27 Μαρτίου, 2023

Η Erajaya παρουσιάζει το νέο DJI Mavic 3 Classic Drone που μπορεί να καταγράφει κινηματογραφικές εικόνες

Η Gadgetren – Ο κατασκευαστής drone της DJI επανέφερε το νεότερο προϊόν της, το Mavic 3 Classic, στην Ινδονησία μέσω του επίσημου διανομέα της, Erajaya Active Lifestyle.

Το νέο drone είναι ήδη διαθέσιμο στην Ινδονησία στο δίκτυο πωλήσεων του Erajaya Group τόσο online όσο και offline. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να λάβουν αυτά τα προϊόντα μέσω των επίσημων τοποθεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του Ομίλου Erajaya, όπως Tokopedia, Blibli, Bukalapak, JD.ID, Lazada και Shopee.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν επίσης να αποκτήσουν το Mavic 3 Classic σε φυσικά καταστήματα του δικτύου Erajaya Group, όπως στα DJI Experience Store, Urban Republic, Erafone και iBox. Υπάρχουν δύο επιλογές πακέτων που προσφέρονται από αυτό το Mavic 3 Classic drone, συμπεριλαμβανομένων των Classic και Classic with RC.

Για τους αγοραστές που θέλουν ένα μη επανδρωμένο μηχάνημα Mavic 3 Classic χωρίς χειριστήριο, μπορούν να επιλέξουν το τυπικό DJI Mavic 3 Classic για 23.930.000 Rp. ενώ το DJI Mavic 3 Classic με RC που με χειριστήριο κοστίζει 26.350.000 Rp.

Φυσικά, το drone Mavic 3 Classic ζυγίζει περίπου 895 γραμμάρια. Το πλεονέκτημα του μη επανδρωμένου αεροσκάφους Mavic 3 Classic είναι ότι βασίζεται στην κάμερα Hasselblad που είναι ενσωματωμένη στο σώμα του drone στο μπροστινό μέρος.

Χάρη στην τεχνολογία κάμερας Hasselblad κάνει Mavic 3 Classic μπορεί να καταγράψει εικόνες με περισσότερες λεπτομέρειες που υποστηρίζεται ότι είναι κοντά στο πρωτότυπο, όπως φαίνεται από το ανθρώπινο μάτι. Η τεχνολογία Hasselblad είναι επίσης σε θέση να εμφανίζει περισσότερη φυσική χρωματική ακρίβεια με το φωτισμό, διευκολύνοντας τη διαδικασία μετά την παραγωγή.

Στη συνέχεια, η κάμερα Hasselblad υποστηρίζεται επίσης από έναν έξυπνο αλγόριθμο που επιτρέπει στο drone μέσω της κάμερας να ακολουθεί το θέμα της εικόνας, ώστε τα αποτελέσματα της εγγραφής να φαίνονται κινηματογραφικά. Η κάμερα Hasselblad είναι επίσης εξοπλισμένη με φακό ανάλυσης 20MP με αισθητήρα CMOS 4/3 με διάφραγμα που μπορεί να ρυθμιστεί από f/2,8 έως f/11.

DJI-Mavic-3-Classic-07.

Αυτός ο φακός drone παρέχει τεχνολογία αυτόματης εστίασης VDAF και υποστηρίζει δυναμικό εύρος 12,8 στοπ, είναι ευρεία 84º και παράγει εικόνες RAW 12 bit. Αλλά αυτή τη φορά το Mavic 3 Classic έρχεται χωρίς τηλεφακό.

Εν τω μεταξύ, η απόσταση αυτού του drone μπορεί να φτάσει τα 30 χιλιόμετρα και έχει χρόνο πτήσης έως και 46 λεπτά για τη δημιουργία κινηματογραφικού περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο. Η σταθεροποίηση Gimbal έχει επίσης ενσωματωθεί στο σώμα αυτού του drone με ένα μηχανικό αντίζυγο 3 αξόνων που μπορεί να αλλάξει θέσεις από κλίση, κύλιση και μετακίνηση.

Για να τραβήξετε φωτογραφίες αυτού του drone μπορεί να παράγει ανάλυση εικόνας 5.280 × 3.956 pixel. Όσον αφορά τα αποτελέσματα της κινηματογραφικής εγγραφής βίντεο, μπορεί να φτάσει σε ανάλυση 5,1K (5.120 × 2.700 pixel) στα 50 fps και 4K (3.840 × 2.160 pixel) στα 120 fps.

Κατά τη νυχτερινή εγγραφή βίντεο, το Mavic 3 Classic είναι σε θέση να παράγει πλάνα βίντεο με σενάρια χαμηλού φωτισμού, όπως σε καταστάσεις ηλιοβασιλέματος και ανατολής, όπου τα αποτελέσματα της εικόνας θα είναι καθαρά και καθαρά.

DJI-Mavic-3-Classic-03

Για να μην ξεχνάμε, υπάρχει η δυνατότητα APAS 5.0, η οποία είναι ένας αισθητήρας για την αποφυγή αντικειμένων που μπλοκάρουν το drone κατά την πτήση και την ομαλή εγγραφή. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα μετάδοσης O3 + που επιτρέπει σταθερή εγγραφή βίντεο.

Λειτουργίες βιντεογραφίας όπως ActiveTrack 5.0, MasterShots, QuickShots, Hyperlapse και Panorama. Οι χρήστες μπορούν επίσης να στέλνουν γρήγορα φωτογραφίες και βίντεο με το QuickTransfer στα κινητά τους τηλέφωνα για επεξεργασία ή κοινή χρήση τους με άλλες συσκευές.

Εκτός από το υπάρχον χειριστήριο ή RC, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Mavic 3 Classic είναι επίσης συμβατό με προηγούμενα ελεγκτές που κυκλοφόρησε η DJI, συμπεριλαμβανομένων των DJI RC Pro, DJI RC και DJI RC-N1. Με αυτόν τον τρόπο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Mavic 3 Classic θα είναι ευκολότερο στη χρήση από περισσότερα άτομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *