23 Μαρτίου, 2023

Η OPPO παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων στο MWC 2023

Το Gadgetren – OPPO έφερε επίσημα την τελευταία σειρά προϊόντων στην εκδήλωση MWC 2023 που διαρκεί έως τις 2 Μαρτίου 2023 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Στην εκδήλωση MWC 2023, η OPPO παρουσιάζει μια σειρά νέων προϊόντων που μπορούν να υποστηρίξουν την καθημερινή ζωή των χρηστών για ψυχαγωγία, παραγωγικότητα, υγεία και μάθηση οπουδήποτε. Αυτό το νέο προϊόν υποστηρίζεται επίσης από την πιο πρόσφατη τεχνολογία που έχει βελτιωθεί από πριν.

Όλα αυτά τα νέα προϊόντα OPPO έχουν εκτεθεί από τον Billy Zhang ως Πρόεδρος του Overseas Sales and Service, OPPO στην παρουσίασή του και μέσω του OPPO Booth στο MWC 2023. Τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν OPPO Find N2 Flip, OPPO Wi-Fi 6 Router AX5400 , OPPO Zero -Power Tag, MariSilicon Y System of Bluetooth chip audio, OHealth H1 health monitor, OPPO Air Glass 2 και πολλά άλλα.

Το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο OPPO Find N2 Flip, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στην κινεζική και την ευρωπαϊκή αγορά, είναι μια κατακόρυφη αναδιπλούμενη συσκευή OPPO που προσελκύει πολλούς επισκέπτες για να δουν την πολυπλοκότητα της σχεδίασης της συσκευής και τα χαρακτηριστικά μέσα.

Εξοπλισμένα με δύο οθόνες που είναι η μπροστινή οθόνη διαστάσεων 3,26″ και η κύρια οθόνη διαστάσεων 6,8″, τα πάνελ που χρησιμοποιούνται είναι και τα δύο AMOLED. Με την τεχνολογία άρθρωσης Flexion Hinge, υποστηρίζεται ότι η οθόνη OPPO Find N2 Flip δεν θα καταστραφεί ακόμα κι αν διπλώνεται και ανοίγει συχνά πολλές φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

OPPO-FInd-N2-Flip

Το εσωτερικό τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 9000+ Octa-Core (4nm) 3,2 GHz, το οποίο είναι επίσης εξοπλισμένο με το MariSilicon X NPU για καλύτερη επεξεργασία εικόνας. Εν τω μεταξύ, ο τομέας της φωτογραφίας χρησιμοποιεί μια κύρια κάμερα 50MP η οποία υποστηρίζεται από μια κάμερα σε συνεργασία με την Hasselblad η οποία είναι σε θέση να παρέχει φίλτρα XPan, βαθμονόμηση χρωμάτων και άλλα μοναδικά φίλτρα.

Η κύρια κάμερα συνοδεύεται επίσης από ευρυγώνιο φακό 8MP με διάφραγμα f/2.2. Επιπλέον, υπάρχει μπροστινή κάμερα ανάλυσης 32MP με διάφραγμα f/2.4. Η μπαταρία OPPO Find N2 Flip έχει χωρητικότητα 4.300 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC 44 W.

Σε αυτήν την έκθεση, η OPPO ανακοίνωσε επίσης την επιλογή των OPPO Find N2 Flip και Find N2 ως επίσημων συσκευών για το UEFA Champions League. Στη συνέχεια, η OPPO διόρισε τους πρεσβευτές του UEFA Champions League, δηλαδή τους Michael Owen και Luis Garcia, να συμμετάσχουν στο OPPO την πρώτη ημέρα του MWC και να γίνουν οι πρώτοι παγκόσμιοι χρήστες που βιώνουν τα πλεονεκτήματα του OPPO Find N2 Flip.

Το OPPO-επιδεικνύει-τα-εκτεταμένα-επιτεύγματά του-σε-σε-Έξυπνες-Πρωτοβουλίες

Από την άλλη πλευρά, η OPPO παρουσίασε επίσης τον πρώτο της δρομολογητή που ονομάζεται OPPO Wi-Fi 6 Router AX5400, ο οποίος είναι ικανός να παρέχει σήματα Wi-Fi διπλής ζώνης 2,4 GHz + 5 GHz ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, υπάρχει το OPPO Zero-Power Tag, το οποίο είναι το πρώτο πρωτότυπο τσιπ που αναπτύχθηκε από την τεχνολογία OPPO Zero-power Communication.

Αυτό το τσιπ μπορεί να λειτουργήσει μόνο καταγράφοντας ραδιοκύματα στο περιβάλλον περιβάλλον χωρίς την ανάγκη χρήσης μπαταρίας και η χρήση του μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορα gadget IoT, ειδικά στην επερχόμενη εποχή 6G. Στην εκδήλωση MWC2023, αυτό το τσιπ έχει επιδειχθεί από την OPPO ότι εντοπίζει απομακρυσμένα αντικείμενα και συλλέγει δεδομένα από αισθητήρες θερμοκρασίας.

Εκτός από την παρουσίαση των νεότερων προϊόντων της, το MWC Booth της OPPO παρουσίασε επίσης τα κορυφαία προϊόντα της, όπως το κινητό τηλέφωνο OPPO Find N2, τη συσκευή ήχου OPPO Enco X2 TWS, το έξυπνο ρολόι OPPO Watch 3 Pro, το tablet OPPO Pad και το OPPO 45W Liquid Cooler. σύστημα ψύξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *