23 Μαρτίου, 2023

Η Acer παρουσιάζει έναν φορητό υπολογιστή Nitro νέας γενιάς με NVIDIA GeForce RTX Series 40, αυτή είναι η τιμή

Gadgetren – Στην CES 2023, η Acer παρείχε επίσης αναψυκτικά για τη σειρά φορητών υπολογιστών παιχνιδιών Acer Nitro 5. Γενικά, ο φορητός υπολογιστής Nitro 5 φέρνει ενημερώσεις τόσο όσον αφορά την απόδοση, τα γραφικά, το σύστημα ψύξης και την εμφάνιση.

Τώρα ο φορητός υπολογιστής Nitro 5 διατίθεται σε δύο μεγέθη, δηλαδή 16″ και 17″. Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από τη σειρά HX 13ης γενιάς της Intel και τους επεξεργαστές της σειράς AMD Ryzen 7000. Όχι μόνο αυτό, όλα τα μοντέλα Nitro 5 με επεξεργαστές Intel και AMD συνοδεύονται επίσης από GPU της σειράς NVIDIA GeForce RTX 40.

Όλα τα μοντέλα Nitro 5 υποστηρίζονται από έως και 32 GB μνήμης DDR5 και έως 2 TB αποθήκευσης PCle Gen 4 M.2 SSD. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, ο φορητός υπολογιστής Nitro 5 θα πωλείται από τον Μάιο του 2022 σε παγκόσμιες αγορές όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Κίνα.

Σχετικά με την τιμή, Το Nitro 5 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή της σειράς Intel HX 13ης γενιάς Το μέγεθος 16″ (AN16-51) κοστολογείται από 1.199,99 USD για την αγορά της Βόρειας Αμερικής ή το ισοδύναμο των 18,7 εκατομμυρίων IDR και για το μέγεθος 17″ (AN17-51) κυκλοφορεί στην ίδια τιμή με το μέγεθος 16″.

Ενώ Το Nitro 5 τροφοδοτείται από επεξεργαστή AMD Ryzen 7000 series Τα μεγέθη 16″ (AN16-41) πωλούνται από 1.149,99 USD για την αγορά της Βόρειας Αμερικής ή περίπου 17,9 εκατομμύρια IDR και για μεγέθη 17 ιντσών (AN17-41) από 1.199,99 USD ή περίπου 18,7 εκατομμύρια IDR.

Εκτός από την υποστήριξη των πιο πρόσφατων επεξεργαστών που είναι πιο ισχυροί από πριν, η σειρά φορητών υπολογιστών Nitro 5 2023 παρουσιάζει επίσης μια ψηλότερη οθόνη από πριν. Το Nitro 5 size 16 παρέχει ανάλυση WUXGA που έχει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρωματική γκάμα 100% sRGB.

Acer-Nitro-17

Χάρη στη GPU της σειράς NVIDIA GeForce RTX 40 σε συνδυασμό με το NVIDIA Advanced Optimus, επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ ενσωματωμένων γραφικών και διακριτών γραφικών χωρίς να χρειάζεται να κάνουν επανεκκίνηση ή επανεκκίνηση. Αυτό βελτιστοποιεί τον ρυθμό καρέ της οθόνης για δραστηριότητες παιχνιδιού και ροής.

Εν τω μεταξύ, το Nitro 17 προσφέρει δύο επιλογές ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένου του Full HD με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz ή 165 Hz ή Quad HD με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz. Από την άλλη πλευρά, για να μεγιστοποιήσει την απόδοση της συσκευής ώστε να μην θερμαίνεται εύκολα, το Nitro 5 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί διπλούς ανεμιστήρες που βρίσκονται στα πλαϊνά και πίσω.

Το σύστημα ψύξης του Nitro 5 διαθέτει επίσης χώρο για ροή αέρα προς τα πάνω και υγρό μεταλλικό θερμικό γράσο για να βοηθήσει στην ψύξη όταν η συσκευή καλείται να παίξει βαριά παιχνίδια.

Υπάρχει ενσωματωμένο λογισμικό NitroSense και ένα ειδικό κλειδί NitroSense που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη θερμοκρασία, την ταχύτητα του ανεμιστήρα, την τροφοδοσία του συστήματος φορητού υπολογιστή Nitro 5 για να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο δροσερά.

Acer-Nitro-17-1.

Η τελευταία σειρά Nitro 5 διαθέτει επίσης μια ποικιλία συμπληρωματικών, πιο ενημερωμένων χαρακτηριστικών που συνοδεύουν και διευκολύνουν τους χρήστες, όπως παιχνίδια, ψυχαγωγία ή επεξεργασία βίντεο. Ξεκινώντας από το τμήμα του πληκτρολογίου, υποστηρίζεται από ένα πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών με οπίσθιο φωτισμό, ώστε να μην είναι βαρετό τα παιχνίδια.

Επιπλέον, το Nitro 5 διαθέτει κάμερα HD, δύο μικρόφωνα και δύο ηχεία με ήχο DTS:X Ultra. Επιπλέον, υπάρχουν πλήρεις θύρες σύνδεσης, όπως θύρα HDMI 2.1, συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD, δύο θύρες Thunderbolt 4 ειδικά για Nitro 5 με επεξεργαστές Intel και θύρα USB 3.2 Gen 2 που επιτρέπει τη φόρτιση εκτός σύνδεσης.

Κάθε αγορά αυτού του νέου Nitro 5 φέρνει επίσης το Xbox Game Pass ή το PC Game Pass για ένα μήνα δωρεάν, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια υπολογιστή με διάφορους δημοφιλείς τίτλους ή τύπους παιχνιδιών AAA.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *