27 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ Infinix Hot 20S και Hot 20 5G – Μια οικογένεια διαφορετικών παραπροϊόντων

Η Gadgetren – Infinix Mobility Indonesia μόλις παρουσίασε δύο από τα νεότερα βασικά κινητά τηλέφωνα της που περιλαμβάνονται στο Seri Infinix HOT 20 το οποίο διαθέτει δύο μοντέλα, το Infinix HOT 20S και το Infinix HOT 20 5G.

Αν και τα δύο διαφέρουν μόνο στην τιμή των 100.000 Rp., όπου το Infinix HOT 20S διατίθεται στη χαμηλότερη τιμή περίπου 2.499.000 Rp., η σειρά Infinix HOT 20 φέρνει διαφορετικές προδιαγραφές τόσο στον τομέα της οθόνης, εντόσθια, στις παρεχόμενες παραλλαγές χωρητικότητας .

Η ίδια η Infinix είναι αρκετά γενναία για να παρέχει προδιαγραφές σε αυτά τα δύο τηλέφωνα, οι οποίες είναι αρκετά διαφορετικές, ειδικά στον τομέα των επιδόσεων, με τιμές στο ίδιο εύρος. Με την εκτέλεση διαφορετικών προδιαγραφών, αυτά τα δύο τηλέφωνα προσφέρουν επίσης δύο παραλλαγές που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους χρήστες σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Διαφορές Infinix HOT 20S και HOT 20 5G

Ο πιο ορατός παράγοντας διαφοροποίησης σε αυτά τα δύο κινητά τηλέφωνα είναι ότι τροφοδοτούνται από διαφορετικούς διαδρόμους απόδοσης. Το Infinix HOT 20 5G, το οποίο γεννήθηκε πρώτο στην Ινδονησία, χρησιμοποιεί ένα πιο ισχυρό chipset από τον αδελφό του.

Με το chipset MediaTek Dimensity 810 Octa-Core (6nm) 2,4 GHz, το Infinix HOT 20 5G έχει σίγουρα μεγαλύτερη ταχύτητα από τον μικρότερο αδερφό του. Ενώ η αδερφή του τροφοδοτείται μόνο από το chipset MediaTek Helio G96 Octa-Core (12nm) 2,05 GHz.

Επίσης, η χωρητικότητα RAM που συνοδεύει κάθε συσκευή της σειράς Infinix HOT 20 είναι επίσης διαφορετική. Το Infinix HOT 20S παρέχει 8 GB μνήμης RAM και το Infinix HOT 20 5G έχει 4 GB μνήμης RAM. Ενώ η εσωτερική αποθήκευση και οι δύο χρησιμοποιούν χωρητικότητα 128 GB.

Infinix-HOT-20-5G-6

Με τη διαφορά στο chipset που φέρουν, η υποστήριξη δικτύου για αυτές τις δύο συσκευές είναι επίσης διαφορετική. Το Infinix HOT 20S εξακολουθεί να υποστηρίζει δίκτυα 4G, επομένως είναι κατάλληλο για χρήστες που χρειάζονται μόνο ένα κινητό τηλέφωνο με τυπικές προδιαγραφές.

Στη συνέχεια, το Infinix HOT 20 5G είναι εξοπλισμένο με ένα δίκτυο 5G και μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο εκτίμησης για τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την πρόσβαση στην τελευταία γενιά με το κινητό τηλέφωνο. Ωστόσο και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα στον τομέα της κύριας κάμερας με ανάλυση 50MP.

Για τον συνδυασμό των καμερών στο πίσω αμάξωμα προσφέρει επίσης διαφορετικές διαμορφώσεις. Το Infinix HOT 20 5G παρέχει μόνο έναν επιπλέον φακό, ο οποίος είναι ένας αισθητήρας τεχνητής νοημοσύνης (Al) που βοηθά στην αποσαφήνιση φωτογραφιών και βίντεο.

Infinix-HOT-20S

Επιπλέον, το Infinix HOT 20S διαθέτει δύο επιπλέον πίσω φακούς με τη μορφή δύο φακών bokeh 2MP. Για την μπροστινή κάμερα, και τα δύο τηλέφωνα έχουν την ίδια ανάλυση, η οποία είναι 8MP. Όσον αφορά την οθόνη, η σειρά Infinix HOT 20 παρέχει επίσης ένα διαφορετικό τοπίο οθόνης.

Το Infinix HOT 20S διαθέτει μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης 6,78 ιντσών σε σύγκριση με το Infinix HOT 20 5G που έχει μέγεθος 6,6 ίντσες. Και οι δύο έχουν επίσης ανάλυση Full HD + (2408 x 1080 pixels) και υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και πάνελ IPS TFT.

Η μπαταρία της σειράς Infinix HOT 20 έχει επίσης την ίδια χωρητικότητα 5.000 mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με γρήγορη φόρτιση 18 W μέσω USB-C. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά στη δυνατότητα NFC την οποία δεν παρέχει το Infinix HOT 20S.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *