21 Μαρτίου, 2023

Η Logitech παρουσιάζει θήκη πολλαπλών χρήσεων, πληκτρολόγιο και ψηφιακό μολύβι για Apple iPad στην Ινδονησία

Η Gadgetren – Η Logitech Indonesia παρουσίασε το πιο πρόσφατο προϊόν με τη μορφή αξεσουάρ που συμπληρώνει τις συσκευές tablet Apple iPad Air 4ης και 5ης γενιάς και το iPad Pro 11 ιντσών 1ης έως 3ης γενιάς.

Τα αξεσουάρ είναι Combo Touch για iPad Pro 11 ιντσών και Crayon ή ψηφιακό μολύβι. Τόσο το Combo Touch όσο και το ψηφιακό στυλό για iPad Air και iPad Pro μπορούν να αγοραστούν στην Ινδονησία μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο είναι ο επίσημος συνεργάτης της Logitech Indonesia στο Shopee, Tokopediaκαθώς και σε φυσικά καταστήματα όπως το iBox και το Urban Republic.

Το Combo Touch και το ψηφιακό μολύβι διατίθενται σε τιμή προσφοράς. Το Combo Touch κυκλοφορεί για περίπου 2.859.000 Rp. που έχει μειωθεί από την κανονική τιμή των 4.179.000 Rp. Όσο για το ψηφιακό μολύβι Crayon, πωλείται για 1.079.000 Rp. από την κανονική τιμή των 1.579.000 Rp.

Αυτό το tablet Combo Touch για iPad προσφέρει θήκη και πληκτρολόγιο. Και τα δύο αφαιρούνται εύκολα μαγνητικά χωρίς να χρειάζονται μπαταρίες ή Bluetooth. Αυτό το πληκτρολόγιο της Logitech μπορεί να συνδεθεί με το iPad Air και το iPad Pro για διάφορες ανάγκες των χρηστών για εργασία, όπως πληκτρολόγηση, ανάγνωση, προβολή και σκίτσο.

Το πληκτρολόγιο υποστηρίζεται επίσης από ένα trackpad που είναι αρκετά φαρδύ για να πλοηγηθεί σε διάφορες λειτουργίες στην οθόνη του iPad. Ενώ η θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους χρήστες όχι μόνο για την προστασία του iPad τους αλλά και για δραστηριότητες ανάγνωσης και ψυχαγωγίας όπως η παρακολούθηση.

Η προστατευτική θήκη μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως βάση στήριξης ή βάση, ώστε το tablet iPad να μπορεί να αντέξει για μια άνετη γωνία θέασης 50 κατά την προβολή περιεχομένου χωρίς να το κρατάτε. Τόσο η θήκη όσο και το πληκτρολόγιο προσφέρονται σε Oxford Grey ή γκρι.

Logitech-Combo-Touch-for-iPad-Air

Με τη μετάβαση στο ψηφιακό μολύβι Crayon, αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνοδεύει τους χρήστες για να γράφουν, να κρατούν σημειώσεις, να ζωγραφίζουν, να σερφάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να διαβάζουν και να μαρκάρουν. Το Crayon μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο iPad πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το Crayon.

Αυτή η μπαταρία ψηφιακού μολυβιού υποστηρίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ώρες ενεργού χρόνου γραφής από μια γεμάτη μπαταρία. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις διαθέσιμες λειτουργίες, όπως η απόρριψη παλάμης, η οποία μπορεί να αγνοήσει αυτόματα τα αγγίγματα που δεν προέρχονται από το Crayon.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Smart tip Crayon που μπορεί να προσαρμόσει το βάρος της γραμμής έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να αλλάξουν από χοντρές σε λεπτές γραμμές με μια κλίση της μύτης όπως χρησιμοποιώντας ένα κανονικό μολύβι.

Logitech-Combo-Touch-for-iPad-Pro-11inch-View-Mode

Ο Andi Irawan ως Cluster Category Manager Personal Workspace and Music από τη Logitech Indonesia είπε ότι το Combo Touch για iPad Pro και iPad Air and Crayon είναι προϊόντα της Logitech που μπορούν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της χρήσης των χρηστών του iPad, ώστε το iPad να μην μοιάζει απλώς με φορητό υπολογιστή, αλλά περισσότερα από αυτό..

«Το Logitech Crayon λειτουργεί απρόσκοπτα στο iPad σας καθώς και σε δημοφιλείς εφαρμογές δημιουργικότητας και παραγωγικότητας από το App Store. Έτσι, είτε γράφετε, κρατάτε σημειώσεις, σχεδιάζετε, επισημαίνετε στιγμιότυπα οθόνης ή PDF, ακόμα και οπτικοποιείτε ιδέες, το Crayon είναι το τέλειο εργαλείο για αυτό.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *