1 Απριλίου, 2023

Η λήψη φωτογραφιών και η εγγραφή βίντεο γίνεται πιο διασκεδαστική με το FlexCam στο Samsung Galaxy Z Flip4 5G

Το Samsung Galaxy Z Flip4 5G ως το πιο πρόσφατο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung έχει ένα μοναδικό σχήμα που μπορεί να λυγίσει. Αυτή η μοναδικότητα καθιστά δυνατή τη χρήση της δυνατότητας FlexCam όπου μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή να εγγράψετε βίντεο με μοναδικές γωνίες.

Τώρα για όσους από εσάς τους αρέσει το vlogging, τώρα δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε τον κόπο να κρατάτε αυτό το smartphone κατά την εγγραφή βίντεο. Χάρη στο FlexCam, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το Samsung Galaxy Z Flip4 5G σε ένα τραπέζι ή επίπεδη επιφάνεια και να το λυγίσετε, το τηλέφωνο θα σηκωθεί αυτόματα όπως όταν χρησιμοποιείτε βάση.

Μετά από αυτό, απλώς κουνάτε το χέρι σας και αυτό το smartphone θα ξεκινήσει αυτόματα τη διαδικασία εγγραφής βίντεο. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να δείτε αμέσως τις εγγραφές βίντεο χάρη στην οθόνη κάλυψης δίπλα στην κύρια κάμερα του Samsung Galaxy Z Flip4 5G.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να επωφεληθείτε με τη FlexCam είναι να εγγράφετε βίντεο κρατώντας το smartphone σαν βιντεοκάμερα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία εγγραφής βίντεο.

Βιντεοκάμερα Samsung Galaxy Z Flip4 5G

Όταν βρίσκεται σε αναδιπλωμένη λειτουργία, μπορείτε να τραβήξετε αμέσως selfie χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε αυτό το smartphone. Απλώς πατήστε το κουμπί λειτουργίας δύο φορές γρήγορα και μπορείτε να τραβήξετε selfie μέσω της κύριας κάμερας αυτού του smartphone. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των φωτογραφιών selfie απευθείας στην οθόνη του εξωφύλλου.

Επιπλέον, χάρη στην ευελιξία της οθόνης Samsung Galaxy Z Flip4 5G, μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες ή να καταγράψετε αντικείμενα που βρίσκονται από πάνω σας ή σε χαμηλό υψόμετρο με ευκολία.

Τώρα για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε το κινητό σας τηλέφωνο στο Galaxy Z Flip4 5G, μπορείτε τώρα να το αγοράσετε απευθείας στο πλησιέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατάστημα λιανικής.

Μπορείτε να έχετε αυτό το Galaxy Z Flip4 5G σε τιμή 13.999.000 Rp. (8GB/128GB), 14.999.000 Rp. (8GB/256GB) και Rp. 16.999.000 Rp. (8GB/512GB). Υπάρχουν τέσσερις χρωματικές παραλλαγές που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ σας, συγκεκριμένα Bora Purple, Graphite, Pink Gold και Blue.

Η Samsung παρέχει επίσης ειδικές προσφορές για κάθε αγορά του Galaxy Z Flip4 5G, όπως επιστροφή μετρητών έως 1.000.000 Rp. 750.000, Πλήρης Προστασία 1 έτους από τη Samsung Care+ αξίας 2.739.000 IDR και 0% δόσεις για έως και 24 μήνες.

Η Samsung συνεργάζεται επίσης με σύγχρονες τοπικές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των BYO, ELLA & GLO και Shining Bright για να παρουσιάσει συσκευασία προϊόντων που έχει
ειδικό σχέδιο.

Για να κάνει την εμπειρία αγοράς αυτού του smartphone πιο συναρπαστική, η Samsung διοργανώνει μια εκδήλωση παρουσίασης για καταναλωτές που θα πραγματοποιηθεί σε 16 σημεία σε 8 πόλεις στην Ινδονησία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Προς το παρόν, η κυκλοφορία των Galaxy Z Fold4 5G και Z Flip4 5G για καταναλωτές είναι παρούσα στο Grand Indonesia, Τζακάρτα, 14-18 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η εκδήλωση παρουσίασης για καταναλωτές θα συνεχιστεί στο Pondok Indah Mall 2, Jakarta στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2022 και στο BEC, Bandung στις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Samsung Galaxy Pop-up Store 2022 στο SCBD Lobby Ashta District 8, Jakarta, το οποίο πρέπει να επισκεφτείτε ως χιλιετία και Gen Z για να απολαύσετε τη νέα εμπειρία του κορυφαίου smartphone της Samsung, πτυσσόμενο, φορετό και του πιο πρόσφατου Samsung Galaxy οικοσύστημα. Το Samsung Galaxy Pop-up Store 2022 θα διαρκέσει από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *