23 Μαρτίου, 2023

Η κυρτή 3D οθόνη OPPO Reno8 T 5G προσφέρει άνετη και καθηλωτική οπτική εμπειρία

Εκτός από υποστήριξη για την κύρια κάμερα ανάλυσης 108 MP, το κινητό τηλέφωνο OPPO Reno8 T 5G έχει ελκυστικό σχεδιασμό, ειδικά στην οθόνη. Η οθόνη σε αυτό το κινητό τηλέφωνο φέρει κυρτή ή τρισδιάστατη καμπύλη σχεδίαση στην αριστερή και τη δεξιά άκρη.

Σε κοινή θέα, το μπροστινό μέρος του Reno8 T 5G φαίνεται κορυφαίο για ένα κινητό τηλέφωνο στο εύρος τιμών 5.999.000 Rp. Επιπλέον, αυτός ο καμπύλος σχεδιασμός το κάνει να φαίνεται σαν η οθόνη του κινητού τηλεφώνου να μην έχει σχεδόν κανένα πλαίσιο.

Σε συνδυασμό με πλάτος 6,7 ιντσών, λεπτό πλαίσιο στο κάτω μέρος και αναλογία οθόνης προς σώμα έως και 93%, αυτό κάνει το κινητό τηλέφωνο πολύ ελκυστικό στη χρήση για να απολαύσετε ψυχαγωγία από την παρακολούθηση βίντεο, τα παιχνίδια, την προβολή φωτογραφιών έως την πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα .

OPPO Reno8 T 5G 3D Curved

Τεχνολογία AMOLED, 100% DCI-P3, βάθος χρώματος 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και ανάλυση 2412 x 1080 pixels κάνουν την οθόνη OPPO Reno8 T 5G να εμφανίζει το περιεχόμενο φωτεινά και καθαρά, ώστε να κάνει τα μάτια του χρήστη άνετα κατά τη μεταφορά έξω από τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ακόμη και όταν ο χρήστης βρίσκεται στον καυτό ήλιο, εξακολουθεί να μπορεί να δει περιεχόμενο στην οθόνη, επειδή το επίπεδο φωτεινότητας σε αυτό το κινητό τηλέφωνο μπορεί να αυξηθεί στα 950 nits.

Η παρουσία ρυθμού ανανέωσης 120 Hz κάνει την οθόνη του OPPO Reno8 T 5G να μπορεί να παρουσιάζει κινήσεις εναλλαγής μενού και κινούμενα σχέδια παιχνιδιών που φαίνονται ομαλά, ώστε να χαλάει τα μάτια του χρήστη. Ο ρυθμός δειγματοληψίας αφής των 360 Hz είναι σε θέση να κάνει τα αγγίγματα των δακτύλων στην οθόνη να αποκρίνονται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων μπορούν να ορίσουν τον ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη τους σε High ή Standard. Εάν επιλέξετε τη ρύθμιση High, το σύστημα στο OPPO Reno8 T 5G θα κλειδώσει τον ρυθμό ανανέωσης στα 120 Hz.

OPPO Reno8 T 5G 3D Half Display Top

Ωστόσο, όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός ανανέωσης που ενεργοποιείται στην οθόνη, τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας θα κάνει. Για το λόγο αυτό, παρέχεται μια ρύθμιση Standard για να κάνει την οθόνη να χρησιμοποιεί ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και να χρησιμοποιεί την ισχύ της μπαταρίας πιο αποτελεσματικά.

Παρόλο που ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz είναι ικανός να εμφανίσει μια πιο καθηλωτική εμπειρία όσον αφορά την πλοήγηση και τις ομαλές μεταβατικές κινήσεις, ο ρυθμός ανανέωσης 60 Hz που υπάρχει στην οθόνη OPPO Reno8 T 5G μπορεί επίσης να παρουσιάσει ομαλές κινήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον ρυθμό ανανέωσης που ενεργοποιείται στην οθόνη σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Επιπλέον, αυτός ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης θα αισθάνεται πολύ άνετα όταν οι χρήστες παίζουν παιχνίδια που έχουν υψηλούς ρυθμούς καρέ και καλά γραφικά.

OPPO Reno8 T 5G 3D μισή οθόνη κάτω

Η οθόνη του OPPO Reno8 T 5G υποστηρίζει επίσης το πιστοποιητικό Widevine L1 που του επιτρέπει να παρουσιάζει βίντεο ποιότητας Full HD που παρακολουθούνται από το Netflix και το Amazon Prime Video.

Η OPPO παρουσιάζει επίσης γυαλί AGC DT-Star2 ώστε να μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση γρατσουνιών στην οθόνη OPPO Reno8 T 5G, επειδή μερικές φορές οι χρήστες δεν γνωρίζουν την τριβή όταν το κινητό τηλέφωνο είναι αποθηκευμένο σε μια τσέπη ρούχων.

Με τη χρήση κυρτής οθόνης (3D Curved), μπορεί να προσφέρει μια άνετη οπτική εμπειρία στους χρήστες OPPO Reno8 T 5G. Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτήν τη συσκευή, μπορείτε να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα προπαραγγελίας που θα πραγματοποιηθεί έως τις 9 Μαρτίου 2023 στην Ινδονησία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *