1 Απριλίου, 2023

Η πρώτη φορά! Το OPPO A77s Body Display θα υιοθετήσει το σχέδιο της σειράς OPPO Reno

Gadgetren – Αφού πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές πιστοποίησης και Postel από την κυβέρνηση, το κινητό τηλέφωνο OPPO A77s φημολογείται ότι φέρει το σχέδιο του προκατόχου του, του OPPO Reno7.

Αυτό μεταφέρθηκε απευθείας από την OPPO Indonesia στην ομάδα Gadgetren μέσω γραπτής δήλωσης. Αν κοιτάξετε πίσω, το OPPO Reno7 είναι ένα κινητό τηλέφωνο OPPO μεσαίας κατηγορίας που κυκλοφόρησε στην Ινδονησία το πρώτο τρίμηνο του 2022 για την ακρίβεια τον Μάρτιο.

Η σχεδίαση του αμαξώματος OPPO Reno7 που ονομάζεται Fiberglass Leather Design σίγουρα θα διακοσμήσει επίσης τη νέα συσκευή OPPO A77s στην Ινδονησία. Μέσω της έρευνας OPPO, ο σχεδιασμός και το χρώμα μιας κινητής συσκευής είναι σημαντικά στοιχεία για τους χρήστες για να καθορίσουν την επιλογή της κινητής καρδιάς των ονείρων τους.

Ενώ το Fiberglass Leather Design που θα είναι η ναυαρχίδα του OPPO A77s είναι μια ειδική τεχνική δημιουργίας διατομής του πίσω αμαξώματος με ίνες γυαλιού για την παραγωγή πολλών στρωμάτων πίσω καλύμματος, συμπεριλαμβανομένης μιας δερμάτινης υφής που όχι μόνο δίνει μοναδική εντύπωση αλλά επίσης δεν γλιστράει όταν πιάνεται.

Επιπλέον, το Fiberglass Leather Design θα κάνει επίσης το OPPO A77 να έχει επίπεδο πλαίσιο με κάθε καμπύλη γωνία, ώστε να μην είναι αιχμηρό όταν το κρατάτε χωρίς να χρησιμοποιείτε περίβλημα. Εκτός από τη σχεδίαση αμαξώματος στο πίσω μέρος, η OPPO θα τυλίξει επίσης το OPPO A77 με έναν πορτοκαλί χρωματικό συνδυασμό του απογευματινού ήλιου.

Το χρώμα θα τοποθετηθεί στο δέρμα με υφή με ίνες γυαλιού από την Fiberglass Leather Design σε συνδυασμό με μια επίπεδη διατομή σε χρυσό χρώμα, ώστε να δίνει την εντύπωση ενός premium και κομψό κινητό τηλέφωνο. Από την άλλη, το OPPO A77s θα έχει επίσης αρκετά νέα χαρακτηριστικά που θα εφαρμόσει για πρώτη φορά η σειρά Α.

Περνώντας τη δοκιμή πιστοποίησης και την Postel από την κυβέρνηση της Ινδονησίας, τα OPPO A77 μπορούν σίγουρα να είναι παρόντα για να ζωντανέψουν την αγορά. Ωστόσο, όσον αφορά την ίδια την ημερομηνία κυκλοφορίας, η OPPO Indonesia δυστυχώς δεν έχει παράσχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες και αναμένεται να είμαστε υπομονετικοί περιμένοντας περαιτέρω νέα.

Διέρρευσαν-OPPO-A77.

Ο Aryo Meidianto A ως Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της OPPO Indonesia είπε ότι το Fiberglass Leather Design που ήταν διαθέσιμο μόνο στο OPPO Reno7 με απαλό πορτοκαλί χρώμα, υφή δέρματος και χρυσή επίπεδη άκρη έδωσε μια φωτεινή, φρέσκια και κορυφαία εντύπωση, προφανώς μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.

«Γι’ αυτό παρουσιάζουμε παρόμοια σχεδίαση με το OPPO A77s. Η παρουσία αυτού του τμήματος πλάτης με δερμάτινη υφή απαντά επίσης στα σχόλια των καταναλωτών που θέλουν η υφή Reno7 να υπάρχει στη συσκευή της σειράς Α», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *