23 Μαρτίου, 2023

Η Logitech κυκλοφορεί επίσημα το K650 Signature Keyboard στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Logitech Indonesia φέρεται να παρουσίασε το νεότερο προϊόν της μέσω ενός πληκτρολογίου που ονομάζεται Signature K650, το οποίο ανήκει στην οικογένεια της σειράς Signature.

Το πληκτρολόγιο Signature K650 μπορεί πλέον να αγοραστεί στην Ινδονησία προσφέροντας χρώματα γραφίτη και υπόλευκα και η τιμή του είναι 819.000 IDR. Από την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου Επίσημο Κατάστημα Tokopedia Logitech, αυτό το νέο πληκτρολόγιο έχει αυτήν τη στιγμή έκπτωση, επομένως η τιμή είναι τώρα 595.000 Rp. Κάθε αγορά λαμβάνει επίσης μια επίσημη περιορισμένη εγγύηση υλικού για 1 έτος.

Φυσικά, αυτό το πληκτρολόγιο ζυγίζει 707,5 γραμμάρια, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κουμπιά με μαλακό στρώμα επιφάνειας, ώστε να είναι άνετο στη χρήση από τους χρήστες. Αυτό το πληκτρολόγιο είναι επίσης ανθεκτικό σε διαρροές νερού.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υποστηρίζεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 36 μήνες, αλλά εξαρτάται από το επίπεδο χρήσης του χρήστη και τον υπολογισμό που έχει γίνει.

Για συνδεσιμότητα, εκτός από Bluetooth, παρέχεται και Logi Bolt USB Receiver που περιλαμβάνεται στη συσκευασία πώλησης. Τα λειτουργικά συστήματα που μπορούν να συνδεθούν σε αυτό το πληκτρολόγιο διαφέρουν επίσης από Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS, Android και Chromebook.

Το πληκτρολόγιο Signature K650 μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το ποντίκι Signature M650 μέσω σύνδεσης Bluetooth ασύρματα έως και 10 μέτρα μακριά. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν περαιτέρω τη χρήση του πληκτρολογίου Signature K650 με το ποντίκι Signature M650 μέσω λογισμικού ή λογισμικού Logi Options+ για να παρέχουν άνετη χρήση ανάλογα με το γούστο.

Razer-Signature-K650-hitam-1

Είναι ενδιαφέρον ότι, εκτός από το ότι είναι διαθέσιμο με πλήκτρα γραμμάτων και αριθμών, το πληκτρολόγιο Signature K650 παρέχει επίσης πλήκτρα συντόμευσης, όπως στιγμιότυπα οθόνης για άμεση λήψη σημαντικών πληροφοριών και στιγμών, κουμπιά σίγασης και κατάργησης σίγασης μικροφώνου και κουμπιά πλοήγησης στον Ιστό.

Ο Andi Irawan ως Υπεύθυνος Προσωπικού Χώρου Εργασίας Κατηγορίας Cluster από τη Logitech Indonesia αποκάλυψε ότι το Signature K650 έχει σχεδιαστεί με χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την καλύτερη άνεση και παραγωγικότητα.

«Με βελτιωμένα πλήκτρα συντόμευσης, ενσωματωμένο στήριγμα παλάμης και μαλακά πλήκτρα, αυτό το πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, ενώ παρέχει ώρες άνεσης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *