1 Απριλίου, 2023

Η DANA Παρουσιάζει υπηρεσίες μεταφοράς, ανάληψης μετρητών και κατάθεσης μετρητών QRIS

Gadgetren – Η εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού DANA έχει οριστεί από την Bank Indonesia και την Indonesian Payment System Association (ASPI) ως ψηφιακό πορτοφόλι που αντιπροσωπεύει μη τραπεζικούς παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (PJP) για να συμμετάσχει στην επίδειξη κυκλοφορίας του QRIS Transfer, Cash Drawal και κατάθεση μετρητών (QRIS TTS).

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2022 στο Μπαλί. Προηγουμένως, το ψηφιακό πορτοφόλι DANA ήταν μόνο μια μέθοδος πληρωμής για συναλλαγές χωρίς μετρητά, τώρα το DANA είναι επίσημα ένα ψηφιακό πορτοφόλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορές χρημάτων, αναλήψεις μετρητών και καταθέσεις μετρητών.

Αυτή η κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε επειδή η χρήση των συναλλαγών QRIS Transaction συνεχίζει να αυξάνεται, υποδεικνύοντας μια ισχυρότερη κοινοτική κουλτούρα ψηφιακών συναλλαγών. Η παρουσία του QRIS TTS από την Bank Indonesia στο DANA θα διευκολύνει τους χρήστες να πραγματοποιούν αναλήψεις μετρητών και συναλλαγές κατάθεσης μετρητών σαρώνοντας απλώς τον κωδικό QRIS στους εμπόρους συνεργάτες QRIS.

Εν τω μεταξύ, μέσω των μεταφορών QRIS, οι χρήστες μπορούν επίσης να πραγματοποιούν εύκολα μεταφορές μεταξύ μη τραπεζικών PJP απλά σαρώνοντας τον κωδικό QRIS στην εφαρμογή PJP κάθε χρήστη. Επιπλέον, το QRIS στην εφαρμογή DANA στη συνέχεια σαρώνεται από την εφαρμογή BCA mobile banking για μεταφορά χρημάτων.

Επιπλέον, στην εφαρμογή DANA, οι χρήστες μπορούν όχι μόνο να συμπληρώσουν υπόλοιπα από το mobile banking, αλλά και με κατάθεση συγκεκριμένου ποσού μετρητών σε συνεργάτες και σάρωση του QRIS TTS που αναγράφεται.

Μέσω αυτής της νέας δυνατότητας, η DANA υποστηρίζει και ενσωματώνει υπάρχοντα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη νέα ψηφιακή οικονομία και δείχνει την ετοιμότητα και την πλήρη υποστήριξη της DANA να υποστηρίξει την εφαρμογή του QRIS TTS στην Ινδονησία.

Ο Vince Iswara ως Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της DANA αποκάλυψε ότι η εφαρμογή του QRIS TTS είναι ένα από τα προγράμματα της Bank Indonesia και της ASPI που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο, ειδικά στη βελτιστοποίηση της χρήσης της τεχνολογίας για ψηφιοποίηση και χρηματοοικονομική παιδεία.

«Η επιλογή του DANA Indonesia ως ενός από τα ψηφιακά πορτοφόλια που επίσης εγκαινίασε αυτήν την καινοτομία είναι ένα νέο βήμα για τη μεγιστοποίηση της δυνατότητας επιτάχυνσης της οικονομικής ενσωμάτωσης από το ψηφιακό πορτοφόλι DANA ως σημείο επαφής για τους χρήστες για πρόσβαση σε ψηφιακές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *