυασμό με ελκυστικά βραβεία, και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το κύριο έπαθλο με τη μορφή ενός δωρεάν ταξιδιού διακοπών από την JBL.

JBL-PIM-2-Exhibition

Adapun produk yang dipamerkan pada JBL PIM Exhibition mencakup TWS Tour PRO+, TWS Tune 225 Ghost Edition, Endurance Race, TWS Live Pro 2, TWS Live Δωρεάν 2 NC, TWS Tune130 NC, TWS Tune230 NC, NC,5 Reflect, , GO 3, Clip 4, Xtreme 3, Quantum Stream, TWS Quantum, PartyBox 110, PartyBox 310, PartyBox OTG, PartyBox 100, PartyBox 710, PartyBox1000, dan Encore Essential.

Η Grace Koh ως Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής, Consumer Audio Harman Asia Pacific (APAC) είπε ότι η JBL δίνει πάντα προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες για να σχεδιάσει την τεχνολογία και να προσφέρει ποιοτικό ήχο για να βελτιώσει τις καθημερινές δραστηριότητες, είτε ακούει τα πιο πρόσφατα τραγούδια, εμπνευσμένα podcast. για να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια.

«Αυτή η έκθεση είναι μια απόδειξη της ισχυρής ιδέας, της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και του ανθρωπισμού που συνδυάζονται αρμονικά στη δημιουργία αριστουργημάτων που συνοδεύουν κάθε βήμα του χρήστη», είπε.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα από αυτά τα προϊόντα JBL, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας την εκδήλωση Dare to Vibe που θα πραγματοποιηθεί στο Pondok Indah Mall 2, Νότια Τζακάρτα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *