23 Μαρτίου, 2023

Η Infinix επιβεβαιώνει την παρουσία του Infinix Note 12 2023 στο τέλος αυτού του έτους

Το Gadgetren – Infinix Mobility φαίνεται να κλείνει το τέλος του 2022 με ένα νέο προϊόν. Αυτό επιβεβαιώνεται από την επίσημη δήλωση της Infinix που μεταφέρθηκε στον Gadgetren ότι θα το κυκλοφορήσει Σημείωση Infinix 12 2023 στις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Εν αναμονή της άφιξης αυτού του νέου κινητού τηλεφώνου, η Infinix Mobility Indonesia έδωσε μερικές διαρροές σχετικά με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα προσφέρει το Infinix Note 12 2023. Σε γενικές γραμμές, αυτό το κινητό τηλέφωνο θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες πολλαπλών εργασιών των χρηστών σύμφωνα με την κατηγορία του ως κινητού τηλεφώνου της σειράς Note.

Είναι γνωστό ότι η απόδοση του Infinix Note 12 2023 θα χρησιμοποιεί το chipset MediaTek Helio G99 Octa-Core (6nm) 2,2 GHz. Οπλισμένο με αυτό το chipset, αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο θα μπορεί να προσφέρει επιδόσεις που είναι ήδη πιστοποιημένες στην κατηγορία του, όπως παίζοντας παιχνίδια και άνοιγμα εφαρμογών ταυτόχρονα.

Εκτός από την υποστήριξη ενός chipset μεσαίας κατηγορίας, το Infinix Note 12 2023 θα είναι επίσης εξοπλισμένο με δυνατότητα επέκτασης RAM που θα είναι χρήσιμη για τη διευκόλυνση της πρόσβασης για εναλλαγή μεταξύ μιας εφαρμογής σε άλλη. Επιπλέον, η οθόνη θα μπορεί να εμφανίζει καθαρές εικόνες χάρη στον πίνακα AMOLED.

Την κυκλοφορία του κινητού τηλεφώνου Infinix Note 12 2023 μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι θαυμαστές της Infinix στην Ινδονησία μέσω του επίσημου καναλιού YouTube Infinix Indonesia και στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην κυκλοφορία του αργότερα, το Infinix Note 12 2023 θα φέρει το θέμα Unlock Your Multiverse.

Infinix-Note-12-2023

Ως πρόσθετες πληροφορίες, το Unlock The Multiverse θα συνοδεύεται επίσης από την παρουσίαση του Chief Gaming Officer (CGO) της Infinix. Αυτό το CGO θα παρουσιάσει αργότερα το Infinix Note 12 2023 εξηγώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματά του. Θα γίνει επίσης αντιπρόσωπος της Infinix για τους XFans που τους αρέσουν τα παιχνίδια για κινητά.

Σύμφωνα με την Infinix, αυτό το θέμα παρουσιάστηκε για να ενθαρρύνει τους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου να μπορέσουν να εξερευνήσουν περαιτέρω τις δυνατότητές τους και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα ταλέντα τους για να είναι οι καλύτεροι. Ο Sergio Ticoalu ως Περιφερειακός Ολοκληρωμένος Διευθυντής Μάρκετινγκ Νοτιοανατολικής Ασίας Infinix είπε ότι το κόμμα του φέρνει πάντα θετική κίνηση σε κάθε καμπάνια Infinix.

«Μέσω του Unlock Your Multiverse, θέλουμε οι XFans να μπορούν να ανοίξουν μια άλλη διάσταση του εαυτού τους ταυτόχρονα ή να δοκιμάσουν νέα πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Αυτό το πνεύμα προσπαθεί να μεταδοθεί μέσω του Infinix Note 12 2023 που έχει την ταχύτερη απόδοση και είναι επίσης σε θέση να προσφέρει μια τέλεια εμπειρία multitasking», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *