27 Μαρτίου, 2023

Η Garmin κυκλοφορεί έξυπνα ρολόγια πολυτελείας δεύτερης γενιάς της σειράς MARQ αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ρουπίων

Η Gadgetren – Garmin κυκλοφόρησε το νεότερο high-end smartwatch της που περιλαμβάνεται στη σειρά MARQ, δηλαδή τη δεύτερη γενιά MARQ Collection. Υπάρχουν πέντε μοντέλα αυτού του πολυτελούς smartwatch, συμπεριλαμβανομένων των Garmin MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Golfer, MARQ Captain και MARQ Aviator.

Τα πέντε ρολόγια δεύτερης γενιάς της σειράς MARQ μπορούν να παραγγελθούν στην Ινδονησία τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Οι προπαραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, στο οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της Garmin Indonesia Tokopedia καθώς και στα πλησιέστερα φυσικά καταστήματα Garmin Brand Store σε όλη την Ινδονησία.

Η φθηνότερη σειρά MARQ δεύτερης γενιάς ξεκινά από 32.699.000 IDR για το μοντέλο MARQ Athlete. Ενώ το πιο ακριβό κυκλοφορεί στην τιμή των 41.299.000 IDR για το μοντέλο MARQ Aviator. Στη συνέχεια, τα άλλα αδέρφια MARQ Adventurer κοστίζουν 35.999.000 IDR, το MARQ Golfer κοστίζει 39.599.000 IDR και το MARQ Captain απελευθερώνεται 37.799.000 IDR.

Με αυτή τη φανταστική τιμή, η σειρά MARQ φέρει στην πραγματικότητα τις ίδιες προδιαγραφές όσον αφορά τη σχεδίαση, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις δυνατότητες παρακολούθησης δεδομένων υγείας και άλλων. Ξεκινώντας από τη μεταφορά υλικού τιτανίου Grade-5, μια οθόνη αφής AMOLED με στρώμα φακού θόλου από ζαφείρι και μια μπαταρία που διαρκεί έως και 16 ημέρες.

Στη συνέχεια, οι ιμάντες της σειράς MARQ χρησιμοποιούν επίσης τον μηχανισμό QuickFit που είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στην αντικατάσταση. Χάρη στο τιτάνιο Grade-5, η δεύτερη γενιά της σειράς MARQ έχει υψηλή αντοχή, επομένως είναι ανθεκτική σε γρατσουνιές, θερμότητα και διάβρωση.

Επιπλέον, οι πέντε σειρές MARQ είναι εξοπλισμένες με τη λειτουργία Jet Lag Adviser, η οποία είναι σε θέση να καθορίσει τη σωματική και ψυχική κατάσταση του χρήστη, ειδικά όταν θέλει να ταξιδέψει στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό.

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με βάση τα δεδομένα ιστορικού ύπνου και άλλη υποστήριξη, η οποία στη συνέχεια συνιστά επίπεδα έκθεσης στο φως, προγράμματα ύπνου και άσκηση για τη μείωση των επιπτώσεων του jet lag.

Ακόμη και η λειτουργία Jet Lag Adviser μπορεί επίσης να στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες σχετικά με συμβουλές και υπενθυμίσεις για την πρόσληψη καφεΐνης, τη διατροφή και άλλα, ώστε να μπορούν να εισάγουν στοιχεία ταξιδιού πριν από την αναχώρηση στην εφαρμογή Garmin Connect.

Γενικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης της αναπνοής και του στρες, η μπαταρία σώματος, το GNSS πολλαπλών ζωνών, το GPS πολλαπλών συχνοτήτων και το Garmin SatIQ, παρέχονται επίσης στο εσωτερικό αυτής της σειράς MARQ δεύτερης γενιάς.

Παρόλο που ανήκουν στην ίδια οικογένεια MARQ, αυτά τα πέντε μοντέλα έξυπνων ρολογιών έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικά τμήματα της αγοράς, τα οποία μπορούμε να μάθουμε στις παρακάτω επεξηγήσεις.

MARQ Αθλητής

Garmin-MARQ-Αθλητής

Το MARQ Athlete προορίζεται για χρήστες που τους αρέσει να ασκούνται, ακόμη και για επαγγελματίες αθλητές. Με αυτόν τον τρόπο για να υποστηρίξει τη σωματική του δραστηριότητα, το MARQ Athlete υποστηρίζεται από τη λειτουργία Training Readiness, η οποία μπορεί να παρακολουθεί όλες τις πτυχές της απόδοσης, της προπόνησης, της αποκατάστασης, έως τις προηγμένες μετρήσεις σχετικά με την ετοιμότητα να ξεκινήσουν ξανά την προπόνηση.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό για τους δρομείς, το PacePro, το οποίο βοηθά τους δρομείς να καθορίσουν μια στρατηγική όταν θέλουν να λάβουν μέρος σε ένα αγώνα τρεξίματος ή διαγωνισμό, ώστε να διατηρηθεί η αντοχή τους. Το MARQ Athlete είναι επίσης εξοπλισμένο με λειτουργίες παρακολούθησης καθημερινής δραστηριότητας και παρακολουθεί άλλα αθλήματα όπως ποδηλασία, κολύμπι, σκι, γκολφ, τένις, γυμναστήριο, γιόγκα και pilates.

MARQ Adventurer

  Garmin-MARQ-Adventurer-

Εν τω μεταξύ, το MARQ Adventurer, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι αφιερωμένο σε χρήστες που τους αρέσει να έχουν περιπέτειες έξω, όπως σε δάση, βουνά και σε άλλη άγρια ​​φύση. Αυτό το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως στεφάνη με πυξίδα για να δείχνει τις βασικές κατευθύνσεις 360º, Προσανατολισμός για πλοήγηση βάσει προορισμού, χάρτες TopoActive και NextFork.

Για τους χάρτες TopoActive, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση και να πλοηγούνται σε ενδιαφέροντα μέρη με βάση τα προφίλ υψομέτρου και άλλους δείκτες. Εν τω μεταξύ, το NextFork είναι σε θέση να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόσταση της διασταύρωσης της επόμενης λωρίδας μέχρι την επερχόμενη λωρίδα.

MARQ Golfer

Garmin-MARQ-Golfer.

Στη συνέχεια, το MARQ Golfer στοχεύει χρήστες που τους αρέσει να παίζουν γκολφ, το οποίο υποστηρίζει 42.000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο. Αυτό το πολυτελές ρολόι έχει ένα γλυπτό πράσινο κεραμικό πλαίσιο που είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά που διευκολύνουν το παιχνίδι του γκολφ του χρήστη.

Ξεκινώντας από τη λειτουργία Green Contours που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να δουν μια ακριβή εικόνα της απόστασης από την τρύπα και την κλίση στην περιοχή του πράσινου στο γήπεδο του γκολφ, μέχρι προηγμένες λειτουργίες όπως Virtual Caddy Hazard View, WinData, PinPointer, έως και τρεις μονάδες Προσεγγίστε τους αισθητήρες μπαστούνι γκολφ CT10 για μπαστούνια, αυτόματη παρακολούθηση.

MARQ Καπετάνιος

  Garmin-MARQ-Καπετάνιος

Εν τω μεταξύ, το MARQ Captain φέρει ένα ναυτικό κεραμικό πλαίσιο που προορίζεται να συνοδεύει τις υπαίθριες δραστηριότητες του χρήστη στο νερό, όπως καγιάκ, κωπηλασία, ιστιοσανίδα, kitesurfing και kiteboarding. Αυτό το πολυτελές ρολόι είναι επίσης εξοπλισμένο με λειτουργία Regatta Timer που βασίζεται σε GPS για τον υπολογισμό της ιδανικής ώρας και του χρόνου αντίστροφης μέτρησης.

Στη συνέχεια, παρέχει επίσης λειτουργίες ειδοποιήσεων και συναγερμών που μπορούν να δώσουν ένα σήμα όταν γνωρίζει αλλαγές στην παλίρροια και σύρσιμο αγκύρωσης για να αποτρέψει τα σκάφη ή τα πλοία να προσαράξουν ή να βυθιστούν ως αποτέλεσμα της αλλαγής των κυμάτων του νερού.

MARQ Aviator

Garmin-MARQ-Aviator-1

Μην ξεχνάτε το MARQ Aviator που έχει σχεδιαστεί για χρήστες που είναι πιλότοι ή δραστηριοποιούνται στον τομέα της αεροπορίας. Αυτό το πολυτελές ρολόι για τους λάτρεις της αεροπορίας μαγεύεται από ένα κεραμικό πλαίσιο με οθόνη 24 ωρών που μπορεί να έχει πρόσβαση στα ραντάρ NEXRAD, METAR, TAF και MOS1.

Αυτό το πολυτελές έξυπνο ρολόι μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να πλοηγηθούν σε τοποθεσίες από την παγκόσμια βάση δεδομένων αεροναυτικής για να ενεργοποιήσουν μια διαδρομή προς το πλησιέστερο αεροδρόμιο. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ειδοποίησης πτήσης που βοηθά τους πιλότους να γνωρίζουν πότε είναι η σωστή ώρα πτήσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *