23 Μαρτίου, 2023

Η ενσωμάτωση δικτύου κινητής τηλεφωνίας Indosat Ooredoo Hutchison στην Ινδονησία φτάνει τώρα το 50 τοις εκατό

Gadgetren – Οι ινδονησιακές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που προσχώρησαν πρόσφατα, συγκεκριμένα οι Indosat Ooredoo και Hutchison Tri Indonesia, αναφέρεται ότι έχουν ενοποιήσει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία με ανάπτυξη 50%.

Προηγουμένως, η ίδια η Indosat Ooredoo Hutchison είχε ενημερώσει την ομάδα Gadgetren πριν από μερικούς μήνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Eid ότι τα δίκτυα των δύο φορέων έχουν στόχο να ενοποιηθούν στις αρχές του 2023.

Τώρα η Indosat Ooredoo Hutchison παρέχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση σχετικά με την επίτευξη της ενοποίησης του δικτύου πομπών που φτάνει το 50 τοις εκατό. Αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση περισσότερων από 43 χιλιάδων πομπών δικτύου σε όλη την Ινδονησία.

Η Indosat Ooredoo και η Hutchison Tri Indonesia έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Multi Operator Core Network (MOCN). Η ενσωμάτωση 43 χιλιάδων πομπών δικτύου έχει ως επί το πλείστον στόχο να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022 για να προσφέρει καλύτερη ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες.

Για να ξεκινήσει αυτή η επιχείρηση, η Indosat Ooredoo Hucthison δεν ξέχασε να συνεργαστεί με αρκετούς συνεργάτες όπως η Huawei, η Ericsson και η Nokia σε αυτό το έργο που ονομάζεται Supernova.

Ο Vikram Sinha ως Πρόεδρος Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Indosat Ooredoo Hutchison είπε ότι το επίτευγμα που έχει φτάσει το 50 τοις εκατό δείχνει ότι με το πνεύμα του gotong royong, μπορούν να επιτευχθούν μεγάλοι στόχοι.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η δέσμευση μπορεί να διατηρηθεί για να επιταχυνθεί η αποστολή του IOH να προσφέρει ψηφιακές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης, να συνδέσει και να ενδυναμώσει τον Ινδονήσιο λαό», είπε.

IOH-update-network-1

Το ίδιο είπε και ο Jacky Chen ως Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Indonesia, ο οποίος αποκάλυψε ότι το κόμμα του εργαζόταν εντατικά με την ομάδα του IOH για την ολοκλήρωση των τριμηνιαίων στόχων και θα συνέχιζε να διατηρεί την απόδοση στην επίτευξη των υπόλοιπων στόχων.

«Θα παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξή μας, τη δύναμη και τις προσπάθειές μας ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν αμέσως τα οφέλη της ενοποίησης του δικτύου IOH. Ευχαριστούμε την IOH για την εκτίμηση που δόθηκε αυτό το τρίμηνο», κατέληξε.

Εκτός από την ενσωμάτωση δικτύου, η Indosat Ooredoo Hutchison έχει επίσης ξεκινήσει προετοιμασίες για δίκτυα 5G σε πολλές περιοχές όπως το Μπαλί, το Balikpapan, το Makassar, το Surabaya, η Jakarta και το Solo. Το 5G με το δίκτυο Indosat Ooredoo δεν μπορεί να το απολαμβάνουν οι χρήστες εκατό τοις εκατό επειδή είναι ακόμα διαθέσιμο σε ορισμένες περιοχές όπως γραφεία, κυβέρνηση, πανεπιστημιουπόλεις, άλλες εμπορικές περιοχές και ορισμένες κρατικές εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *