25 Μαρτίου, 2023

Η OPPO θα πραγματοποιήσει σύντομα την έκθεση τεχνολογίας INNO Day 2022

Το Gadgetren – OPPO φημολογείται ότι επιστρέφει για να πραγματοποιήσει την τέταρτη ετήσια εκδήλωση τεχνολογίας μέσω της εκδήλωσης INNO DAY 2022.

Όπως και την προηγούμενη INNO DAY 2021, η έκθεση τεχνολογίας INNO DAY 2022 θα πραγματοποιηθεί επίσης διαδικτυακά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2022 παγκοσμίως. Με θέμα «Ενδυνάμωση ενός καλύτερου μέλλοντος», οι λάτρεις της τεχνολογίας στην Ινδονησία μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το σπίτι.

Οι θεατές μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα OPPO INNO DAY 2022 να εισάγετε το πρόγραμμα στο ημερολόγιο για να μην χάσετε που στην Ινδονησία θα ξεκινήσει η εκδήλωση στις 08.00 WIB.

Το OPPO INNO DAY αποτελεί ρεκόρ για την OPPO στη δημιουργία και την παρουσίαση νέας τεχνολογίας στους χρήστες της και ως αναδρομή στα επιτεύγματά της τον περασμένο χρόνο. Αυτή τη φορά στην έκθεση INNO DAY 2022, η OPPO θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία αιχμής της μέσω τεσσάρων έξυπνων πρωτοβουλιών που καλύπτουν την ψυχαγωγία, την παραγωγικότητα, την υγεία και τη μάθηση.

Στην περσινή εκδήλωση, η OPPO παρουσίασε ένα εξελιγμένο προϊόν με τη μορφή Air Glass, το οποίο είναι έξυπνα γυαλιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με το χέρι, το κεφάλι, τις φωνητικές εντολές ή τις χειρονομίες αφής στην εικονική οθόνη της συσκευής.

Εκτός από αυτό, σε αυτή την εκδήλωση, η OPPO εισήγαγε επίσης την τεχνολογία Retractable Camera που υιοθετεί έναν ανασυρόμενο μηχανισμό με εστιακή απόσταση έως και 52 mm ισοδύναμο. Δεν πρέπει να μείνετε πίσω όταν ανακαλέσετε το OPPO έχει επίσης παρουσιάσει την πρώτη τεχνολογία απεικόνισης NPU μέσω του τσιπ MariSilicon X.

Το τσιπ απεικόνισης σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την ίδια την OPPO, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρακτηριστικό στα κορυφαία κινητά της τηλέφωνα μέσω της σειράς OPPO Find X5 και της σειράς OPPO Reno8. Αυτό το τσιπ έχει υποστηρίξει επίσης το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο της OPPO, το OPPO Find N.

Ως πρόσθετες πληροφορίες, το OPPO INNO DAY πρωτοεμφανίστηκε το 2019, το οποίο παρουσίασε την πρώτη του σειρά φορητών συσκευών, δηλαδή το OPPO Watch και το κινητό τηλέφωνο OPPO 5G CPE.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *