23 Μαρτίου, 2023

Η Dyson ανοίγει επίσημα το πρώτο κατάστημα επίδειξης στην Τζακάρτα, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα προϊόντα Dyson

Η Gadgetren – Η Dyson έχει επεκτείνει την αγορά της στην Ινδονησία ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα που ονομάζεται Dyson Demo Store. Σε αντίθεση με άλλα καταστήματα που ήταν παρόντα στο παρελθόν στην Ινδονησία, το Dyson Demo Store είναι η πιο ολοκληρωμένη έκδοση του καταστήματος που υπήρξε ποτέ.

Η τοποθεσία του ίδιου του Dson Demo Store βρίσκεται στο Pondok Indah Mall 3 Jakarta, στο ισόγειο επίπεδο και μπορείτε να το επισκεφτείτε καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00 WIB. Προηγουμένως, η Dyson είχε επίσης καταστήματα για να παρουσιάσει τα προϊόντα της, συγκεκριμένα το Demo Zones στο Kota Kasablanka Mall, το Kelapa Gading 3 Mall και το Grand Indonesia Mall.

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν μια ποικιλία προϊόντων Dyson, όπως η ηλεκτρική σκούπα Dyson V15 Detect, το styler μαλλιών Dyson Supersonic και το Airwrap Multi-styler, το Dyson Purifier Cool καθαριστής αέρα, το Dyson Pet Grooming Kit και πολλά άλλα.

Η περιοχή Dyson Demo Store έχει επίσης μια έκταση περίπου 93m², όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρακτική εμπειρία δοκιμάζοντας προϊόντα πριν τα αγοράσουν σε μια ειδική αίθουσα επίδειξης. Σύμφωνα με τον Dyson, αυτό προορίζεται για να κατανοήσουν καλύτερα οι επισκέπτες πώς λειτουργεί η τεχνολογία Dyson.

Το νέο Dyson Demo Store διαθέτει έναν ειδικό χώρο που ονομάζεται Dyson Beauty Lab για να επιδείξει επιτόπου το styling μαλλιών. Αυτό το ειδικό δωμάτιο παρέχει δύο κλειστά μέρη που είναι σκόπιμα φτιαγμένα για γυναίκες, ειδικά όσες φορούν χιτζάμπ, για να το κάνουν πιο ιδιωτικό και προσωπικό.

Όχι μόνο μπορείτε να δοκιμάσετε προϊόντα κομμωτικής αυτοπροσώπως, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συναντήσουν έναν ειδικό της Dyson που θα παρέχει συμβουλές και εξατομικευμένες υπηρεσίες styling χρησιμοποιώντας την τεχνολογία περιποίησης μαλλιών Dyson με βάση τον τύπο μαλλιών και τις ανάγκες styling.

Dyson Demo Store Pondok Indah Mall Jakarta

Εκτός από τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά στην Ινδονησία, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε διάφορες τεχνολογίες και αποκλειστικά προϊόντα της Dyson που πωλούνται σε περιορισμένες ποσότητες, όπως ειδικές χρωματικές παραλλαγές. Για να μην ξεχνάμε, αυτό το νέο κατάστημα παρέχει μια Μπάρα εξατομίκευσης που επιτρέπει στους πελάτες να έχουν δωρεάν αποτύπωση στις θήκες τους.

Στο Personalization Bar, οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλουμινίου για χρήση ως αρχικά τους, καθώς και υπηρεσίες συσκευασίας δώρου για θήκες παρουσιάσεων για πιστολάκια μαλλιών Dyson Supersonic, stylers Dyson Airwrap και ισιωτικά Dyson Corrale.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *