25 Μαρτίου, 2023

Η λειτουργία Quick Device Connect κάνει το Enco Air2 Pro να συνδέεται άμεσα με το OPPO Reno8 5G

Το OPPO Enco Air2 Pro είναι ένα από τα κορυφαία ακουστικά TWS (True Wireless Stereo) της OPPO που ήταν παρόν στην Ινδονησία.

Αυτά τα ακουστικά TWS έχουν εργονομικό σχεδιασμό με τη λαβή να κρέμεται προς τα κάτω, η οποία έχει ρυθμιστεί για να κάνει το αυτί του χρήστη άνετο όταν χρησιμοποιείται.

Εάν τα προεπιλεγμένα καλύμματα ακουστικών δεν ταιριάζουν στο αυτί, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα εφεδρικό ακουστικό μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους που είναι διαθέσιμο στη συσκευασία πώλησης.

Για να συνδέσετε το Enco Air2 Pro με ένα smartphone OPPO με λειτουργικό σύστημα ColorOS 11 ή νεότερο, όπως το Reno8 5G, οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν ειδική εφαρμογή, επειδή μπορούν να συνδεθούν απευθείας χρησιμοποιώντας σύνδεση Bluetooth.

OPPO-Enco-Air2-Pro

Αφού ολοκληρωθεί για πρώτη φορά η διαδικασία σύζευξης μεταξύ OPPO Enco Air2 Pro και Reno8 5G, τότε η επανασύνδεση μεταξύ αυτών των δύο συσκευών θα γίνει πολύ γρήγορα χάρη στη λειτουργία Quick Device Connect.

Με το Quick Device Connect, το OPPO Enco Air2 Pro θα συνδέεται αυτόματα στο Reno8 5G κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει τη θήκη του φορτιστή. Αυτό είναι φυσικά πολύ πρακτικό γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε πολλές φορές τη διαδικασία ζευγαρώματος.

Αργότερα, μια ειδοποίηση Connect OPPO Enco Air2 Pro θα εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του Reno8 5G κάθε φορά που ανοίγει η θήκη του φορτιστή. Αυτά τα ακουστικά TWS θα συνδεθούν επίσης απευθείας με το κινητό τηλέφωνο.

Όχι μόνο αυτό, η OPPO αποκάλυψε ότι το Enco Air2 Pro μπορεί να συνδεθεί με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Οι μεταγενέστεροι χρήστες απλώς αγγίζουν παρατεταμένα την άκρη του ακουστικού για 4 δευτερόλεπτα για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ συσκευών.

Συσκευή γρήγορης σύνδεσης OPPO Enco Air2 Pro

Εν τω μεταξύ, η OPPO παρουσίασε επίσης διάφορες λειτουργίες χειρονομίας στο Enco Air 2 Pro, όπως ένα άγγιγμα για διακοπή ή αναπαραγωγή μουσικής, διπλό άγγιγμα για το επόμενο τραγούδι ή απόρριψη τηλεφωνικής κλήσης, τριπλό άγγιγμα για ενεργοποίηση φωνητικού βοηθού, αγγίξτε παρατεταμένα για 1 δευτερόλεπτο για μετάβαση σε λειτουργία ακύρωσης θορύβου και αγγίξτε παρατεταμένα 4 δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε την ένταση.

Αυτή η εντολή είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία της χειρονομίας OPPO Enco Air2 Pro από τότε που ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αλλαγές στη λειτουργία χειρονομίας όπως επιθυμούν, μεταβαίνοντας στο μενού Bluetooth στο Reno8 5G. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για κινητά τηλέφωνα εκτός του OPPO, χρειάζεστε την εφαρμογή HeyTap Melody εάν ​​θέλετε να κάνετε ρυθμίσεις χειρονομιών ή άλλες λειτουργίες στο Enco Air2 Pro.

Αυτή η μία συσκευή έρχεται με την υποστήριξη ενός οδηγού τετανισμένου διαφράγματος 12,4 mm που έχει 89% μεγαλύτερη περιοχή δόνησης από το πρόγραμμα οδήγησης διαφράγματος 9 mm γενικά στα ακουστικά TWS.

Με αυτά τα προγράμματα οδήγησης, το OPPO Enco Air2 Pro μπορεί να προσφέρει ήχο βαθιάς μπάσων και μεγάλο εύρος ήχου, ώστε να παρέχει μια πιο ρεαλιστική εμπειρία στους χρήστες.

OPPO-Enco-Air2-Pro

Το OPPO Enco Air2 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με μια λειτουργία Active Noise Cancellation που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική ή ήχο από ταινίες καθαρά, επειδή ο θόρυβος από το περιβάλλον θα ελαχιστοποιηθεί.

Υπάρχουν επίσης δύο μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου και ένας αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου AI Call που μπορεί να μειώσει τον θόρυβο του περιβάλλοντος ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις.

Με μια μπαταρία 43 mAh, η OPPO ισχυρίζεται ότι το αριστερό και το δεξί ακουστικό αυτού του προϊόντος μπορούν να διαρκέσουν για 7 ώρες υπό κανονική χρήση χωρίς να ενεργοποιηθεί η Ακύρωση θορύβου. Εν τω μεταξύ, εάν η λειτουργία ακύρωσης θορύβου είναι ενεργή, η αντοχή γίνεται 5 ώρες.

Πωλείται για 1.099.000 IDR στην Ινδονησία, το OPPO Enco Air2 Pro μπορεί να αγοραστεί online μέσω του OPPO Store ή εκτός σύνδεσης στο πλησιέστερο φυσικό κατάστημα OPPO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *