27 Μαρτίου, 2023

Η OPPO εξασφαλίζει την παρουσία δύο νέων συσκευών για την υποδοχή του ιερού μήνα του Ραμαζανιού 2023

Gadgetren – Η OPPO Indonesia φέρεται να ετοιμάζει δύο νέες συσκευές για να ζωντανέψει την αγορά κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού το 2023. Μία νέα συσκευή που θα κυκλοφορήσει σύντομα πιστεύεται ότι είναι η OPPO A78 5G που είναι ο διάδοχος του κινητού τηλεφώνου OPPO A74 5G που ήταν κυκλοφόρησε το Μάιο του 2021.

Το OPPO A78 5G είναι γνωστό ότι έχει καταχωρηθεί στον ιστότοπο Υπουργείο Επικοινωνιών και Πληροφορικής (Kominfo) Πιστοποίηση Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών και P3DN Υπουργείο Βιομηχανίας (Kemenperin). Το OPPO A78 5G είναι εγγεγραμμένο με αριθμό μοντέλου CPH2483 που έχει αριθμό πιστοποιητικού στον ιστότοπο Πιστοποίησης Postel, συγκεκριμένα 88329/SDPPI/2023 και στο P3DN με αριθμό 5645/SJ-IND.8/TKDN/10/2022.

Περαιτέρω Ιστοσελίδα P3DN του Υπουργείου Βιομηχανίας, γραμμένο το OPPO A78 5G έχει λάβει τιμή TKDN 35,79%, που σημαίνει ότι η συσκευή πληροί τις απαιτήσεις για συσκευές που είναι κατάλληλες για διάθεση στην Ινδονησία. Αποκτώντας δύο πιστοποιήσεις από την κυβέρνηση, είναι βέβαιο ότι το OPPO A78 5G θα μεταφερθεί σύντομα στην Ινδονησία.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα P3DN του Υπουργείου Βιομηχανίας, το OPPO A78 5G θα είναι επίσης εξοπλισμένο με τη συχνότητα NR FR1 που υποδηλώνει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει δίκτυα 5G με Εύρος Συχνότητας 1 (FR1) που είναι κάτω από 7,125 GHz.

Η OPPO Indonesia είπε ότι η συσκευή OPPO A78 5G θα είναι μια συσκευή με υποστήριξη 5G σε προσιτή τιμή. Είναι πιθανό ότι αυτή η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσης σε μια τιμή σε μια σειρά που δεν διαφέρει πολύ από τον προκάτοχό της.

Για μια άλλη νέα συσκευή, δυστυχώς το OPPO δεν μπόρεσε να αποκαλύψει το όνομα μοντέλου της νέας συσκευής. Ωστόσο, αυτή η άλλη νέα συσκευή θα συνοδεύει την παρουσία του OPPO A78 5G τον μήνα του Ραμαζανιού.

OPPO-FInd-N2-Flip

Ως πρόσθετες πληροφορίες, προηγουμένως η OPPO είχε επίσης ανοίξει την εγγραφή για ενδιαφέρον να παραγγείλει το OPPO Find N2 Flip στην Ινδονησία. Εάν το δείτε, είναι πιθανό ότι μια άλλη νέα συσκευή OPPO που θα μεταφερθεί στην Ινδονησία τον μήνα του Ραμαζανιού είναι το OPPO Find N2 Flip.

Αυτό το κάθετο αναδιπλούμενο κινητό είχε προηγουμένως εκτεθεί στην εκδήλωση MWC 2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Κατά διαστήματα μετά την παγκόσμια εκδήλωση τεχνολογίας, το OPPO Find N2 Flip εκτέθηκε στη συνέχεια στην Ινδονησία, για την ακρίβεια στην OPPO Gallery Gandaria City και στην Plaza Indonesia.

Αυτό το κινητό τηλέφωνο, το οποίο έχει μεγάλη μπροστινή οθόνη, έχει επίσης δημοπρατηθεί συνολικής αξίας 230 εκατομμυρίων IDR για τα χρώματα Astral Black και Moonlight Purple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *