23 Μαρτίου, 2023

Η Apple παρουσιάζει μια παραλλαγή κίτρινου χρώματος για τα iPhone 14 και 14 Plus

Gadgetren – Η Apple παρουσίασε επίσημα μια νέα χρωματική παραλλαγή, δηλαδή το κίτρινο, για να συμπληρώσει το χρώμα της σειράς iPhone 14 που ήταν παρόν νωρίτερα. Οσον αφορά νέα κίτρινη παραλλαγή χρώματος Αυτό είναι ειδικά για τα μοντέλα iPhone 14 και 14 Plus.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, οι κίτρινες εκδόσεις των iPhone 14 και 14 Plus θα είναι διαθέσιμες από τις 10 Μαρτίου 2023 μέσω ενός προγράμματος προπαραγγελίας με αρχική τιμή 799 USD ή ισοδύναμο 12,3 εκατομμυρίων Rp. για το iPhone 14 και 899 USD ή 13,8 εκατομμύρια Rp. για το iPhone 14 Plus .

Οι δύο σειρές iPhone 14 τροφοδοτούνται από το chipset A15 Bionic το οποίο διαθέτει CPU 6 πυρήνων που αποτελείται από 2x πυρήνες υψηλής απόδοσης και 4x πυρήνες υψηλής απόδοσης και διαθέτει επίσης GPU 5 πυρήνων. Το chipset υποστηρίζεται επίσης ότι μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορα είδη δραστηριοτήτων για την εμφάνιση ομαλού περιεχομένου τόσο για εμπειρίες βίντεο όσο και για παιχνίδια.

Επιπλέον, το chipset A15 Bionic υποστηρίζεται επίσης από 16 πυρήνες Neural Engine που είναι ικανοί να εκτελούν έως και 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο και επιτρέπουν ταχύτερους υπολογισμούς μηχανικής εκμάθησης για εμπειρίες εφαρμογών τρίτων, καθώς και για λειτουργίες iOS.

Η υποστήριξη A15 Bionic είναι επίσης ενσωματωμένη με τον ISP (Image Signal Processor) στις λειτουργίες κάμερας της σειράς iPhone 14 για την παροχή φωτογραφικών και βιντεοσκοπικών χαρακτηριστικών όπως η λειτουργία Photonic Engine, η λειτουργία Action, η Cinematic και τα Photographic Styles.

Επιπλέον, το chipset A15 Bionic στην κίτρινη παραλλαγή των iPhone 14 και 14 Plus είναι επίσης εξοπλισμένο με χωρητικότητα εσωτερικής αποθήκευσης που κυμαίνονται από 128 GB, 256 GB και 512 GB.

Όσον αφορά τη φωτογραφία, οι κίτρινες παραλλαγές των iPhone 14 και 14 Plus χρησιμοποιούν δύο πίσω κάμερες με τη μορφή ενός κύριου φακού 12 MP και ενός ευρυγώνιου φακού 12 MP. Στη συνέχεια, ο δεύτερος μπροστινός φακός παρουσιάζει ανάλυση 12MP. Με την πίσω κάμερα, και οι δύο μπορούν να κάνουν εγγραφή βίντεο με ποιότητα έως 4K στα 30 fps χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Cinematic.

Apple-iPhone-14-Yellow-Variant

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την εμφάνιση, το iPhone 14 σκορπίζει γοητεία με μέγεθος οθόνης 6,1″ που έχει ανάλυση 2532 x 1170 pixel ενώ η οθόνη iPhone 14 Plus έχει μέγεθος 6,7″ με ανάλυση 2778 x 1284 pixel. Οι δύο οθόνες προστατεύονται επίσης από ένα στρώμα Ceramic Shield και υποστηρίζουν Super Retina XDR OLED, HDR10, Dolby Vision και επίπεδο φωτεινότητας έως και 1200 nits.

Η διεπαφή των iPhone 14 και 14 Plus τρέχει το iOS 16, το οποίο παρέχει νέες δυνατότητες, όπως παραλλαγές της οθόνης κλειδώματος από γραφικά στοιχεία, φωτογραφίες έως ταπετσαρίες. Το iOS 16 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα μετά την αποστολή τους, να αναιρούν την αποστολή μηνυμάτων και να επισημαίνουν τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα.

Εκτός από αυτό, το iOS 16 παρέχει επίσης μια δυνατότητα μετάφρασης με τη μορφή Ζωντανού κειμένου που λαμβάνεται από βίντεο για να παρέχει μια λειτουργία έκτακτης ανάγκης SOS μέσω δορυφόρου και ανίχνευσης ατυχημάτων. Φυσικά, η λειτουργία Emergency SOS μέσω δορυφόρου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ινδονησία και είναι διαθέσιμη μόνο στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιρλανδία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *