21 Μαρτίου, 2023

Η Huawei και η Telkomsel Orbit παρουσιάζουν το μόντεμ Orbit Star H1 με λειτουργίες NFC

Το Gadgetren – Telkomsel Orbit μαζί με την Huawei κυκλοφόρησαν το νεότερο μόντεμ τους που ονομάζεται Αστέρι τροχιάς H1. Από τον Σεπτέμβριο του 2022, το Orbit Star H1 διατίθεται στην Ινδονησία διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ιστότοπου MyOrbit.

Όχι μόνο αυτό, το Orbit Star H1 μπορεί επίσης να αγοραστεί σε κανάλια πωλήσεων εκτός σύνδεσης, όπως GraPari, Plasa Telkom, Erafone, στο Huawei Authorized Experience Store. Το Orbit Star H1 μπορεί να αγοραστεί σε φθηνότερη τιμή 789.000 IDR από την κανονική τιμή των 969.000 IDR.

Ως ελκυστική προσφορά, για κάθε αγορά Orbit Star H1 υπάρχει ένα μπόνους ποσόστωσης 150 GB για 6 μήνες. Στη συνέχεια, η Telkomsel παρέχει και άλλα οφέλη με τη μορφή παλμών 25.000 Rp. που ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Με αυτήν την τιμή, οι χρήστες θα έχουν πολλές ανώτερες δυνατότητες του μόντεμ Orbit Star H1, μία από τις οποίες είναι ότι αυτό το μόντεμ μπορεί να συνδεθεί μέσω της λειτουργίας NFC, ώστε οι φορητές συσκευές να μην χρειάζεται να εισάγουν όνομα ή κωδικό μόντεμ.

Οι χρήστες απλώς ενεργοποιούν τη λειτουργία NFC στο κινητό τους τηλέφωνο και στη συνέχεια φέρνουν το εξάρτημα NFC στο μόντεμ Orbit Star H1 που είναι ήδη ενεργοποιημένο και ενεργό. Μετά από αυτό, το κινητό τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί απευθείας και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

Με βάρος μόνο 242 γραμμάρια, το Orbit Star H1 μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, εάν ο χρήστης θέλει να ταξιδέψει και εξακολουθεί να θέλει να είναι συνδεδεμένος σε πρόσβαση στο διαδίκτυο, εφόσον η τοποθεσία παρέχει δίκτυο Telkomsel, το μόντεμ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά .

Huawei-Telkomsel-Orbit-Star-H1-NFC

Όπως και άλλα μόντεμ Orbit, το Orbit Star H1 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια κάρτα Nano SIM από την Telkomsel και πρέπει να συνδεθεί σε μια πηγή ρεύματος για να είναι ενεργό και συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Το μόντεμ Orbit Star H1 που χρησιμοποιείται μπορεί να συνδεθεί με 32 συσκευές ταυτόχρονα. Όσον αφορά τη σύνδεση, το Orbit Star H1 χρησιμοποιεί μόντεμ 4G CPE και είναι εξοπλισμένο με ενισχυτή ισχύος για τη σωστή μετάδοση σημάτων.

Επιπλέον, το Orbit Star H1 διαθέτει επίσης 1 θύρα για LAN/WAN και 3 ειδικές θύρες LAN. Αυτό το νέο μόντεμ φέρεται να μπορεί να μεταδίδει σήματα Διαδικτύου με μέση ταχύτητα έως και 15 Mbps. Κάθε μήνα, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν πακέτα δεδομένων μέσω της εφαρμογής MyOrbit ανεξάρτητα.

Huawei-Telkomsel-Orbit-Modem-3

Εκτός από το Orbit Star H1, η Huawei και η Telkomsel διαθέτουν επίσης άλλα μόντεμ, όπως τα Orbit Pro H1 και Orbit Max H1, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στο κανάλι πωλήσεων Telkomsel Orbit. Στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023, η Huawei και η Telkomsel θα παρουσιάσουν επίσης ένα άλλο νέο μόντεμ, το HUAWEI B530-936 που υποστηρίζει Dual Band WiFi.

Στο μέλλον, η Telkomsel Orbit θα σχεδιάσει επίσης να παρέχει πακέτα συνδρομής για ψυχαγωγία, όπως βίντεο κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων των Prime Video, HBO GO, Catchplay, Netflix, Vidio, Viu, Lionsgate Play, Disney+ Hotstar και WeTV. Για να μην ξεχνάμε, θα υπάρχει πακέτο οικογενειακού πακέτου.

Ο Adhi Putranto ως Αντιπρόεδρος Στρατηγικής Πωλήσεων, PT Telekomunikasi Selular είπε ότι όσον αφορά τις πωλήσεις, τα μόντεμ Orbit Star 2 και Orbit Star H1 είχαν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

«Έτσι από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι τώρα έχουμε 750.000 πελάτες με μηνιαίες πωλήσεις 40.000-50.000 το μήνα και μέση μηνιαία δαπάνη 190.000 IDR. Αν εξετάσουμε τις δυνατότητες τα επόμενα πέντε χρόνια, μπορούμε να εργαστούμε για την παροχή υπηρεσιών Orbit για 5 εκατομμύρια πελάτες», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *