25 Μαρτίου, 2023

Η υπηρεσία eSim της Indosat θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Gadgetren – Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας Indosat Ooredoo Hutchison φαίνεται να λανσάρει σύντομα μια υπηρεσία eSIM για τους χρήστες του.

Αυτές οι πληροφορίες διέρρευσαν μέσω tweet από τον Bhaguz Hernawan ή @bhaguz_403 στο Twitter που λέει ότι η τεχνολογία eSIM θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου 2022.

«Μην το πεις σε κανέναν, είναι μυστικό», έγραψε ο Bhaguz. Εν τω μεταξύ πάρτι Indosat Ooredoo Hutchison Μέχρι να γίνει αυτή η είδηση, δεν υπήρχαν περαιτέρω πληροφορίες ή επιβεβαίωση σχετικά με αυτήν την είδηση.

Ωστόσο, μέσω tweets Το Indosat Care στο Twitterη τεχνολογία eSIM μπορεί ήδη να αποκτηθεί σε ορισμένες περιοχές της Τζακάρτα όπως τα καταστήματα KPPTI, Kota Kasablanka, Roxy, Pondok Indah, Mangga Dua και Mall Ambassador.

Η ακριβής διαθεσιμότητα της υπηρεσίας eSIM της Indosat είναι ακόμη άγνωστη προς το παρόν. Εάν πράγματι η Indosat αρχίσει να παρέχει υπηρεσία eSIM, η διαθεσιμότητά της πιθανότατα θα είναι σταδιακά σε άλλες περιοχές.

Όσον αφορά τις προπληρωμένες υπηρεσίες, όπως αναφέρει Makemac Grid, Οι χρήστες καρτών Nano SIM από το Indosat Ooredoo Hutchison λέγεται ότι μπορούν να αλλάξουν σε eSIM στις 25 Δεκεμβρίου 2022, επισκεπτόμενοι τη γκαλερί Indosat Ooredoo Hutchison.

Η Indosat Care είπε ότι η τεχνολογία eSIM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το πρόθεμα 081410 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Στη συνέχεια, για την υπηρεσία αλλαγής κάρτας σε eSIM στο προπληρωμένο Indosat Care αναφέρεται ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.

Προηγουμένως, η ίδια η τεχνολογία eSIM είχε περάσει από μια εσωτερική δοκιμαστική διαδικασία από πέρυσι, γύρω στις αρχές Αυγούστου 2021. Εκείνη την εποχή, οι παλιοί πελάτες και οι νέοι χρήστες μπορούσαν να εγγραφούν στο πρόγραμμα Δοκιμαστικής Εγγραφής eSIM που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 22 Αυγούστου 2021.

OPPO-Reno8Z-5G-VolumeSimTray

Ως πρόσθετες πληροφορίες, η eSIM σημαίνει ενσωματωμένη SIM, η οποία είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει στις κάρτες κινητής τηλεφωνίας να μην χρειάζεται πλέον να είναι φυσικές κάρτες. Η eSIM χρησιμοποιείται επίσης από το 2018 σε συσκευές iPhone XS ή νεότερες εκδόσεις. Χάρη στην eSIM, οι συσκευές iPhone μπορούν να παρέχουν δύο επιλογές υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας eSIM στο iPhone επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποθηκεύουν ψηφιακά αρκετούς αριθμούς καρτών κινητής τηλεφωνίας και μπορούν να ενεργοποιήσουν έναν από αυτούς όπως απαιτείται. Η κάρτα eSIM μπορεί επίσης να είναι ασφαλέστερη στη χρήση για να αποφύγετε τη λειτουργία αφαίρεσης της κάρτας από ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Η υποστήριξη eSIM που παρέχεται από την Indosat Ooredoo Hutchison θα συνοδεύει την Smartfren, η οποία είναι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ινδονησία που έχει εφαρμόσει αυτήν τη στιγμή την eSIM στα προϊόντα καρτών κινητής τηλεφωνίας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *