27 Μαρτίου, 2023

Η Apple κυκλοφορεί νέο MacBook Pro με τσιπ M2 Pro και M2 Max, εδώ είναι η τιμή

Gadgetren – Η Apple παρείχε επίσημα αναψυκτικά για φορητούς υπολογιστές MacBook Pro διαστάσεων 14″ και 16″ με το νεότερο SoC (System on Chip), δηλαδή τα M2 Pro και M2 Max. Όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών Macbook Pro Αυτό το πιο πρόσφατο προϊόν μπορεί να παραγγελθεί παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Ιανουαρίου 2023.

Όσον αφορά τον φορητό υπολογιστή MacBook Pro 14″, η τιμή ξεκινά από 1.999 USD ή το ισοδύναμο των 30 εκατομμυρίων Rp. Εν τω μεταξύ, ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro 16″ κυκλοφορεί από 2.499 USD ή περίπου 37 εκατομμύρια IDR.

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματά του, αυτός ο νέος φορητός υπολογιστής MacBook Pro προσφέρει πιο αποτελεσματική απόδοση, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα του χρήστη. Χάρη στο νέο τσιπ, αυτός ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro μπορεί να εκτελέσει διάφορες εργασίες με βαριές εφαρμογές, όπως επεξεργασία βίντεο, απόδοση βίντεο, έως ταξινόμηση χρωμάτων.

Μόνο για εφέ απόδοσης, ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro με αυτό το νέο τσιπ υποστηρίζεται ότι είναι έξι φορές πιο γρήγορος από το MacBook Pro με τσιπ Intel. Στη συνέχεια, για την ταξινόμηση χρωμάτων, ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro με αυτό το τσιπ υποστηρίζεται ότι είναι δύο φορές πιο γρήγορος από την προηγούμενη γενιά.

Κάθε φορητός υπολογιστής MacBook Pro με αυτό το νέο τσιπ χρησιμοποιεί διαφορετική διαμόρφωση CPU και GPU. Οι φορητοί υπολογιστές MacBook με το τσιπ M2 Pro έχουν επιλογή από παραλλαγές CPU, συμπεριλαμβανομένων 10 πυρήνων ή 12 πυρήνων. Και οι δύο συνοδεύονται από GPU έως 19 πυρήνων με LPDDR5 RAM χωρητικότητας έως 32 GB και εύρος ζώνης μνήμης έως 200 GB/s.

Εν τω μεταξύ, ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro με το τσιπ M2 Max χρησιμοποιεί μόνο μια CPU 12 πυρήνων σε συνδυασμό με μια GPU έως και 38 πυρήνων και διαθέτει LPDDR5 RAM με χωρητικότητα έως και 96 GB. Εν τω μεταξύ, το εύρος ζώνης μνήμης του φορητού υπολογιστή MacBook Pro με το τσιπ M2 Max έχει ταχύτητα έως και 400 GB/s.

Οι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro με τσιπ M2 Pro και M2 Max υποστηρίζονται επίσης από σύνδεση HDMI που μπορεί να μεταδώσει βίντεο ανάλυσης 8K. Όσον αφορά την εμφάνιση, ο φορητός υπολογιστής MacBook Pro με αυτό το νέο τσιπ φέρει ένα πάνελ Liquid Retina XDR και από πάνω είναι μια κάμερα web ανάλυσης 1080p.

Η οθόνη φορητού υπολογιστή MacBook Pro μπορεί να εμφανίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 240 Hz σε ανάλυση 4K και υποστηρίζει επίσης ρυθμό ανανέωσης 60 Hz σε ανάλυση 8K. Για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες.

Επιπλέον, οι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro με τσιπ M2 Pro και M2 Max είναι επίσης εξοπλισμένοι με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως 6 ηχεία ήχου και μικρόφωνο, λειτουργικό σύστημα macOS Ventura, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E, τρεις θύρες Thunderbolt 4, υποδοχή κάρτας μνήμης SDXC, και φορτιστής MagSafe 3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *