21 Μαρτίου, 2023

Η Apple κυκλοφορεί tablet iPad 10ης γενιάς με θύρα USB Type-C και ελκυστικά χρώματα

Gadgetren – Εκτός από την ανακοίνωση του tablet iPad Pro με το chipset M2, η Apple κυκλοφόρησε επίσης το τελευταίο tablet iPad 10ης γενιάς που είναι εξοπλισμένο με θύρα USB Type-C και επιλογή τεσσάρων χρωμάτων, όπως ασημί, κίτρινο, ροζ και μπλε.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα, iPad 10ης γενιάς Αυτή η τελευταία έκδοση μπορεί να παραγγελθεί από σήμερα έως τις 25 Οκτωβρίου 2022 ηλεκτρονικά στον ιστότοπο Apple.com και θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Apple από τις 26 Οκτωβρίου 2022.

Αυτό το iPad 10ης γενιάς κοστίζει από 449 $ ή περίπου 6,9 εκατομμύρια Rp. για την παραλλαγή WiFi και για την παραλλαγή WiFi + Cellular, ξεκινά από 599 $ ή το ισοδύναμο των 9,2 εκατομμύρια Rp. Υπάρχουν δύο επιλογές χωρητικότητας αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των 64 GB και 256 GB.

Για την υποστήριξη δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών, αυτό το iPad μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με δύο πρόσθετα αξεσουάρ που μπορούν να αγοραστούν χωριστά, συγκεκριμένα το Apple Pencil 1ης γενιάς και το Magic Keyboard Folio.

Το Apple Pencil 1ης γενιάς με προσαρμογέα USB Type-C διατίθεται στα 99 $ περίπου. Η Apple πωλεί επίσης το Magic Keyboard Folio σε λευκό χρώμα για 249 $.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το iPad 10ης γενιάς τροφοδοτείται από το chipset A14 Bionic που προσφέρει 20 τοις εκατό ταχύτερη αύξηση της απόδοσης της CPU και 10 τοις εκατό ταχύτερη αύξηση της απόδοσης της GPU σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με την Apple, το iPad 10ης γενιάς με το chipset A14 Bionic μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες δραστηριότητες των χρηστών, όπως τη σχολική εργασία, την επεξεργασία βίντεο για ανέβασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Apple-iPad-10th-USB-Type-C-1

Με μέγεθος οθόνης 10,9 ιντσών, αυτό το iPad 10ης γενιάς χρησιμοποιεί ένα πάνελ Liquid Retina που έχει ανάλυση 2.360 x 1.640 pixels και υποστηρίζει επίπεδο φωτεινότητας 500 nits και τεχνολογία True Tone.

Στο πλάι του iPad 10ης γενιάς, υπάρχει ένα κουμπί Touch ID για είσοδο στην αρχική σελίδα του περιεχομένου στην οθόνη. Και για τη φωτογραφία, υπάρχει μία πίσω κάμερα με τη μορφή ευρυγώνιου φακού 12 MP που μπορεί να καταγράψει βίντεο ποιότητας 4K και βίντεο αργής κίνησης στα 240 fps.

Apple-iPad-gen-10-Apple-Arcade-SharePlay

Στη συνέχεια, η μπροστινή κάμερα είναι ευρυγώνια με ανάλυση 12 MP που υποστηρίζει τη λειτουργία Center Stage που θα τοποθετεί το πρόσωπο του χρήστη όταν κάνει τηλεδιάσκεψη με βίντεο στο κέντρο της οθόνης.

Επιπλέον, υποστηρίζεται από δύο μικρόφωνα με σιγαστήρες ώστε ο ήχος που προκύπτει να ακούγεται καθαρά και καθαρά. Το δίκτυο 5G μπορεί επίσης να υποστηριχθεί από αυτό το iPad 10ης γενιάς μαζί με υποστήριξη για συνδεσιμότητα WiFi 6, η οποία υποστηρίζεται ότι μπορεί να κατεβάσει με ταχύτητα 3,5 Gbps υπό κανονικές συνθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *