25 Μαρτίου, 2023

Η Logitech κυκλοφορεί τα πληκτρολόγια MK470 και K580 με νέα χρώματα

Η Gadgetren – Η Logitech Indonesia κυκλοφόρησε το νέο χρώμα Rose για τα δύο πληκτρολόγιά της, δηλαδή το K580 Slim Multi-Device Wireless Keyboard και το MK470 Slim Keyboard Mouse Combo. Και τα δύο μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Logitech στο Shopee και Tokopedia.

Σύμφωνα με την παρακολούθηση της ομάδας Gadgetren, τα δύο αυτά πληκτρολόγια πωλούνται σε ελκυστικές εκπτώσεις. Οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν το πληκτρολόγιο K580 σε μειωμένη τιμή μόνο 632.000 IDR και το MK470 σε μειωμένη τιμή 780.000 IDR. Η κανονική τιμή για το μοντέλο πληκτρολογίου K580 πωλείται για 990.000 IDR ενώ το μοντέλο πληκτρολογίου MK470 κυκλοφορεί για 1.149.000 IDR.

Κάθε αγορά αυτών των δύο νέων μοντέλων πληκτρολογίου από τη Logitech, οι χρήστες θα λαμβάνουν 2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση υλικού. Όσον αφορά τη λειτουργία, και τα δύο αυτά πληκτρολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ασύρματα με εμβέλεια έως και 10 μέτρα.

Και τα δύο είναι επίσης συμβατά με συσκευές υπολογιστών που χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα Windows, Chrome OS και macOS. Το μοντέλο πληκτρολογίου K580 μπορεί επίσης να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα και tablet με ειδική θήκη για να στέκεται σαν οθόνη για πληκτρολόγηση σε πληκτρολόγιο.

Τα δύο κουμπιά πληκτρολόγησης πληκτρολογίου υποστηρίζεται ότι είναι αθόρυβα με μαλακή επιφάνεια. Καθένα από αυτά τα δύο πληκτρολόγια διαθέτει επίσης ένα κουμπί αριθμητικού πληκτρολογίου και 12 συντομεύσεις FN για να βοηθήσουν τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι.

Logitech-MK470-Slim-Combo-1

Συνδυασμός πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech MK470 Slim

Το βάρος και των δύο μοντέλων πληκτρολογίου ανέρχεται σε 558 γραμμάρια. Με το μικρό τους βάρος, αυτά τα δύο πληκτρολόγια μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε μια τσάντα με φορητό υπολογιστή για να μεταφέρετε τις δραστηριότητές σας οπουδήποτε, ακόμη και για απομακρυσμένη εργασία.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το μοντέλο πληκτρολογίου K580 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 24 μήνες και παρέχει λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας και τίθεται αυτόματα σε λειτουργία όταν δεν χρησιμοποιείται. Εν τω μεταξύ, η μπαταρία του μοντέλου πληκτρολογίου MK470 υποστηρίζεται ότι διαρκεί έως και 36 μήνες χρήσης. Εν τω μεταξύ, το συνοδευτικό ποντίκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 18 μήνες.

Logitech-K580-Slim-Multi-Device

Logitech K580 Slim ασύρματο πληκτρολόγιο πολλαπλών συσκευών

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι MK470 διαθέτουν επίσης λειτουργία αναστολής λειτουργίας για εξοικονόμηση μπαταρίας όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο Andi Irawan ως Cluster Category Manager Personal Workspace and Music Logitech Indonesia είπε ότι η ομάδα του γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι εργάζονται χρησιμοποιώντας πολλές συσκευές ταυτόχρονα, όπως υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, smartphone ή ακόμα και iPad.

«Έτσι, δημιουργήσαμε το K580, ένα τέλειο πληκτρολόγιο για πολλαπλές εργασίες, με νέα χρώματα που είναι πιο όμορφα και ελκυστικά», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *