27 Μαρτίου, 2023

Η διαφορά μεταξύ OPPO A17k και OPPO A16k – Φέρτε πολλές αλλαγές

Gadgetren – Παρόλο που χρησιμοποιεί ξανά το MediaTek Helio G35 ως διάδρομο, το OPPO A17k που κυκλοφόρησε πρόσφατα φέρνει αρκετές προσαρμογές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του OPPO A16k.

Υπάρχουν πολλές πτυχές αυτού του κινητού τηλεφώνου που έχουν βελτιωθεί από το OPPO A16k, όπως το μέγεθος της οθόνης, η ασφάλεια και η χωρητικότητα της μπαταρίας. Υπάρχουν επίσης εκείνα που είναι πραγματικά μειωμένα που περιλαμβάνουν την κάμερα και τη χωρητικότητα μνήμης.

Επομένως, θα είναι ευκολότερο για εμάς να καθορίσουμε ποια συσκευή θα αγοράσουμε. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μπερδεύεστε, μπορείτε να ακούσετε τις προσαρμογές με περισσότερες λεπτομέρειες στην παρακάτω εξήγηση.

Η διαφορά μεταξύ του OPPO A17k και του OPPO A16k

Στα χαρτιά, το OPPO A17k θα έχει διαφορετικές δυνατότητες παρόλο που φέρει το ίδιο chipset. Το OPPO A16k είναι επειδή είναι εξοπλισμένο με χωρητικότητα RAM 4 GB ενώ το κινητό τηλέφωνο έχει μόνο 3 GB ως υποστήριξη.

OPPO A17k

OPPO A17k

Αυτή η διαφορά στη χωρητικότητα της μνήμης RAM θα ​​καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο τα κινητά τηλέφωνα είναι ικανά να χειρίζονται πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, τόσο πιο ικανός στη διαχείριση δεδομένων.

Το ίδιο ισχύει και για τον τομέα της κάμερας. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με μπροστινό φακό 5MP, αλλά το OPPO A16k έχει κύριο φακό έως 13MP, ο οποίος θα παράγει υψηλότερες εικόνες από το OPPO A17k που διαθέτει μόνο αισθητήρα 8MP.

Μια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης μπορεί να παράγει εικόνες με ανώτερο μέγεθος. Οι φωτογραφίες που προκύπτουν δεν θα σπάσουν εύκολα όταν εκτυπωθούν ως αφίσες ή πανό που είναι γενικά αρκετά μεγάλα σε μέγεθος.

Αντίθετα, η οθόνη OPPO A17k είναι επίσης κατασκευασμένη με ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος. Το πάνελ που χρησιμοποιεί εκτείνεται έως και 6,56” με ανάλυση 1612 x 720 pixel ενώ το OPPO A16k είναι μόνο 6,52” με 1600 x 720 pixel.

OPPO A16k

OPPO A16k

Το στρώμα προστασίας οθόνης είναι επίσης αρκετά διαφορετικό. Ενώ το OPPO A16k βασίζεται στο Corning Gorilla Glass 3 για την αποφυγή γρατσουνιών όταν χρησιμοποιείται, το OPPO A17k προστατεύει τα πάνελ του με την τεχνολογία Panda Glass.

Τα δύο κινητά τηλέφωνα φαίνονται ακόμη πιο διαφορετικά όταν τα βλέπει κανείς από την μπαταρία. Το OPPO A17k έχει χωρητικότητα 5.000 mAh, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από τα 4.230 mAh του OPPO A16k. Έτσι στο χαρτί μπορεί να είναι πιο ανθεκτικό.

Όχι λιγότερο ενδιαφέρον, το OPPO A17k, το οποίο διατίθεται σε χαμηλή τιμή, φέρει ήδη αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ το αδερφάκι του δεν υπάρχει ακόμα. Όσο για την τιμή, το κινητό τιμή 1.799.000 IDR προσωρινός OPPO A16k Rp2.199.000.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *