27 Μαρτίου, 2023

Η Coway παρουσιάζει τον καθαριστή νερού με προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού

Gadgetren – Μια εταιρεία από τη Νότια Κορέα, η Coway, παρουσίασε προϊόντα καθαρισμού νερού ή καθαριστές πόσιμου νερού στην Ινδονησία. Μέσω ενός καθαριστή νερού, η Coway θέλει να παρέχει ένα κατάλληλο διάλυμα πόσιμου νερού που να είναι απαλλαγμένο από διάφορους ρύπους όπως βακτήρια, μικροπλαστικά και βαρέα μέταλλα.

Στη συζήτηση που διεξήχθη χθες στις 21 Δεκεμβρίου 2022, ο Coway μαζί με τον Rofiq Iqbal ως Ειδικός Νερού και Λέκτορας της Σχολής Πολιτικών και Περιβαλλοντικών Μηχανικών (FTSL) ITB εξήγησαν ότι ο καθαριστής νερού της Coway είναι σε θέση να αφαιρεί σημαντικά τις επιβλαβείς ουσίες χάρη στην τεχνολογία καθαρισμού νερού.

Αυτό αποδεικνύεται επίσης μέσω της σύγκρισης των Συνολικών Διαλυμένων Στερεών (TDS) ή της συνολικής περιεκτικότητας σε αόρατο νερό που περιέχεται στο ακατέργαστο νερό που προέρχεται από το νερό της βρύσης και το νερό που φιλτράρεται από προϊόντα Coway.

Ως αποτέλεσμα, το ακατέργαστο νερό που μετρήθηκε με μετρητή TDS εμφανίζει βαθμολογία ασφαλείας περίπου 132 PPM για το πόσιμο νερό, ενώ το νερό που φιλτράρεται από το προϊόν Coway με φίλτρο μεμβράνης RO έχει μόνο TDS 13 PPM.

Από τα αποτελέσματα της σύγκρισης των μετρήσεων παραπάνω, μπορεί να ειπωθεί ότι ο καθαριστής νερού Coway με φίλτρο μεμβράνης RO μπορεί να καθαρίσει σημαντικά το νερό όσο το δυνατόν περισσότερο. Στους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα όριο TDS που έχει καθοριστεί για τη διασφάλιση της ασφάλειας του πόσιμου νερού, δηλαδή TDS κάτω από 500 μέρη ανά εκατομμύριο (PPM).

Ο ίδιος ο Coway σε κάθε προϊόντα καθαρισμού νερού Έχουν εξοπλιστεί με τεχνολογία φιλτραρίσματος σε στρώσεις ξεκινώντας από Neo-Sense, RO Membrane, Plus Inno-Sense, Mineral και Antibacterial. Η τεχνολογία φιλτραρίσματος Neo-Sense περιέχει δύο φίλτρα, το Plus Sediment και το Pre-Carbon.

Η δουλειά της Neo-Sense είναι να καθαρίζει το νερό για να απομακρύνει τα σωματίδια, το χλώριο, τις πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τις διαλυμένες οργανικές και ανόργανες ακαθαρσίες. Στη συνέχεια, το φίλτρο μεμβράνης RO είναι σε θέση να αφαιρεί ρυπαντές νερού όπως βαρέα μέταλλα, επιβλαβείς οργανικές χημικές ουσίες, μικρόβια και ραδιενεργές ουσίες.

Τότε το Plus Inno-Sense περιέχει φίλτρα Post Carbon και Fine για τη μείωση των οσμών και τη βελτίωση της γεύσης του νερού. Τέλος, το Αντιβακτηριακό φίλτρο είναι σε θέση να αποτρέψει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στη δεξαμενή νερού του καθαριστή νερού Coway. Με την πληρότητα αυτής της τεχνολογίας φιλτραρίσματος, ο καθαριστής νερού είναι σε θέση να καθαρίζει το νερό από διάφορους τύπους επιβλαβών ουσιών, ώστε να είναι ασφαλές για τους χρήστες να πίνουν.

In-Home-Experience-with-Coway-3

Προϊόν καθαριστής νερού Coway που έχουν κυκλοφορήσει στην Ινδονησία υπάρχουν δύο μοντέλα που μπορούν να τοποθετηθούν σε τραπέζι ή όρθια. Τα μοντέλα που μπορούν να τοποθετηθούν στο τραπέζι περιλαμβάνουν τα OMBAK (CHP-7310R), VILLAEM II (CHP-18AR), NEO Plus (CHP-264L) και CINNAMON (P-6320R). Εν τω μεταξύ, το μοντέλο καθαριστή νερού που μπορεί να σταθεί είναι CORE (CHP-671R). Η τιμή ξεκινά από 9 εκατομμύρια IDR.

Η Jane Gulo ως Διευθύντρια Εργαστηρίου Ποιότητας Νερού Coway είπε ότι η κοινότητα πρέπει ακόμα να δώσει προσοχή σε άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την καταλληλότητα του πόσιμου νερού, όπως μικροβιολογικές παραμέτρους που σημαίνει ότι το νερό πρέπει να είναι απαλλαγμένο από κολοβακτηρίδια όπως το e-coli.

«Όταν αναφερόμαστε σε κανονισμούς στην Ινδονησία, φυσικά το πόσιμο νερό που είναι κατάλληλο για κατανάλωση πρέπει να πληροί πρότυπα ποιότητας με βάση το Permenkes No. 492 του 2010. Οι πιο εύκολα παρατηρήσιμες προϋποθέσεις είναι οι φυσικές παράμετροι – συμπεριλαμβανομένης της μυρωδιάς, της γεύσης και της θολότητας καθώς και του TDS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *