Gadgetren – Θα μπορούσατε να πείτε ότι το realme C33 και το realme C31 είναι πολύ παρόμοιες συσκευές. Όχι από τη σχεδίαση που χρησιμοποιήθηκε αλλά τις προδιαγραφές και την υποστήριξη των δύο κινητών τηλεφώνων.
Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με chipset Unisoc T612 που μπορεί να κινηθεί έως και 1,8 GHz ως διάδρομος κουζίνας. Οι δυνατότητες είναι επίσης πιθανό να είναι αρκετά ισοδύναμες επειδή το realme C33 και το realme C31 διαθέτουν διαμορφώσεις μνήμης που μπορούν να επιλεγούν μεταξύ 3 GB + 32 GB ή 4 GB + 64 GB.
Τα τηλέφωνα realme C33 και realme C31 φαίνονται επίσης συμπαγή με οθόνη 6,5″ HD + (1600 x 720 pixels) με μικρά χτυπήματα στο επάνω μέρος ως θέση για την μπροστινή κάμερα. Επιπλέον, και τα δύο δεν υποστηρίζουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης.
Αυτό που το κάνει ακόμα πιο παρόμοιο, η υποστήριξη ισχύος που χρησιμοποιείται φαίνεται επίσης παρόμοια. Τόσο το realme C33 όσο και το realme C31 έχουν χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh χωρίς υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.
Ακόμα κι έτσι, τα δύο κινητά τηλέφωνα είναι διαθέσιμα με ελαφρώς διαφορετικές τιμές, όπου το Realme C33 ξεκινά από 1.599.000 Rp. ενώ το Realme C31 είναι μόνο 1.549.000 Rp. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν διαφοροποιητές όπως εξηγείται παρακάτω.
Η διαφορά μεταξύ realme C33 και realme C31
Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων βρίσκεται στον τομέα της κύριας κάμερας. Το realme C33 χρησιμοποιεί μόνο διαμόρφωση δύο φακών ενώ το realme C31 συνοδεύεται από περισσότερους.
Αντίθετα, το Realme C33 έχει υποστήριξη κάμερας με ανάλυση έως και 50MP. Ενώ το realme C31 είναι μόνο έως 13MP με επιπλέον φακό μακροεντολών 2MP για υποστήριξη των δυνατοτήτων του.

realme C33
Για όσους από εμάς χρειαζόμαστε υποστήριξη κάμερας, το realme C33 μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Ο κύριος φακός θα χρησιμοποιείται συνήθως πιο συχνά στην καθημερινή ζωή από έναν αισθητήρα macro που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ειδικές ανάγκες.
Ακόμα κι έτσι, το realme C31 δεν είναι μια συσκευή που πρέπει να χάσουμε, ειδικά αν χρειαζόμαστε μια ανθεκτική συσκευή. Το κινητό είναι επειδή είναι ήδη γεμάτο πιστοποιητικό από την TÜV Rheinland για υψηλή αξιοπιστία που δεν διαθέτει ακόμη το realme C33.
Αυτό το πιστοποιητικό TÜV Rheinland μπορεί να αποκτηθεί αφού η συσκευή έχει περάσει με επιτυχία τη δοκιμή σεναρίου χρήσης για 3 χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει 6 δοκιμές αξιοπιστίας εξαρτημάτων, 7 ακραίες περιβαλλοντικές δοκιμές και 10 καθημερινές δοκιμές χρήσης.
Ο σχεδιασμός του αμαξώματος των δύο κινητών τηλεφώνων είναι ένας παράγοντας διαφοροποίησης που πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη. Σε αυτήν την περίπτωση, το realme C33 έχει χρησιμοποιήσει το πλάι με επίπεδο πλαίσιο όπως οι σημερινές συσκευές, ενώ το realme C31 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί καμπύλο σχήμα.