27 Μαρτίου, 2023

Η Blibli παρουσιάζει τη δυνατότητα Virtual Try On, μπορείτε να δοκιμάσετε το Make Up με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας

Το Gadgetren – Blibli παρουσίασε επίσημα μια νέα λειτουργία για τους χρήστες του που ονομάζεται Virtual Try On, όπου οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν προϊόντα μακιγιάζ πριν αγοράσουν εικονικά μέσω βιντεοκλήσεων που βασίζονται στην Επαυξημένη Πραγματικότητα.

Ως ελκυστική προσφορά, για χρήστες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τη λειτουργία Virtualy Try On κατά τη διάρκεια του προγράμματος Beauty Brand Fest έως τις 17 Φεβρουαρίου 2023 θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε εκπτώσεις έως και 90% και επιστροφή μετρητών 90%.

Μέχρι τώρα, η λειτουργία Virtualy Try On υποστηρίζει 22 τοπικές και διεθνείς μάρκες μακιγιάζ και στο μέλλον θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα φέτος στην εφαρμογή Blibli σε συσκευές Android και iOS. Χάρη στην παρουσία της λειτουργίας Virtualy Try On, οι πελάτες που τους αρέσει να ψωνίζουν καλλυντικά δεν χρειάζεται πλέον να έρχονται σε φυσικό κατάστημα.

Αυτή η υπηρεσία Virtual Try On επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δοκιμάσουν καλλυντικά όπως να έρχονται απευθείας σε ένα κατάστημα όπου μπορούν να επιλέξουν την απόχρωση και την υφή του μακιγιάζ, όπως το χρώμα του foundation, το κραγιόν, την πούδρα, το eyeliner, τη σκιά ματιών, τους φακούς επαφής και άλλους τύπους του μακιγιάζ.

Η Stephanie Santoso ως αντιπρόεδρος της κατηγορίας Health & Beauty της Blibli δήλωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 η αύξηση της ζήτησης για προϊόντα ομορφιάς στο Blibli θα συνεχίσει να παρουσιάζει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις.

«Με τη λειτουργία Virtual Try-On, θα εμπλουτίσει την εμπειρία αγορών των λάτρεις της ομορφιάς μαζί με μια σειρά από προσφορές επωνυμίας στην κατηγορία Health & Beauty που είναι πιο ολοκληρωμένες. Αυτή η δυνατότητα προστιθέμενης αξίας είναι η απάντηση για τους πελάτες που θέλουν να ψωνίσουν στην πλατφόρμα Blibli αλλά θέλουν να βεβαιωθούν ότι τα προϊόντα που αγοράζουν είναι αυτό που θέλουν», εξήγησε.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Virtual Try On στο Blibli, οι χρήστες πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν λήψη της εφαρμογής Blibli μέσω του Google App Store ή του Apple App Store. Μετά από αυτό, εγγραφείτε με ένα προσωπικό email και τα βήματα για να δοκιμάσετε τη δυνατότητα Virtual Try On Blibli είναι τα εξής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής στην εφαρμογή Blibli

  • Μπείτε στην εφαρμογή Blibli στο κινητό σας.
  • Από στήλη αναζήτησης Σημειώστε το προϊόν μάρκας μακιγιάζ που θέλετε να δοκιμάσετε.
  • Παρακέντηση προϊόν τα οποία είναι επιθυμητά.
  • Παρακέντηση Δοκιμάζω στην κάτω αριστερή γωνία στη φωτογραφία του προϊόντος.
  • Επιτρέψτε τη χρήση της δυνατότητας κάμερας στην εφαρμογή Blibli πατώντας Συνέχεια.
  • Γυρίστε το πρόσωπό σας προς την κάμερα.
  • Επιλέγω Αποχρώσεις ή χρώματα επιλεγμένα καλλυντικά.
  • Μόλις χωρέσει, βάλτε το στο καλάθι αγορών και Ολοκλήρωση αγοράς.

Tutorial-Using-Blibli-Virtual-Try-On

Όπως και άλλα προϊόντα, η υπηρεσία Virtual Try On στο Blibli είναι επίσης εξοπλισμένη με μια επιλογή τρόπων πληρωμής για κάθε ένα από τα προϊόντα μακιγιάζ που παρουσιάζονται. Οι αγοραστές μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας μεθόδους μεταφοράς ATM, Mobile Banking, ψηφιακά πορτοφόλια και άλλες.

Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία υποστηρίζεται επίσης από υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών 24/7 μετά την πώληση και παρέχει εγγύηση επιστροφής προϊόντων 15 ημερών. Η Blibli εγγυάται επίσης ότι κάθε προϊόν μακιγιάζ που παρέχεται είναι 100% πρωτότυπο και υπάρχουν προσφορές για ορισμένους πωλητές, όπως επιστροφή μετρητών και δωρεάν αποστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *