23 Μαρτίου, 2023

Ετοιμαστείτε, η νέα σειρά κινητών POCO M5 θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδονησία

Gadgetren – Η POCO Indonesia φημολογείται ότι παρουσιάζει το νεότερο κινητό της τηλέφωνο μέσω της σειράς POCO M5 που περιλαμβάνει δύο μοντέλα, τα POCO M5 και POCO M5s.

Αυτά τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα από την POCO θα κυκλοφορήσουν στις 8 Νοεμβρίου 2022 και θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι θαυμαστές της POCO που περιμένουν τα κινητά τηλέφωνα online μέσω του καναλιού POCO Indonesia YouTube ή στο M-Bloc Space Jakarta.

Ως μέρος της οικογένειας POCO M, η σειρά POCO M5 θα στοχεύει στην αρχική κατηγορία χρηστών και διατίθεται σε προσιτή τιμή. Το POCO παρέχει επίσης διαρροές των χαρακτηριστικών που υποστηρίζονται από τα δύο κινητά τηλέφωνα.

Το POCO M5 θα τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Helio G99 Octa-Core (6nm) και θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία HyperEngine 2.0 Lite & Game Turbo 5.0 για τη βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων παιχνιδιού των χρηστών.

Με το HyperEngine 2.0 Lite, είναι δυνατό να ισχυριστεί κανείς ότι η συσκευή POCO M5 μπορεί να παράγει μέγιστη απόδοση διατηρώντας παράλληλα την ισχύ. Ενώ το Game Turbo 5.0 θα παρουσιάσει τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, έτσι ώστε το παιχνίδι να είναι πιο εστιασμένο με ομαλή εμφάνιση.

Επιπλέον, η οθόνη POCO M5 θα έχει ανάλυση Full HD + και θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Εν τω μεταξύ, το POCO M5s θα σκορπίσει γοητεία με ένα πάνελ οθόνης AMOLED, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν καθαρά το περιεχόμενο στην οθόνη.

Επιπλέον, το POCO M5s θα είναι επίσης εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά φωτογραφίας με τέσσερις πίσω κάμερες με κύριο φακό 64MP. Είναι ενδιαφέρον ότι η πίσω κάμερα του POCO M5s υποστηρίζει ανάλυση 4K για την εγγραφή βίντεο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργούν πιο ευκρινές περιεχόμενο βίντεο.

Ο Andi Renreng ως Επικεφαλής Μάρκετινγκ για την POCO Indonesia είπε ότι όταν επιλέγει ένα smartphone, η Gen Z δεν θα ήταν ικανοποιημένη με ένα smartphone «πατάτας» με μέτριες δυνατότητες και αυτό το πνεύμα ήταν το θεμέλιο της POCO κατά τη δημιουργία των POCO M5 και POCO M5.

«Αυτά τα δύο smartphones είναι πραγματικά εκτός συσκευασίας! Ένα smartphone που δίνει πάντα τη μέγιστη εμπειρία για όσους αναζητούν επιδόσεις ή για όσους είναι περισσότερο τριγύρω. Αν κάποιος μπορεί να κάνει GAS, γιατί να επιλέξει το αργό;» αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *