1 Απριλίου, 2023

Η Hytera κυκλοφορεί τις πιο πρόσφατες επαγγελματικές ραδιοφωνικές συσκευές διπλής κατεύθυνσης DMR της σειράς H

Gadgetren – Γιορτάζει τα 30 χρόνια της στον κλάδο της επαγγελματικής επικοινωνίας, Hytera Communications έφερε επίσημα την τελευταία σειρά ψηφιακού ραδιοφώνου κινητής τηλεφωνίας (DMR) H σειράς αμφίδρομων ραδιοφώνων στην Ινδονησία.

Ο αμφίδρομος ραδιοεξοπλισμός DMR περιλαμβάνει τη σειρά HP5, τη σειρά HP6 και τη σειρά HM6 που διατίθενται στο εμπόριο μέσω ενός επίσημου διανομέα στην Ινδονησία, δηλαδή της PT Teknologi Timur Indonesia.

Η σειρά HP5 και η σειρά HP6 είναι φορητά αμφίδρομα ραδιόφωνα DMR που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες φωνητικής επικοινωνίας κτιρίων γραφείων, σταδίων, βιομηχανικών περιοχών, σχολείων, νοσοκομείων και πολλών άλλων.

Και τα δύο έχουν υψηλή αντοχή χάρη στην πιστοποίηση MIL-STD-810 H, όπως αντοχή στη θερμότητα, αντοχή σε κραδασμούς, πτώσεις από ύψος έως 2 μέτρα, ακραία καιρικά φαινόμενα και άλλα. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης πιστοποίηση IP67 που υποδεικνύει ότι αυτές οι δύο φορητές συσκευές αμφίδρομης ραδιοφώνου DMR είναι ανθεκτικές στη σκόνη και τα πιτσιλίσματα νερού.

Στη συνέχεια, η ποιότητα ήχου που παράγεται από το μικρόφωνο στον παραλήπτη μπορεί να ακουστεί καθαρά και καθαρά επειδή είναι εξοπλισμένο με αλγόριθμο μείωσης θορύβου βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη ή τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών να παραμένει σταθερή ακόμη και σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Η υπεροχή της σειράς HP 5 παρέχει ευαισθησία 0,18 µV (-122 dBm) για να διασφαλίσει ότι διατηρείται καθαρή επικοινωνία ακόμα και όταν το σήμα είναι αδύναμο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι ακόμα και όταν πηγαίνουν σε μια τοποθεσία εργασίας. Οι συσκευές της σειράς HP5 είναι επίσης εξοπλισμένες με εντοπισμό θέσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με τη μορφή συστημάτων εντοπισμού θέσης GPS, BDS και GLONASS.

Εν τω μεταξύ, η σειρά HP6 υποστηρίζεται ότι έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 20 ώρες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν τη συσκευή ραδιοφώνου μέχρι να ολοκληρώσουν την εργασία τους χωρίς να ανησυχούν μήπως χρειαστεί να τη φορτίσουν.

Hytera-DMR-HM6-Series

Η σειρά HP6 υποστηρίζεται επίσης από αδιάβροχη τεχνολογία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποβολή νερού όταν εισέρχεται στο ηχείο, έτσι ώστε η επικοινωνία σε συνθήκες πίεσης να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά και να ακούγεται καθαρά.

Τέλος, η κινητή συσκευή αμφίδρομης ραδιοφώνου DMR σειράς HM6 είναι ειδικά κατασκευασμένη για χρήστες εντός οχήματος. Το ελαφρύ και συμπαγές σώμα είναι επίσης εύκολα αφαιρούμενο. Η αμφίδρομη ραδιοφωνική συσκευή της σειράς HM6 φέρει μια οθόνη που έχει επίπεδο φωτεινότητας που είναι εύκολο να διαβαστεί ακόμα και στο σκοτάδι ή στο άμεσο ηλιακό φως.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, υπάρχουν τέσσερα κουμπιά λειτουργιών για επικοινωνία και ρυθμίσεις. Αυτή η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με πρόσβαση σε σύνδεση Bluetooth 5.0 και άλλες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα λειτουργίας σε αναλογική και ψηφιακή λειτουργία, ενώ διαθέτει επίσης ακύρωση θορύβου βάσει AI για την παραγωγή καθαρού ήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *