21 Μαρτίου, 2023

Η Logitech συνεργάζεται με το Ban Ban Tea για να παρουσιάσει ποτά τριών γεύσεων από τα πιο πρόσφατα χρώματα των προϊόντων τους

Η Gadgetren – Η Logitech συνεργάστηκε με μια μάρκα ροφημάτων τσαγιού, την Ban Ban Tea, φέρνοντας ελκυστικές προσφορές μέσω τριών γεύσεων ποτών εμπνευσμένες από τα χρώματα των πιο πρόσφατων προϊόντων της Logitech.

Αυτά τα προϊόντα της Logitech περιλαμβάνουν το ποντίκι Logitech Pebble M350 και το πληκτρολόγιο K380 που είναι πλέον διαθέσιμα σε χρώματα λεβάντας, άμμου και βατόμουρου. Το προϊόν παρουσιάζεται επίσης σε τρία ποτά, συμπεριλαμβανομένου του Apollo Lemonade που προέρχεται από το χρώμα λεμονάδας λεβάντας, του Orisan Sand από την παραλλαγή χρώματος Sand και του Blueberry Milky Way από το χρώμα Blueberry.

Οι πελάτες του Ban Ban Tea μπορούν να απολαύσουν και τα τρία για έναν ολόκληρο μήνα έως τις 30 Νοεμβρίου 2022 στο πλησιέστερο κατάστημα Ban Ban. Η τιμή κάθε ποτού κοστίζει 45.000 Rp.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του ποντικιού Logitech Pebble M350 και του πληκτρολογίου K380, μπορείτε πλέον να το αγοράσετε online στην Ινδονησία μέσω του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου της Logitech Indonesia στη διεύθυνση Shopee καθώς και εκτός σύνδεσης στο επίσημο κατάστημα της Logitech.

Όχι μόνο αυτό, οι αγοραστές Ban Ban Tea μπορούν να αγοράσουν αυτά τα δύο προϊόντα σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα που θα δοθεί από το προσωπικό της Ban Ban Tea. Στη συνέχεια, ο γραμμωτός κώδικας θα συνδεθεί απευθείας με το επίσημο κανάλι πωλήσεων της Logitech Indonesia.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν απευθείας online απευθείας από τα κινητά τους τηλέφωνα και τα προϊόντα θα αποσταλούν την επόμενη μέρα. Για κάθε αγορά ενός από αυτά τα προϊόντα στο κατάστημα Ban Ban Tea, οι αγοραστές μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν ποτά από τη συνεργασία μεταξύ Logitech και Ban Ban Tea, συγκεκριμένα Apollo Lemonade, Orisan Sand ή Blueberry Milky Way.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πελάτες Ban Ban Tea που αγοράζουν προϊόντα ποντικιού και πληκτρολογίου Logitech μπορούν να λάβουν μόνο προϊόντα ποτών συνεργασίας και δεν μπορούν να επιλέξουν άλλα ποτά.

Όσον αφορά την τιμή, το ποντίκι Logitech Pebble M350 κυκλοφορεί για 290.000 IDR. Ενώ το πληκτρολόγιο Logitech K380 κοστίζει 435.000 IDR. Και τα δύο υποστηρίζονται από επίσημη εγγύηση 1 έτους από τη Logitech.

Logitech-x-BanBan-2

Μιλώντας για προδιαγραφές, το ποντίκι Logitech Pebble M350 και το πληκτρολόγιο K380 υποστηρίζουν ασύρματες συνδέσεις με Bluetooth 3.0. Το ποντίκι Pebble M350 έχει πολύ μικρό βάρος περίπου 100 γραμμάρια. Ενώ το πληκτρολόγιο K380 ζυγίζει 423 γραμμάρια. Και τα δύο διαθέτουν συμπαγή και μοντέρνα σχεδίαση αμαξώματος.

Το κουμπί κλικ και ο τροχός κύλισης έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία αθόρυβου κλικ που το καθιστά αθόρυβο όταν χρησιμοποιείται. Η ανάλυση αυτού του αισθητήρα ποντικιού έχει 1000 DPI. Στη συνέχεια η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 18 μήνες με 1 μπαταρία ΑΑ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία πώλησης.

Ενώ το πληκτρολόγιο Logitech K380 μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα. Αυτό το πληκτρολόγιο είναι επίσης συμβατό με λειτουργικά συστήματα Windows, MacOS, Chrome OS, Android και iOS. Επιπλέον, υποστηρίζεται επίσης από τέσσερα πλήκτρα συντόμευσης που μπορείτε να διαχειριστείτε μέσω του λογισμικού Logitech Option και των πλήκτρων στη σειρά F.

Τα πλήκτρα του πληκτρολογίου είναι επίσης σχεδιασμένα να είναι αθόρυβα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να πληκτρολογούν ή να χειρίζονται άνετα το πληκτρολόγιο. Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει έως και 24 μήνες με μπαταρίες ΑΑΑ που περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο αγοράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *