25 Μαρτίου, 2023

Η μηχανή αναζήτησης Microsoft Bing έρχεται τώρα με τεχνολογία AI, μπορεί να παρέχει πιο έξυπνες πληροφορίες

Gadgetren – μηχανή αναζήτησης Bing και αποκλειστικό πρόγραμμα περιήγησης Edge Microsoft Τώρα έρχεται πιο φρέσκο ​​με νέα χαρακτηριστικά που βασίζονται στην τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη ή στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να αναζητήσουν πληροφορίες μέσω του πεδίου αναζήτησης με μη αυτόματο τρόπο, αλλά μπορούν επίσης να συνομιλήσουν με τη μηχανή αναζήτησης Bing. Με αυτήν την ενημέρωση, το Bing και το Edge εμφανίζονται νέα με αρκετές βελτιώσεις αναζήτησης που επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν πιο λεπτομερείς απαντήσεις αναζήτησης.

Εκτός από την ανακοίνωση της τεχνολογίας αναζήτησης με το Al για το Bing και το Edge, η Microsoft επιδεικνύει επίσης ότι χρησιμοποιεί λειτουργίες συνομιλίας ως άλλη επιλογή για αναζήτηση με τη λειτουργία Αναζήτησης. Στο νέο Bing, εμφανίζει μια νέα καρτέλα μενού αναζήτησης, δηλαδή Chat.

Επιλέγοντας την καρτέλα του μενού Συνομιλία, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για οτιδήποτε θέλουν να μάθουν, όπως ακριβώς και να μιλούν με άτομα, όπως η χρήση μεγάλων προτάσεων. Για παράδειγμα, αναζητήστε έναν προορισμό για να ταξιδέψετε στο εγγύς μέλλον για οικογενειακούς σκοπούς, γενέθλια και άλλα παρόμοια.

Όχι μόνο για την αναζήτηση τουριστικών ή ταξιδιωτικών προορισμών, στο νέο Bing οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν άλλες πληροφορίες στην καρτέλα του μενού Chat, όπως συνταγές φαγητού, αγορές για έπιπλα και πολλά άλλα. Στη συνέχεια, το νέο Bing θα παρέχει γρήγορα μια πλήρη, λεπτομερή απάντηση με πρόσθετες πληροφορίες.

Φυσικά, η αναζήτηση με την καρτέλα του μενού Chat είναι πολύ πιο ενημερωτική από την απλή αναζήτηση μέσω της Αναζήτησης. Οι χρήστες θα λάβουν απαντήσεις από το chatbot με λεπτομερείς εξηγήσεις. Ξεκινώντας από μια λίστα θεμάτων και επίσης συνδέσμους σε σχετικές πηγές πληροφοριών με εκείνες που δημοσιεύτηκαν από τον ιστότοπο τον πιο πρόσφατο χρόνο.

  Παράδειγμα-Αναζήτηση-Δυνατότητα-Al-Bing

Η Microsoft μέσω της επίσημης ανακοίνωσής της ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα ανακάλυψη στο Bing είναι πιο ισχυρή από το ChatGPT. Το νέο Bing χρησιμοποιεί την έκδοση GPT 3.5 που υποστηρίζει το μοντέλο γλώσσας OpenAI, το οποίο συμπληρώνεται επίσης από το ChatGPT.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, η Microsoft προσφέρει αυτή τη στιγμή στους χρήστες τη δυνατότητα να εγγραφούν στο νέο Bing μέσω μιας περιορισμένης λίστας αναμονής σε υπολογιστές. Ως εισαγωγή, η Microsoft παρέχει επίσης μια δοκιμή στον ιστότοπο Bing.com για χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία αναζήτησης με το μενού της καρτέλας Chat.

Δυστυχώς για αυτήν τη δοκιμή, η Microsoft δεν παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να πατήσουν απευθείας το κουμπί Chat αλλά πατώντας το κουμπί Try It όταν έχουν εισέλθει στον ιστότοπο Bing.com. Στη συνέχεια, ο χρήστης κατευθύνεται αμέσως να δει αποτελέσματα αναζήτησης με το Chatbot Bing.

Οι χρήστες που περιλαμβάνονται στην περιορισμένη λίστα θα ενημερωθούν αργότερα από τη Microsoft μέσω email μαζί με τις προσφορές και τα μπόνους. Στο μέλλον, αυτή η λίστα αναμονής θα διευρυνθεί από το Bing σε εκατομμύρια τις επόμενες εβδομάδες. Οι κινητές συσκευές θα είναι διαθέσιμες ακολουθώντας τη λίστα αναμονής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *