25 Μαρτίου, 2023

Η ηλεκτρική σκούπα Dyson V15 Detect Absolute Advanced είναι τώρα διαθέσιμη στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Dyson έφερε πίσω την νεότερη ασύρματη ηλεκτρική σκούπα της, Dyson V15 Detect Absolute, στην Ινδονησία, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των Dyson V15 Detect Absolute και Dyson V15 Detect Absolute HEPA.

Η τιμή του Dyson V15 Detect Absolute ξεκινά από 13.899.000 Rp., ενώ το Dyson V15 Detect Absolute HEPA κυκλοφορεί στις 15.999.000 Rp. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της ομάδας Gadgetren, αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι ήδη διαθέσιμη στο διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων της Dyson Indonesia μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου της Tokopedia, αλλά πωλείται μόνο η έκδοση Dyson V15 Detect Absolute HEPA.

Η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων της ηλεκτρικής σκούπας Dyson V15 Detect Absolute έγκειται στην υποστήριξη φίλτρου HEPA στον κινητήρα. Οι ηλεκτρικές σκούπες εξοπλισμένες με HEPA μπορούν να αγοραστούν αποκλειστικά στο Dyson Direct ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Dyson.co.id ή Dyson Demo Zone Mall στην Ινδονησία.

Το Dyson V15 Detect Absolute, το οποίο είναι εξοπλισμένο με φίλτρο HEPA, υποστηρίζεται ότι μπορεί να συλλάβει λεπτά σωματίδια όπως πιτυρίδα και περιττώματα κατοικίδιων ζώων. Μπορεί ακόμη και να φιλτράρει το 99,97 τοις εκατό των σωματιδίων σκόνης σε μέγεθος έως 0,1 μικρά.

Γενικά, αυτή η ηλεκτρική σκούπα φέρει τεχνολογία που μπορεί να πιάσει διάφορες βρωμιές στο σπίτι, όπως τρίχες, τόσο ανθρώπινα μαλλιά όσο και κατοικίδια όπως γάτες και σκύλους.

Επιπλέον, υποστηρίζεται από ράβδο βούρτσας από πολυανθρακικό με αντιρυτιδικό χαρακτηριστικό. Το στέλεχος της βούρτσας έχει 56 πτερύγια που έχουν γωνία σε μια συγκεκριμένη γωνία για να μετακινούν εύκολα όλους τους τύπους τρίχας που αναρροφούνται.

Dyson-V15-Detect_Hair-Screw-Tool-in-car.

Το Dyson V15 Detect Absolute έχει επίσης τις διαθέσιμες δυνατότητες στον κινητήρα Dyson V12 Detect Slim που κυκλοφόρησε χθες στις αρχές Απριλίου 2022. Για παράδειγμα, η υποστήριξη ενός λέιζερ ανίχνευσης σκόνης επιτρέπει στο Dyson V15 Detect Absolute να αναγνωρίζει αυτόματα τη σκόνη στο σπίτι, ώστε ο καθαρισμός να μπορεί να πραγματοποιηθεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, το Dyson V15 Detect Absolute παρέχει επίσης έναν αισθητήρα Piezo που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ποσότητα της σκόνης που πιάνεται και να την προβάλλουν στην οθόνη LCD. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι η ποσότητα και το μέγεθος της σκόνης που εμφανίζεται στην οθόνη LCD μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση.

Μαζί με την κυκλοφορία του Dyson V15 Detect Absolute, η Dyson ανακοίνωσε επίσης μια μηχανή για τον καθαρισμό των μαλλιών κατοικίδιων ζώων όπως γάτες και σκύλους μέσω του κιτ εργαλείων Pet groom με τιμή 1.099.000 Rp.

Οι τρίχες κατοικίδιων συνήθως, παρόλο που έχουν καθαριστεί από τον ιδιοκτήτη, μπορούν να προσελκύσουν διάφορες ακαθαρσίες, τόσο από τον αέρα όσο και από το κεφάλι του ζώου, όπως πιτυρίδα ή βρωμιά από το νεκρό δέρμα.

Pet-Groom-Tool_In-use-3

Το εργαλείο γαμπρού κατοικίδιων ζώων από τη Dyson προβλέπεται ότι μπορεί να καθαρίσει αμέσως τη βρωμιά στις τρίχες ζώων, επειδή υποστηρίζεται από 364 χτένες που είναι εγκατεστημένες υπό γωνία 35 μοιρών και μπορούν να συνδεθούν απευθείας στο κύριο μέρος του μηχανήματος ή χρησιμοποιώντας ένα εύκαμπτος σωλήνας.

Η ελκυστική χτένα εργαλείων Pet groom μπορεί να κινείται ευέλικτα όταν χτενίζετε τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων, έτσι ώστε να μπορούν να φτάνουν βαθιά στο στρώμα της τρίχας και να τραβούν τα μαλλιά που πέφτουν γρήγορα.

Αυτή η μηχανή αποτρίχωσης κατοικίδιων μπορεί επίσης να συνδεθεί με άλλες ασύρματες σκούπες Dyson. Το εργαλείο κατοικίδιου γαμπρού θα πωληθεί σύντομα στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Dyson.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *