21 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ του Samsung Galaxy A04 και του Galaxy M04 – Ποιο είναι καλύτερο;

Gadgetren – Στην κατηγορία κινητών αρχαρίων, η Samsung παρουσίασε κινητά τηλέφωνα στις σειρές A και M.

Για την ακρίβεια, τα Galaxy A04 και Galaxy M04 είναι παρόντα το 2022. Υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με αυτές τις δύο συσκευές, παρόλο που προέρχονται από διαφορετικές οικογένειες.

Και τα δύο με την πρώτη ματιά μοιάζουν μπροστά και πίσω με δύο πίσω κάμερες και μία μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5MP.

Τα δύο κινητά που ανήκουν στην ίδια κατηγορία αξίζουν να σκεφτούμε ποιο είναι καλύτερο να παντρευτούμε ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Σύγκριση Galaxy A04 και Galaxy M04

Στα χαρτιά, το Galaxy A04 και το Galaxy M04 χρησιμοποιούν και τα δύο την απόδοση του chipset MediaTek Helio P35 Octa-Core (12nm) 2,3 GHz, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα επέκτασης RAM 4 GB.

Ως εκ τούτου, όσον αφορά την απόδοση δεν πρέπει να διαφέρει πολύ. Η διαφορά μεταξύ των δύο θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο τμήμα υποστήριξης φωτογραφίας που εξοπλίζει αυτό το κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας.

Το Galaxy A04 χρησιμοποιεί κύριο φακό 50MP με διάφραγμα f/1,8 ενώ το Galaxy M04 χρησιμοποιεί μόνο κύριο φακό 13MP με διάφραγμα f/2,2.

Ο συνοδευτικός φακός για αυτές τις δύο συσκευές υποστηρίζει επίσης την ίδια ανάλυση φακού βάθους περίπου 2MP με διάφραγμα f/2,4. Οι δύο κύριοι φακοί αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι επίσης ικανοί να παράγουν βίντεο με ανάλυση 1080p στα 30 fps.

Samsung-Galaxy-A04-χρώμα

Samsung Galaxy A04

Επειδή υπάρχει διαφορά στον κύριο φακό, το βάρος του Galaxy A04 είναι περίπου 192 γραμμάρια βαρύτερο από το Galaxy M04 που ζυγίζει περίπου 188 γραμμάρια. Επιπλέον, και τα δύο προσφέρουν διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές.

Το Galaxy A04 είναι διαθέσιμο σε χρώματα Μαύρο, Πράσινο, Λευκό και Χάλκινο. Στη συνέχεια, το Galaxy M04 παρέχει μόνο χρώματα Sea Glass Green και Shadow Blue.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αυτών των δύο κινητών τηλεφώνων υποστηρίζουν τις ίδιες προδιαγραφές. Η χωρητικότητα και των δύο μπαταριών μπορεί να φορτιστεί πλήρως στα 5.000 mAh που είναι εξοπλισμένη με φόρτιση 15 W μέσω USB Type C.

Η οθόνη διεπαφής εκτελεί και τα δύο One UI Core 4.1 με βάση το Android 12. Ο τομέας οθόνης διαθέτει επίσης οθόνη 6,5 ιντσών με οθόνη LCD που έχει ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel). Και οι δύο διαθέτουν ήδη θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm, ηχεία Dolby Atmos και δυστυχώς δεν παρέχουν ακόμη τη δυνατότητα NFC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *