21 Μαρτίου, 2023

Η POCO θα κυκλοφορήσει τη σειρά X5 στις αρχές του 2023

Gadgetren – Στις αρχές του 2023, αναφέρεται ότι η POCO θα κυκλοφορήσει σύντομα το νεότερο κινητό της τηλέφωνο που περιλαμβάνεται στην οικογένεια της σειράς X το πρώτο τρίμηνο του 2023 στην Ινδονησία.

Κοιτάζοντας πίσω, επιτέλους η POCO έφερε τη σειρά X4 και η POCO επιβεβαίωσε επίσης ότι ο επόμενος διάδοχος είναι η σειρά X5 που θα κυκλοφορήσει στην Ινδονησία. Η σειρά POCO X5 θα έχει καλή απόδοση στην κατηγορία της, στοχεύοντας διάφορους χρήστες.

Στο site έχει εμφανιστεί και η ύπαρξη της σειράς POCO X5 Εσωτερικό Επίπεδο Στοιχείων (TKDN) από το Υπουργείο Βιομηχανίας. Η σειρά X5 στον ιστότοπο TKDN έχει τον αριθμό μοντέλου POCO 22111317PG που δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2022.

Ο αριθμός μοντέλου πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει το προϊόν POCO X5 5G με τιμή TKDN 38,20 τοις εκατό. Αυτή η τιμή TKDN διασφαλίζει ότι η σειρά POCO X5 έχει λάβει έγκριση για κυκλοφορία στην Ινδονησία.

Εκτός από αυτό, η σειρά POCO X5 φέρεται να είναι διαθέσιμη και σε δύο μοντέλα. Εκτός από το POCO X5 5G θα υπάρχει και το POCO X5 Pro 5G. Για αυτό, η POCO δεν έχει διευκρινίσει εάν αυτά τα δύο κινητά τηλέφωνα θα μεταφερθούν στην Ινδονησία ή μόνο ένα από αυτά.

TKDN-POCO-series-X5

Είναι πιθανό η POCO να ενημερώσει τη βεβαιότητα του μοντέλου της σειράς X5 που θα μεταφερθεί μέσω της επίσημης αφίσας της για τα social media. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η σειρά POCO X5 θα είναι εξοπλισμένη με κάμερα ανάλυσης 108MP για την υψηλότερη έκδοση.

Η οθόνη θα έχει μέγεθος 6,7 ίντσες με πάνελ AMOLED που έχει ανάλυση Full HD και θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία θα έχει επίσης μεγάλη χωρητικότητα έως και 5.000 mAh και υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 67 W για την υψηλότερη έκδοση. Εκτός αυτού, θα τρέχει τη διεπαφή MIUI 13 που βασίζεται στο Android 13.

Το εσωτερικό του εσωτερικού αναμένεται να χρησιμοποιεί το chipset Qualcomm Snapdragon 778G για το υψηλότερο μοντέλο. Ενώ το τυπικό μοντέλο θα χρησιμοποιεί το chipset Qualcomm Snapdragon 695.

Ωστόσο, οι φήμες για τις προδιαγραφές της σειράς POCO X5 δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν περαιτέρω. Για αυτόν τον λόγο, οι λάτρεις των κινητών POCO περιμένουν νέα από την τελευταία κυκλοφορία της POCO Indonesia αργότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *