21 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ του Nokia T21 και του Pad Mini, ποια είναι η διαφορά;

Gadgetren – Η αγορά tablet στην Ινδονησία έχει μεγάλη ζήτηση για χρήση ως συνεργάτης εργασίας, σπουδών από το σπίτι ή ακόμα και ψυχαγωγίας.

Όπως πρόσφατα σήμερα Nokia T21το tablet τελευταίας γενιάς της HMD Global που θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Προηγουμένως, τον Αύγουστο του 2022, η Realme κυκλοφόρησε επίσης το tablet βασίλειο Pad Mini. Και οι δύο αυτές ταμπλέτες από την άποψη του σχεδιασμού μοιάζουν, ειδικά επειδή και οι δύο προσφέρουν ένα γκρι χρώμα.

Ωστόσο, η τιμή είναι μια διαφορά 900.000 IDR, που είναι ένα tablet Nokia T21 που είναι πιο ακριβό από το βασίλειο του Pad Mini. Για την ακρίβεια, το Nokia T21 κοστολογείται στα 3,2 εκατομμύρια IDR, ενώ το βασίλειο Pad Mini κυκλοφορεί στα 2,3 εκατομμύρια IDR. Φυσικά, αν κοιτάξετε την τιμή της σφαίρας του Pad Mini, είναι όντως πιο προσιτή για ένα tablet αρχαρίων.

Αν ψάχνετε για ένα tablet σε μια κατηγορία αρχαρίων, όπως το Nokia T21 ή το Pad Mini, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο tablet, κάτι που μπορεί να είναι ένα πρόσθετο ζήτημα.

Η διαφορά μεταξύ του Nokia T21 και του πραγματικού Pad Mini

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η σφαίρα του Pad Mini εμφανίζεται με μέγεθος οθόνης που είναι πράγματι μικρότερο από το Nokia T21. Η οθόνη του realme Pad Mini έχει μέγεθος 8,7 ίντσες, ανάλυση 1340 x 800 pixels και οθόνη LCD IPS. Εν τω μεταξύ, το Nokia T21 φέρει μια μεγάλη οθόνη 10,36 ιντσών με ανάλυση 2K (2.000 x 1.200 pixel) και οθόνη LCD IPS.

Τώρα, το Nokia T21 έχει πιστοποιηθεί από την SGS για χαμηλό μπλε φως για προστασία από την έκθεση στο μπλε φως που απουσιάζει στη σφαίρα του Pad Mini. Το βασίλειο Pad Mini ζυγίζει περίπου 372 γραμμάρια με πάχος 7,6 mm, το οποίο είναι ελαφρύτερο από το Nokia T21 που ζυγίζει 466 γραμμάρια.

Δυστυχώς το λειτουργικό σύστημα Pad Mini realm εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Android 11 και το Nokia T21 χρησιμοποιεί ήδη Android 12. Η μπαταρία Nokia T21 έχει ανώτερη χωρητικότητα 8.020 mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με γρήγορη φόρτιση 18 W και μπορεί να φορτιστεί μέσω USB Type C.

realme Pad Mini (2)

realme Pad Mini

Εν τω μεταξύ, η σφαίρα του Pad Mini έχει χωρητικότητα μπαταρίας μόνο 6.400 mAh, η οποία υποστηρίζεται από τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 18 W και την αντίστροφη φόρτιση μέσω USB Type C επίσης. Όσον αφορά τη φωτογραφία με μπροστινή κάμερα, το Nokia T21 χρησιμοποιεί έναν φακό ανάλυσης 8MP, ενώ η σφαίρα Pad Mini είναι μόνο 5MP. Στη συνέχεια, στο πίσω μέρος των δύο tablet και τα δύο χρησιμοποιούν ανάλυση πίσω κάμερας 8MP.

Και τα δύο χρησιμοποιούν διαφορετικά chipset. Το Nokia T21 χρησιμοποιεί το chipset Unisoc Tiger T612 (12nm) 1,8GHz, ενώ το βασίλειο του Pad Mini βασίζεται στο Unisoc Tiger T616 (12nm) 2,0GHz. Και τα δύο είναι επίσης εξοπλισμένα με στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή microSD και θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *