27 Μαρτίου, 2023

Η JD.ID κλείνει επίσημα τις δραστηριότητές της στην Ινδονησία αμέσως, κρατά εκκαθάριση αποθήκης

Gadgetren – Αφού κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα κλείσει στα τέλη Ιανουαρίου 2023, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου JD.ID ανακοίνωσε πλέον επίσημα ότι θα σταματήσει αμέσως όλες τις υπηρεσίες της στις 31 Μαρτίου 2023.

Οι πληροφορίες αυτές μεταφέρονται απευθείας από τα μέρη JD.ID στο επίσημο site τους από σήμερα. Το JD.ID εξακολουθεί να παρέχει ευκαιρίες στους πελάτες να μπορούν να κάνουν αγορές έως τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η JD.ID δεν θα δέχεται πλέον παραγγελίες από πελάτες είτε μέσω της εφαρμογής τους είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους. Πλησιάζοντας το κλείσιμο της υπηρεσίας, είναι ενδιαφέρον ότι η JD.ID κρατά μια προσφορά με τη μορφή εκκαθάρισης αποθήκης.

Στον επίσημο ιστότοπο και την εφαρμογή, το JD.ID έχει παρατηρηθεί να παρέχει προγράμματα εκπτώσεων από διάφορα καταστήματα και προϊόντα. Τα προϊόντα gadget, όπως κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, αξεσουάρ ήχου έχουν μειωμένες τιμές που κυμαίνονται από 40 έως 97 τοις εκατό.

Επιπλέον, υπάρχουν και ηλεκτρονικά προϊόντα με εκπτώσεις έως και 99 τοις εκατό. Μην ξεχνάτε άλλα είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη οικιακής χρήσης, παιδιά, ρούχα και άλλα που προσφέρουν εκπτώσεις έως και 99 τοις εκατό.

Πριν κλείσουν οριστικά όλες οι υπηρεσίες της, η JD.ID συνέχισε να εξυπηρετεί τους πελάτες ως συνήθως, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν συναλλαγές, να κάνουν παραγγελίες και να παρέχουν υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση.

  JD.ID-θα-κλείσει

Αυτά τα δυσάρεστα νέα ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου 2022 με τις μαζικές απολύσεις που πραγματοποίησε η JD.ID για περίπου 200 υπαλλήλους της. Με τον λόγο ότι η JD.ID θέλει να προσαρμοστεί στις προκλήσεις των πολύ γρήγορων επιχειρηματικών αλλαγών.

Στη συνέχεια ενισχύθηκαν οι πληροφορίες ότι η JD.ID σχεδιάζει να κλείσει και ακολούθησε το κλείσιμο της υπηρεσίας logistics JDL Express στις 22 Ιανουαρίου 2023 χθες. Εκτός από την JD.ID Indonesia, η JD.ID Thailand σύμφωνα με πληροφορίες θα κλείσει επίσης το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Κατά σύστημα, την 1η Ιανουαρίου 2023, το JD.ID σταμάτησε επίσης όλες τις εισερχόμενες νέες εγγραφές. Ως πρόσθετες πληροφορίες, το JD.ID ξεκίνησε να λειτουργεί για πρώτη φορά στην Ινδονησία τον Νοέμβριο του 2015.

Η ίδια η JD.ID είναι μια κοινοπραξία της JD.com, του μεγαλύτερου γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου από την Κίνα, μαζί με την Provident Capital Partners από τη Σιγκαπούρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *