23 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ Χρυσών, Μπλε και Γκρι κροτώνων στο Twitter

Gadgetren – Όπως και πολλές άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η πλατφόρμα Twitter προηγουμένως ενσωμάτωσε επίσης ένα μπλε σήμα επιταγής ως ένδειξη ότι ο λογαριασμός είχε επαληθευτεί.

Αυτός ο δείκτης, που ονομάζεται σήμα επαλήθευσης, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε πιο εύκολα επίσημους και γνήσιους λογαριασμούς. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τώρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπράξουν απάτη.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, το σήμα επαλήθευσης αποτελείται πλέον από διάφορους τύπους που περιλαμβάνουν χρυσά, μπλε και γκρι τσιμπούρια. Καθένα από αυτά έχει σίγουρα τον δικό του σκοπό όπως εξηγείται παρακάτω.

Η διαφορά μεταξύ των χρυσών, μπλε και γκρι επιταγών του Twitter

Χρυσή επιταγή

Η διαφορά Ελέγξτε Twitter Χρυσό, Μπλε, Γκρι - 1

Ως μέρος της υπηρεσίας Twitter Blue, η οποία επανεισήχθη πριν από λίγο καιρό, εισήγαγε και το Twitter Twitter Blue για επιχειρήσεις για την επαλήθευση εταιρικών ή επιχειρηματικών λογαριασμών.

Ως δείκτης, είναι ενδιαφέρον ότι το Twitter δεν χρησιμοποιεί πλέον το μπλε σήμα για την επαλήθευση λογαριασμών από σχετικές εταιρείες ή επιχειρήσεις. Τώρα χρησιμοποιούν ένα χρυσό τσιμπούρι για να το κάνουν αυτό.

Λάβετε όμως υπόψη ότι εκτός από το ότι μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας εγγραφή στο Twitter Blue for Business, αυτή η χρυσή επιταγή ισχύει και για εταιρικούς ή επαγγελματικούς λογαριασμούς που έχουν επαληθευτεί με μπλε τικ στο παρελθόν.

Μπλε Έλεγχος

Η διαφορά είναι Check Twitter Gold, Blue, Grey - 2

Όσον αφορά το μπλε σήμα, τα κριτήρια έχουν αλλάξει ελαφρώς. Τώρα δεν το βλέπουμε μόνο σε λογαριασμούς που έχουν προηγουμένως επαληθευτεί ως δημόσια πρόσωπα, είτε πρόκειται για διασημότητες, πολιτικούς ή ακτιβιστές, αλλά και για όσους εγγράφονται στο Twitter Blue.

Το ίδιο το Twitter Blue είναι μια συνδρομή επί πληρωμή που μας επιτρέπει να προσθέσουμε ένα μπλε σήμα επιταγής σε έναν λογαριασμό. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης πρώιμη πρόσβαση σε μια σειρά από υποστηρίξεις, όπως Επεξεργασία Tweet, μεταφόρτωση βίντεο 1080p, σε λειτουργία ανάγνωσης.

Ελέγξτε το Grey

Η διαφορά είναι Check Twitter Gold, Blue, Grey - 3

Εκτός από το χρυσό και το μπλε, τώρα θα δούμε και γκρι τικ για ορισμένους συγκεκριμένους λογαριασμούς Twitter. Αυτό το σήμα ισχύει για κυβερνήσεις, πολυμερείς οργανισμούς, πολιτικά κόμματα ή ορισμένες επωνυμίες.

Το σήμα γκρι τσιμπούρι προβλήθηκε επίσης να απονεμηθεί σε μια σειρά από δημόσια πρόσωπα. Παρόλο που τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο, δεν υπήρχε περαιτέρω εξήγηση σχετικά με τα κριτήρια για τον εν λόγω λογαριασμό.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι το Twitter δεν επισημαίνει μόνο επαληθευμένους λογαριασμούς με χρυσά, μπλε και γκρι τικ. Θα χρησιμοποιούν επίσης επίσημες ετικέτες όπως π.χ ΜΜΕ συνδεδεμένα με το κράτος για τα ΜΜΕ που συνδέονται με την κυβέρνηση, Κυβερνητικός λογαριασμός για γραφείο, να Αυτοματοποιημένη ετικέτα για σκάφη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *