21 Μαρτίου, 2023

Η κάμερα Web Logitech Brio 300 κυκλοφόρησε επίσημα στην Ινδονησία, μπορεί να εγγράψει βίντεο Full HD

Η Gadgetren – Η Logitech παρουσίασε επίσημα δύο από τα νέα της προϊόντα στην Ινδονησία, τα οποία περιλαμβάνουν την κάμερα web Brio 300 και τα νέα χρώματα των Ακουστικών Υπολογιστών USB H390, δηλαδή το Off-White και το Rose που συμπληρώνουν τα χρώματα Graphite.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά της στην Ινδονησία, η κάμερα web Brio 300 θα είναι διαθέσιμη για αγορά στις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Εν τω μεταξύ, το νέο χρώμα για το H390 USB Computer Headset μπορεί να αποκτηθεί μέσω e-commerce, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της Logitech στην Tokopedia και Shopee.

Όσον αφορά την τιμή, η κάμερα web Brio 300 κοστίζει 1.299.000 IDR και το H390 USB Computer Headset πωλείται για 669.000 IDR. Σύμφωνα με την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren, το H390 USB Computer Headset έχει αυτή τη στιγμή έκπτωση ώστε η τιμή να είναι πιο προσιτή, μόνο 470.000 IDR.

Για κάθε αγορά αυτών των δύο προϊόντων, η Logitech παρέχει επίσης 2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση υλικού. Αυτά τα δύο προϊόντα είναι επίσης συμβατά με υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows, macOS και ChromeOS.

Η κάμερα web Brio 300 διατίθεται σε τρεις χρωματικές παραλλαγές, δηλαδή Off-White, Rose και Graphite. Και οι δύο κάμερες Web Cam Brio 300 και H390 USB Computer Headset έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των εργασιακών δραστηριοτήτων των χρηστών στο σπίτι ή στο γραφείο.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρτήσουν την κάμερα web Brio 300 πάνω από την οθόνη του υπολογιστή τους για να πραγματοποιούν δραστηριότητες τηλεδιάσκεψης με βίντεο με εφαρμογές τρίτων όπως το Microsoft Teams, το Zoom και το Google Meet. Η κάμερα web μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή μέσω USB Type C.

Στη συνέχεια, η κάμερα στην κάμερα web έχει ανάλυση 2MP η οποία είναι ικανή να παράγει ποιότητα εικόνας 1080p στα 30fps. Αυτή η κάμερα web υποστηρίζεται επίσης από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη διόρθωση φωτός για αυτόματη διόρθωση του φωτός, κλείστρο απορρήτου για τη διατήρηση της ασφάλειας του απορρήτου και μείωση θορύβου.

Εν τω μεταξύ, το σετ μικροφώνου-ακουστικού υπολογιστή USB H390 βασίζεται σε σύνδεση καλωδίου μήκους περίπου 190 cm. Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού είναι συμβατό με υπολογιστές που διαθέτουν θύρα USB-A. Φυσικά, το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει κεφαλόδεσμο και ακουστικά με επένδυση για άνεση που διαρκεί.

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού υποστηρίζεται επίσης από τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου στο στοιχείο του μικροφώνου για μείωση του θορύβου γύρω από τον χρήστη, ώστε οι συνομιλίες να ακούγονται καθαρά. Στο καλώδιο του ακουστικού υπάρχουν κουμπιά λειτουργιών με τη μορφή έντασης ήχου και σίγασης κλήσης.

Logitech-Brio-300-H390-USB-Headset-1

Ο Scott Wharton, ως Γενικός Διευθυντής της Logitech B2B, δήλωσε ότι οι κάμερες Web της σειράς Brio 300 και H390 USB Computer Headset είναι μια πολύ κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν εύκολα την εμπειρία τηλεδιάσκεψης με όλα τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται, εύχρηστες και φιλικές προς τον προϋπολογισμό. .

«Ερευνήσαμε περισσότερους από 3.000 απομακρυσμένους εργαζόμενους και διαπιστώσαμε ότι η πλειονότητα που δεν χρησιμοποιεί εξωτερική κάμερα web αντιμετωπίζει κακές συνθήκες φωτισμού, μη ελκυστικές γωνίες κάμερας, ήχο χαμηλής ποιότητας από τα μικρόφωνα του φορητού υπολογιστή τους και χωρίς ήχο.
μπορεί να φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος για καθαρές συνομιλίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *