23 Μαρτίου, 2023

Η ASUS παρουσιάζει το προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο ROG Azoth Wireless Gaming

Gadgetren – Εκτός από την παρουσίαση δύο προϊόντων αξεσουάρ gaming, mouse pad και mouse σε συνεργασία με την Aim Lab, η ASUS Republic of Gamers (ROG) κυκλοφόρησε επίσης ένα ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών που μπορεί να προσαρμοστεί για πρώτη φορά με το όνομα ROG Azoth.

Το ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών ROG Azoth είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά με τιμή περίπου 250 USD ή περίπου 3,7 εκατομμύρια ρουπίες, όπως αναφέρει η PC Gamer. Στην Ινδονησία, η ASUS δεν έχει παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν.

Είναι ενδιαφέρον ότι για κάθε αγορά του ασύρματου πληκτρολογίου παιχνιδιών ROG Azoth, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποστηρικτικό εξοπλισμό με τη μορφή λιπαντικού Krytox GPL -205 – GD0, τρεις επιπλέον διακόπτες, καλύμματα πλήκτρων, εξολκείς διακοπτών, ανοιχτήρια διακοπτών και σχάρα γράσου. για διακόπτες.

Με ένα ποσοστό περίπου 75 τοις εκατό του σώματος που μπορεί να προσαρμοστεί, το ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών ROG Azoth προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως πάνελ OLED, μηχανικούς διακόπτες ROG NX, διπλά καλύμματα πλήκτρων PBT, μοναδικό σχεδιασμό εγκατάστασης φλάντζας και σταθεροποιητή πληκτρολογίου .

Ο πίνακας OLED στο ROG Azoth έχει μέγεθος 2″ που μπορεί να εμφανίσει σημαντικές πληροφορίες στην οθόνη, όπως κατάσταση πληκτρολογίου, κατάσταση Caps Lock, λειτουργία σύνδεσης και ένδειξη λειτουργίας υπολογιστή. Αυτό το πάνελ OLED μπορεί επίσης να εμφανίσει διαθεσιμότητα χωρητικότητας μπαταρίας, πληροφορίες πολυμέσων, προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια και παραμέτρους συστήματος, όπως η θερμοκρασία της CPU.

Εν τω μεταξύ, ο μηχανικός διακόπτης ROG NX που χρησιμοποιείται στο ROG Azoth έχει λιπασμένο στέλεχος και περίβλημα βάσης, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάζει μια πιο ομαλή αίσθηση κλικ και να εξαλείφει τον ήχο αναπήδησης του ελατηρίου.

ASUS-ROG-Azoth-2

Επιπλέον, αυτό το ασύρματο πληκτρολόγιο παιχνιδιών διαθέτει μεσαίου μεγέθους διπλά πλήκτρα PBT και κοντύτερα στελέχη για να παρέχει μια άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Πληκτρολόγιο gaming nirkabel ROG Azoth Είναι επίσης σχεδιασμένο με τρία στρώματα, όπου στο κάτω μέρος υπάρχει αφρός PORON διαστάσεων 3,5 mm για μείωση του θορύβου από το εσωτερικό του πληκτρολογίου. Στη συνέχεια, ο σταθεροποιητής του πληκτρολογίου λιπαίνεται, κάτι που επιτρέπει σε μεγάλα πλήκτρα όπως το Spacebar, το Shift και το Enter να ταιριάζουν με την αίσθηση του αρχικού διακόπτη.

Η ασύρματη τεχνολογία που είναι ενσωματωμένη σε αυτό το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί το ROG SpeedNova, το οποίο υποστηρίζεται ότι μπορεί να προσφέρει έως και περισσότερες από 2000 ώρες συνεχούς παιχνιδιού. Αυτό το πληκτρολόγιο μπορεί επίσης να συνδεθεί με τρεις διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα μέσω σύνδεσης Bluetooth. Φόρτιση με χρήση καλωδίου USB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *