21 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ του Samsung Galaxy A04e και του Galaxy A04 – Φέρτε μια διαφορετική κάμερα

Gadgetren – Για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη που μπορεί να διαφέρει μεταξύ τους, η Samsung έχει αναπτύξει επίσης διάφορα μοντέλα κινητών τηλεφώνων της ίδιας σειράς.

Το Samsung Galaxy A04e και το Galaxy A04 είναι ένα από αυτά. Τα δύο μοντέλα κινητών τηλεφώνων φαίνονται να προσπαθούν να καλύψουν κάθε ανάγκη χρηστών που διαθέτουν κεφάλαια μικρότερα από 2 εκατομμύρια IDR.

Με μια αρκετά μεγάλη διαφορά τιμής, τα δύο κινητά τηλέφωνα έχουν σχεδόν παρόμοιες προδιαγραφές. Αν και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η Samsung έχει κάνει αρκετές προσαρμογές ώστε τα Galaxy A04e και Galaxy A04 να ταιριάζουν με την επίσημη τιμή.

Σύγκριση Samsung Galaxy A04e και Galaxy A04

Το Galaxy A04e κυκλοφορεί με ετικέτα 1.299.000 IDR. Γι’ αυτό είναι το φθηνότερο μοντέλο σε σύγκριση με ορισμένα από τα αδέρφια του, συμπεριλαμβανομένου του Galaxy A04 που είναι διαθέσιμο σε 1.499.000 IDR και 1.799.000 IDR ανάλογα με την παραλλαγή μνήμης.

Και τα δύο διαθέτουν chipset οκτώ πυρήνων με ταχύτητες έως και 2,3 GHz. Δυστυχώς, η Samsung δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένα τον τύπο που χρησιμοποιείται, επομένως δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αν είναι παρόμοιος ή όχι.

Samsung Galaxy A04e

Samsung Galaxy A04e

Απλώς, αν κοιτάξετε τη διαμόρφωση της μνήμης, οι δυνατότητες των δύο κινητών τηλεφώνων θα είναι αρκετά διαφορετικές. Το πρόβλημα είναι ότι το Galaxy A04 διαθέτει επίσης μνήμη RAM και 4 GB + 64 GB αποθηκευτικού μέσου, εκτός από μια παρόμοια παραλλαγή του Galaxy A04e που προσφέρει μόνο 3 GB + 32 GB.

Αυτό που κάνει τα δύο κινητά τηλέφωνα να φαίνονται πολύ διαφορετικά είναι η υποστήριξη της κάμερας. Το Galaxy A04e είναι εξοπλισμένο μόνο με κύριο φακό 13MP, ενώ το Galaxy A04 διαθέτει ήδη 50MP, αν και και τα δύο υποστηρίζονται από αισθητήρα βάθους 2MP.

Έτσι, θεωρητικά, το Galaxy A04 μπορεί να παράγει εικόνες με μεγαλύτερο μέγεθος από το Galaxy A04e. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο αν θέλουμε να έχουμε φωτογραφίες που δεν σπάνε εύκολα όταν μεγεθύνονται πολλές φορές ή εκτυπώνονται σε μεγάλα μεγέθη.

Samsung Galaxy A04

Samsung Galaxy A04

Μια άλλη διαφορά έγκειται στην υποστήριξη Dolby Atmos που επιτρέπει στον ήχο από το κινητό τηλέφωνο να ακούγεται πιο στρογγυλός και πιο αληθινός όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή κεφαλής. Το Galaxy A04e σε αυτή την περίπτωση δεν το έχει φέρει ενώ ο αδερφός του το έχει.

Εκτός από τις πολλές διαφορές παραπάνω, τα Galaxy A04e και Galaxy A04 έχουν αρκετά παρόμοιες προδιαγραφές. Τα δύο κινητά τηλέφωνα, για παράδειγμα, διαθέτουν και τα δύο οθόνη LCD 6,5″ PLS με ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel), μπαταρία 5.000 mAh, USB Τύπος Cμπροστινή κάμερα 5MP, καθώς και το σύστημα One UI Core.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *