1 Απριλίου, 2023

Η BenQ παρουσιάζει την οθόνη παιχνιδιών ZOWIE XL2566K με ρυθμό ανανέωσης 360 Hz για παίκτες Esports

Η Gadgetren – Η BenQ παρουσίασε τη νέα της οθόνη παιχνιδιών που ονομάζεται ZOWIE XL266K με οθόνη 24,5 ιντσών με ανάλυση Full HD (1.920 x 1.080 pixels) και υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 360 Hz και επίπεδο φωτεινότητας 320 nits.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά του, η οθόνη παιχνιδιών ZOWIE XL266K φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμη στην Ινδονησία στο εγγύς μέλλον. Με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και τεχνολογία πάνελ DyAc+ ή Dynamic Accuracy TN που κατασκευάζεται από την ZOWIE, αυτή η οθόνη απευθύνεται σε παίκτες esports, προσφέροντας ομαλή οπτική απεικόνιση και γρήγορη απόκριση, καθιστώντας την κατάλληλη για ανταγωνιστικούς παίκτες.

Σε σύγκριση με πάνελ IPS με ρυθμό ανανέωσης 360 Hz, ο πίνακας TN με ρυθμό ανανέωσης 360 Hz από αυτήν την οθόνη υποστηρίζεται ότι μπορεί να παράγει καθαρές εικόνες, ειδικά σε παιχνίδια δράσης, όπως η λήψη πρώτου προσώπου (fps).

Χάρη στον πίνακα TN με ρυθμό ανανέωσης 360 Hz, επιτρέπει επίσης στους παίκτες να βλέπουν πιο καθαρά τον εχθρό μπροστά στα μάτια τους, ώστε να μπορούν να κερδίζουν σε κάθε μάχη. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ρυθμός ανανέωσης 360 Hz σε αυτήν την οθόνη μπορεί να εμφανιστεί μόνο σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Εν τω μεταξύ, οι συσκευές PS5 και XBox Series X που είναι συνδεδεμένες στη θύρα HDMI2.0 μπορούν να εμφανίζουν μόνο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Εκτός από το HDMI 2.0, αυτή η οθόνη παιχνιδιών παρέχει επίσης θύρα υποδοχής ακουστικών.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης υποστήριξη για το λογισμικό XL Setting to Share που μπορεί να αποθηκεύσει προφίλ βίντεο. Μέσω αυτού του λογισμικού, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τα χρώματα σε κάθε διαφορετικό παιχνίδι. Στις ρυθμίσεις γρήγορης πρόσβασης, οι παίκτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις λειτουργίας FPS.

IPS-360Hz-Vs-Zowie-DyAc-TN-360H

Στη συνέχεια, φυσικά, αυτή η οθόνη φέρει επίσης βάρος περίπου 6,2 kg, το οποίο υποστηρίζεται από κατανάλωση ενέργειας μικρότερη από 40 W. Αυτή η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με βάση ή βάση για να μπορεί να σταθεί σε ένα τραπέζι. Επιπλέον, μπορεί επίσης να στερεωθεί στον τοίχο με την επιτοίχια στήριξη που παρέχεται.

Ενώ η οθόνη της οθόνης μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την άνεση της συσκευής αναπαραγωγής, η οποία περιλαμβάνει περιστροφή 90º, μετατόπιση από αριστερά προς τα δεξιά, νεύμα και ρύθμιση ύψους. Επιπλέον, αυτή η οθόνη παιχνιδιών είναι επίσης εξοπλισμένη με πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως πιστοποιημένη έκθεση σε χαμηλό μπλε φως και χωρίς τρεμόπαιγμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *