23 Μαρτίου, 2023

Η παρακολούθηση είναι πιο καθηλωτική χάρη στην απεριόριστη ευρεία οθόνη του Galaxy Z Fold4 5G

Το Galaxy Z Fold4 5G είναι ένα smartphone που διαφέρει πολύ από τα άλλα smartphone γενικά, από σχεδιαστική άποψη μέχρι την εμπειρία χρήστη που παρέχει.

Εκτός από το σχέδιο με μια οθόνη κάλυψης που γεμίζει το μπροστινό μέρος, το Galaxy Z Fold4 5G διαθέτει μια κύρια οθόνη που μπορεί να διπλωθεί για να παρουσιάσει μια πιο συμπαγή μορφή.

Ο σχεδιασμός επιτρέπει επίσης στην οθόνη Galaxy Z Fold4 5G να απλώνεται για να παρέχει μια ευρύτερη προβολή, η οποία είναι το κύριο αξιοθέατο αυτού του smartphone, ειδικά για όσους από εσάς τους αρέσει να παρακολουθούν τον ελεύθερο χρόνο τους ή τη βιντεοδιάσκεψη για δουλειά.

Είναι εγγυημένο ότι θα έχετε μια οπτική εμπειρία που δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο Galaxy Z Fold4 5G χάρη στην κύρια οθόνη 7,6 ιντσών που χρησιμοποιεί ήδη ένα πάνελ 2X Dynamic AMOLED, ώστε να είναι πολύ καθηλωτική η παρακολούθηση βίντεο και άλλων πραγμάτων.

Samsung Galaxy Fold4 5G Netflix

Εκτός από το ότι έχει εικόνες με ακριβή χρώματα και ευκρινείς λεπτομέρειες, η οθόνη Galaxy Z Fold4 5G υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης 120 Hz που είναι σε θέση να εμφανίζει κινήσεις κινούμενων εικόνων πολύ πιο ομαλά από το συνηθισμένο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο βίντεο πιο ελεύθερα και χωρίς διακοπές, επειδή η κύρια οθόνη του Galaxy Z Fold4 5G δεν έχει καν τρύπες ή ενοχλητικά σημεία. Το περιεχόμενο θα εμφανίζεται στο σύνολό του για να παρέχει τη μέγιστη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία στην παλάμη του χεριού σας.

Ταυτόχρονα, θα εξακολουθείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές ενώ παρακολουθείτε ταινίες μέσω μιας λειτουργίας που ονομάζεται Γραμμή εργασιών. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, οι αγαπημένες σας εφαρμογές της επιλογής μπορούν να ανοίξουν με ένα μόνο πάτημα.

Με αυτόν τον τρόπο η δραστηριότητα προβολής σας δεν θα διακόπτεται για πολύ καιρό όταν πρέπει να απαντήσετε σε μηνύματα ή άλλα πράγματα, επειδή δεν χρειάζεται να κάνετε μια μακρά διαδικασία όπου σε άλλα smartphone συνήθως πρέπει να κλείσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και στη συνέχεια να αναζητήσετε την εφαρμογή στο συρτάρι εφαρμογών και, στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε μια άλλη επιθυμητή εφαρμογή.

Εφαρμογή πολλαπλών παραθύρων Samsung Galaxy Fold4 5G

Χάρη στη γραμμή εργασιών, δεν χρειάζεται πλέον να το κάνετε αυτό γιατί μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές που θέλετε με ένα μόνο πάτημα. Επιπλέον, το Galaxy Z Fold4 5G υποστηρίζει ήδη Multi Window που επιτρέπει το άνοιγμα πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε ενώ ανοίγετε άλλες εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε μία από αυτές. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ροή στο YouTube ενώ απαντάτε σε μηνύματα με φίλους που συζητούν τι συμβαίνει στο βίντεο.

Επειδή μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή ταυτόχρονα, δεν θα χάσετε καμία ενδιαφέρουσα στιγμή. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το S Pen για πιο ακριβή πλοήγηση.

Θα μπορείτε να ελέγχετε βίντεο όπως παύση ή επιτάχυνση χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε καθόλου την οθόνη. Φυσικά, το S Pen μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλα πράγματα, όπως η γραφή, το σκίτσο σε σημειώσεις, το σκίτσο με μια πιο φυσική αίσθηση όπως η χρήση στυλό.

Samsung Galaxy Fold4 5G S Pen

Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πολυπλοκότητα που προσφέρει το Galaxy Z Fold4 5G. Όσοι από εσάς θέλετε αυτό το αναδιπλούμενο smartphone μπορείτε ήδη να το αγοράσετε στην Ινδονησία για 24.999.000 Rp. (12GB/256GB), 26.999.000 Rp. (12GB/512GB) και 30.999.000 Rp. (12GB/1TB) σε Graygreen, Beigean και μπορντώ χρώματα..

Η Samsung έχει επίσης διάφορες ειδικές προσφορές για κάθε αγορά του Galaxy Z Fold4 5G συνολικής αξίας άνω των 4.400.000 Rp. με τη μορφή επιστροφής μετρητών έως 1.000.000 Rp. για αγορά με αγορά και συναλλαγή, πακέτα δεδομένων έως 840 GB που ισχύουν για 12 μήνες, επιστροφή μετρητών από τραπεζικούς συνεργάτες έως 750.000 IDR Rp., Πλήρης προστασία 1 έτους από τη Samsung Care+ αξίας 2.739.000 IDR και δόσεις 0% για έως και 24 μήνες.

Το Samsung Galaxy διοργάνωσε επίσης ένα Pop-up Store για το 2022 στο SCBD Lobby Ashta District 8, Jakarta, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε για να ζήσετε από πρώτο χέρι τις νέες εμπειρίες όλων των συσκευών στο οικοσύστημα Samsung Galaxy μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *