1 Απριλίου, 2023

Ετοιμαστείτε, το Tokopedia Ramadan Extra 2023 θα έρθει με μια ποικιλία από ελκυστικές προσφορές

Gadgetren – Αφού έλαβε μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασμό για την προσφορά του προηγούμενου μήνα του Ραμαζανιού, η Tokopedia θα φέρει και πάλι ελκυστικές προσφορές για τον μήνα του Ραμαζανιού το 2023.

Φέροντας τον τίτλο Tokopedia Ramadan Extra 2023η Tokopedia θα παρέχει μια πληρέστερη γκάμα προσφορών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών στις αγορές.

Για περισσότερο από ένα μήνα από τις 20 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου 2023, οι πελάτες της Tokopedia θα μπορούν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα καμπάνιας που έχει προετοιμαστεί ξεκινώντας από το Official Store Serbu, όπου οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν στο επίσημο κατάστημα με δωρεάν αποστολή, εάν ξοδέψουν ελάχιστο 20.000 IDR. Το ίδιο το Official Store Attack Program εγγυάται ότι τα προϊόντα που αγοράζονται είναι πρωτότυπα, ασφαλή και γρήγορη παράδοση.

Εκτός από αυτό, τον μήνα του Ραμαζανιού, οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το πρόγραμμα Selected Brand Bazaar που θα δώσει περισσότερο φως στις μάρκες ή τους πωλητές που συμμετέχουν. Οι επωνυμίες που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να λάβουν κερδοφόρες ευκαιρίες όπως Live on Peak Day, αποκλειστική τοποθέτηση για προϊόντα και προσφορές και συμμετοχή σε διάφορες καμπάνιες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης η καμπάνια Tokopedia Cantik Fest και το Time of Indonesia Shopping που θα ζωντανέψει επίσης τον μήνα του Ραμαζανιού για τους χρήστες στο σπίτι. Μέσω του Tokopedia Ramadan Extra 2023, οι πελάτες θα απολαμβάνουν επίσης μια νέα ενοποίηση μεταξύ Tokopedia και Gojek στη διεπαφή εφαρμογής.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες της εφαρμογής Tokopedia θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες Gojek, έτσι ώστε η κάλυψη των αναγκών κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού να μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Τα αποθέματα διαφημίσεων Gojek που υπάρχουν στην εφαρμογή Gojek εμφανίζονται στο Banner της αρχικής σελίδας μαζί με άλλες υπηρεσίες όπως το GoFood και το GoMart.

Vice-President-of-Marketing-Solutions-Tokopedia-Edwin-Chayadi

Οι πωλητές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν διάφορα διαφημιστικά κανάλια που προσφέρει η Tokopedia Marketing Solutions κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού. Ένα από αυτά βρίσκεται στην κεντρική σελίδα της Tokopedia χρησιμοποιώντας banner σε premium τοποθεσίες ή Banner αρχικής σελίδας, banner σε άλλες στρατηγικές τοποθεσίες ή δυναμικά κανάλια, διαδραστικά παιχνίδια με βραβεία ή Tap Tap Box και το κανάλι ροής βίντεο Tokopedia Play.

Εκτός από τη μετάβαση στην κύρια σελίδα, οι πωλητές μπορούν να πραγματοποιούν προωθήσεις στη σελίδα αναζήτησης με τη δυνατότητα διαφήμισης TopAds, έτσι ώστε τα προϊόντα να εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας αναζήτησης, να χρησιμοποιούν banner που εμφανίζονται σε όλα τα σημεία επαφής του Δικτύου εμφάνισης Tokopedia και να εμφανίζουν τα προϊόντα ως δημοφιλή αναζητήσεις, ώστε να μπορούν να διαφημίζονται μέσω ειδοποιήσεων και μηνυμάτων. Broadcast Chat.

Ο Edwin Chayadi ως Αντιπρόεδρος Marketing Solutions Η Tokopedia αποκάλυψε ότι με το Tokopedia Ramadan Extra 2023 θα προσθέσει στη χαρά του Ραμαζανιού φέτος και από την πλευρά του θα παρέχει δυνατότητες για αύξηση των πωλήσεών τους.

Από την άλλη πλευρά, σχετικά με τις αυξανόμενες τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, ο Ekhel Chandra Wijaya ως Επικεφαλής Εξωτερικών Επικοινωνιών της Tokopedia είπε ότι το κόμμα του δεν μπορούσε να επηρεάσει τις τιμές της αγοράς επειδή ο πωλητής καθόριζε την τιμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *