21 Μαρτίου, 2023

Η OMRON παρουσιάζει το νέο ψηφιακό τεντόμετρο με σύνδεση Bluetooth

Gadgetren – Η εταιρεία παροχής ιατρικών συσκευών OMRON φέρεται να πουλά το νεότερο ψηφιακό πιεσόμετρο της, τα OMRON 7156T, 7142T και 7143T.

Τα τρία ψηφιακά πιεσόμετρα υποστηρίζονται ενδιαφέροντα από σύνδεση Bluetooth, ώστε να μπορούν να συνδεθούν με κινητά τηλέφωνα Android και iOS μέσω της εφαρμογής OMRON Connect που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Και τα τρία μπορούν να αγοραστούν μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της OMRON στα Tokopedia, Shopee, Blibli, Lazada και JD.ID. Η τιμή του OMRON 7156T-A λαμβάνει αυτήν τη στιγμή έκπτωση, ώστε να γίνει 957.700 Rp από το αρχικό Rp1.451.000. Ενώ το OMRON 7156T κοστίζει 790.000 IDR από 1 εκατομμύριο ρουπίες. Στη συνέχεια, το OMRON 7143T κυκλοφόρησε για 639.500 Rp. από 900 χιλιάδες ρουπίες. Επιπλέον, διατίθενται δωρεάν υφασμάτινες μάσκες OMRON.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες επισκευής, κάθε αγορά ψηφιακού πιεσόμετρου OMRON θα λαμβάνει 5ετή εγγύηση επισκευής η οποία είναι δωρεάν εφόσον είναι ακόμα υπό εγγύηση.

Κάθε αγορά αυτού του ψηφιακού πιεσόμετρου συνοδεύεται από μια περιχειρίδα IntelliWrap 360° με σύνδεση καλωδίου στη συσκευή μέτρησης και μια συσκευή μέτρησης της αρτηριακής πίεσης που παρέχει οθόνη.

Αυτό το ψηφιακό πιεσόμετρο χρησιμοποιεί τέσσερις μπαταρίες ΑΑ για χρήση. Η οθόνη μπορεί να εμφανίζει διάφορες πληροφορίες για την υγεία, όπως καρδιακούς παλμούς, αρτηριακή πίεση, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες ρολογιού.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν κουμπιά λειτουργιών όπως το κουμπί Bluetooth, το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, το κουμπί σημείωσης και τα κουμπιά κατεύθυνσης δεξιά και αριστερά.

Omron-Connect-

Ως ιατρική συσκευή μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, αυτό το ψηφιακό πιεσόμετρο OMRON υποστηρίζει τη λειτουργία Blood Preasure Diary, η οποία λειτουργεί για την αποθήκευση δεδομένων της αρτηριακής πίεσης του χρήστη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναφορά όταν πηγαίνετε σε γιατρό για έλεγχο υγείας.

Χάρη στη σύνδεση Bluetooth που είναι συνδεδεμένη με την εφαρμογή OMRON Connect, τα αποτελέσματα των ελέγχων της αρτηριακής πίεσης μπορούν να αναλυθούν έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν μια επισκόπηση της καρδιακής τους κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δουν πώς ο τρόπος ζωής επηρεάζει την υγεία, να προβάλουν γραφήματα υγείας συνθήκες από καιρό σε καιρό.

OMRON-HEM-7156T-A-Tensimeter-Digital-Connect-Bluetooth-3

Στην εφαρμογή OMRON Connect, στους χρήστες θα προσφέρεται επίσης μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών, όπως αυτομέτρηση από κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με Bluetooth, κοινή χρήση δεδομένων ανάπτυξης υγείας μέσω email στην οικογένεια και ιατρικό προσωπικό, παρακολούθηση αποθηκευμένου ιατρικού ιστορικού και προβολή πλήρους Ένδειξη αρτηριακής πίεσης με μετρήσεις συστολικής, διαστολικής και σφυγμού.

Η εφαρμογή OMRON Connect μπορεί επίσης να παρέχει ειδοποιήσεις από κινητά τηλέφωνα όταν συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στην αρτηριακή πίεση, να ορίζει στόχους σωματικής δραστηριότητας, να παρακολουθεί τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου και να παρακολουθεί το βάρος και τον δείκτη μάζας σώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *