1 Απριλίου, 2023

Η Jenius παρουσιάζει διάφορα ελκυστικά δώρα για να γιορτάσει τα 6α γενέθλια

Gadgetren – Στις 11 Αυγούστου 2022, η Jenius ως Digital Bank που ανήκει στην Bank BTPN γιόρτασε την 6η επέτειό της.

Για να ζωντανέψει περισσότερο τον εορτασμό των γενεθλίων του, ο Jenius έδωσε πολλά δώρα, προσφορέςστα τελευταία προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.

Το πρόγραμμα δώρων που παρουσιάζει η Jenius για να απολαύσουν οι πελάτες της είναι το Flexi Rasa Maxi. Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους πελάτες της Jenius την ευκαιρία να αποταμιεύουν μέσω της λειτουργίας Flexi Saver απευθείας στην εφαρμογή Jenius.

Με τη συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα, οι πελάτες της Jenius θα λάβουν δωρεάν δώρα με τη μορφή επιστροφής χρημάτων, πολύτιμα μέταλλα, gadgets και ηλεκτρονικά είδη. Η αξία της εξοικονόμησης για τη λήψη βραβείων στο πρόγραμμα Flexi Rasa Maxi ποικίλλει επίσης ανάλογα με την περίοδο αποταμίευσης που επιλέγει ο χρήστης.

Ξεκινώντας από 50 εκατομμύρια IDR, οι χρήστες της Jenius θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως Microwive, Airfryer και Mini Food Processor. Στη συνέχεια, για την αξία της εξοικονόμησης αξίας 100 εκατομμυρίων Rp., θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε Nintendo Switch Lite, Samsung Galaxy Watch4 και DJI Camera Combo Action.

Flexi-Taste-Maxi-Genius-Birtah-6

Εν τω μεταξύ, για την εξοικονόμηση πόρων συνολικής αξίας 500 εκατομμυρίων Rp., θα λάβετε ένα έπαθλο με τη μορφή ενός Playstation 5 και ενός Samsung Galaxy Z Flip3 5G συν ένα Galaxy Watch 4. Εκτός από το πρόγραμμα εξοικονόμησης βραβείων, το Jenius είναι κρατώντας ξανά το PUNDI Jenius για την τρίτη περίοδο φέρνοντας καθημερινά βραβεία με τη μορφή συνολικά 6.900.000 GarudaMiles για 115 νικητές.

Μια άλλη καθημερινή ανταμοιβή που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες του Jenius αποτελείται από 60.000 GarudaMiles που ισοδυναμούν με ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής από την Τζακάρτα στη Μπανγκόκ για δύο άτομα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε πτήσεις προς τον επιθυμητό προορισμό με ευελιξία ή να κάνετε αναβάθμιση από οικονομική σε business class χρησιμοποιώντας το GarudaMiles.

Επιπλέον, μέσω του PUNDI Jenius, παρέχονται επίσης 20 μονάδες Vespa LX 125 i-Get ως το κύριο έπαθλο που μπορείτε να αποκτήσετε αυξάνοντας το μέσο υπόλοιπο κάθε μήνα και πραγματοποιώντας δύο τύπους συναλλαγών Booster για να αυξήσετε την πιθανότητα να κερδίσετε βραβεία.

Τόσο τα προγράμματα Flexi Rasa Maxi όσο και τα προγράμματα PUNDI Jenius μπορούν να παρακολουθηθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Όσον αφορά τις δυνατότητες στην εφαρμογή, η Jenius δεν έχασε την προσθήκη μιας δυνατότητας πληρωμής με δόσεις που περιλαμβάνει τρεις επιλογές.

  birthday-genius-7

Οι τρεις επιλογές περιλαμβάνουν το Flexi Cash για ανάληψη χρημάτων σε δόσεις που ρυθμίζονται από μόνοι τους, το Split Pay για συναλλαγές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και μπορούν να μετατραπούν σε δόσεις και δόσεις Jenius Pay για δόσεις πληρωμής εμπόρου.

Προηγουμένως, οι χρήστες μπορούσαν να επιλέξουν τρεις πηγές κεφαλαίων όταν πραγματοποιούσαν συναλλαγές χρησιμοποιώντας το Jenius Pay, συμπεριλαμβανομένων των Active Balance, e-Card ή x-Card. Τώρα οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το Flexi Cash ως πηγή κεφαλαίων όταν πραγματοποιούν συναλλαγές σε πλατφόρμες αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το Jenius Pay.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής γιορτής, ο Waasi B. Sumintardja, ως Digital Banking Business Product Head της Bank BTPN, είπε ότι η Jenius θα παρουσιάσει επίσης το προϊόν της πιστωτικής κάρτας Jenius.

«Η πιστωτική κάρτα Jenius παρέχει λύσεις για φίλους Jenius όχι μόνο για ψηφιακές συναλλαγές, αλλά θα παρέχεται επίσης μαζί με ρυθμίσεις ροής συναλλαγών, ώστε οι φίλοι Jenius να είναι έξυπνοι και να διαχειρίζονται εύκολα τα οικονομικά τους», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *