27 Μαρτίου, 2023

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 16 για χρήστες iPhone 8 στην πιο πρόσφατη σειρά iPhone

Gadgetren – Αφού παρουσιάστηκε στο WWDC 2022, επιτέλους το λειτουργικό σύστημα iOS 16 μπορεί να γίνει δειγματοληψία από όλους τους χρήστες συσκευών iPhone 8 έως και την πιο πρόσφατη, δωρεάν.

Μέσω του iOS 16, η Apple παρέχει μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες, ξεκινώντας από την οθόνη κλειδώματος, ένα πιο έξυπνο σύστημα και καλύτερες ρυθμίσεις απορρήτου.

Το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό της οθόνης κλειδώματος είναι ότι το iPhone μπορεί πλέον να ρυθμίσει την οθόνη κλειδώματος πιο προσωπικά. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν διάφορες άλλες λειτουργίες στην οθόνη κλειδώματος για να εμφανίσουν πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες χωρίς να εισάγουν το περιεχόμενο στην οθόνη, όπως επιλογή της προτιμώμενης φωτογραφίας από τη συλλογή του κινητού τηλεφώνου, ρύθμιση γραμματοσειρών και προσθήκη γραφικών στοιχείων, σε ξυπνητήρια.

Νέες δυνατότητες iOS 16 - 2

Επιπλέον, στην οθόνη κλειδώματος, οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν την επιθυμητή εμφάνιση ειδοποιήσεων, όπως φόρμα λίστας, στοίβαξη και μέτρηση. Η δυνατότητα εστίασης μπορεί επίσης τώρα να εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος για να διευκολύνει τους χρήστες να συνεχίσουν να κάνουν δραστηριότητες

Στο iMessage, οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν διάφορα είδη επεξεργασιών προτού σταλεί το μήνυμα στον παραλήπτη, όπως επεξεργασία, ακύρωση αποστολής και επισήμανση συνομιλιών ως μη αναγνωσμένων.

Νέες δυνατότητες iOS 16 - 6

Επιπλέον, μέσω του iMessage οι χρήστες μπορούν επίσης να προσκαλέσουν φίλους ή συγγενείς για να μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο ή τραγούδια με το SharePlay. Οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν περισσότερα μηνύματα με τη μορφή εγγράφων σε περισσότερους από έναν παραλήπτες μέσω της λειτουργίας συνεργασίας.

Το iOS 16 διευκολύνει επίσης τους χρήστες να διαχειρίζονται την ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ακυρώσουν μηνύματα και να ορίσουν υπενθυμίσεις ώστε να επιστρέψουν στα μηνύματα αργότερα με τη λειτουργία “Υπενθύμισέ μου”.

Χαρακτηριστικά-Νέο-iOS-16-4.

Εκτός από αυτό, το iOS 16 φέρνει επίσης αυτόματες προτάσεις στους χρήστες όταν τα μηνύματά τους δεν έχουν απαντηθεί και οι χρήστες θα λαμβάνουν επίσης αυτόματες ειδοποιήσεις όταν ξεχάσουν να συμπεριλάβουν παραλήπτες ή συνημμένα στα email.

Στη λειτουργία Ζωντανού κειμένου, οι χρήστες μπορούν τώρα να μετακινήσουν το θέμα της εικόνας πατώντας και κρατώντας το, στη συνέχεια σηκώνοντάς το από το φόντο και ανακατευθύνονται στο πεδίο μηνύματος για αποστολή σε άλλους.

Apple-iOS-16-iPhone-14-Live-Text

Η δυνατότητα Visual Look Up επεκτείνεται επίσης για να αναγνωρίζει πουλιά, έντομα, αράχνες και αγάλματα. Επιπλέον, το Live Text μπορεί επίσης να αναγνωρίσει κείμενο σε βίντεο σε όλο το σύστημα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να θέσουν σε παύση τα βίντεο για να ανακτήσουν υπότιτλους και να τους χρησιμοποιήσουν για αντιγραφή και επικόλληση, μετάφραση, μετατροπή νομισμάτων και άλλα.

Για να διατηρηθεί το απόρρητο κατά την περιήγηση, το Safari είναι πλέον εξοπλισμένο με κλειδαριά εισόδου για να το κάνει ακόμα πιο ασφαλές. Το κλειδί πρόσβασης μπορεί να είναι Touch ID ή Face ID σε συνεργασία με την FIDO Alliance, την Google και τη Microsoft. Το κλειδί πρόσβασης ισχύει για ολόκληρη την εφαρμογή και τον ιστό και ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στον ιστότοπο.

Μέσω του iOS 16, η Apple θέλει επίσης να διευκολύνει τους χρήστες με αναπηρίες όπως οι τυφλοί με τη λειτουργία Door Detection, οι κινητικές αναπηρίες να εμφανίζουν πληροφορίες από το Apple Watch στο iPhone και τα άτομα με προβλήματα ακοής να μπορούν να χρησιμοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις ή κλήσεις FaceTime για ομαλή επικοινωνία. από πηγές ήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *