27 Μαρτίου, 2023

Η Qualcomm κυκλοφορεί Snapdragon 7+ Gen 2 Chipset, εδώ είναι τα ανώτερα χαρακτηριστικά του

Gadgetren – Μετά την αφαίρεση του chipset Snapdragon 8 Gen 2 μέσω της συσκευής της σειράς Samsung Galaxy S23 πριν από λίγο καιρό, η Qualcomm παρουσίασε και πάλι επίσημα το νεότερο chipset της, δηλαδή το Snapdragon 7+ Gen 2.

Το νέο chipset φέρνει μια σειρά από ελκυστικά χαρακτηριστικά που παρέχουν αυξημένη απόδοση σε όλο το σύστημα. Από την πλευρά της CPU, το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 χρησιμοποιεί Qualcomm Kryo που παρέχει ταχύτητες έως και 2,91 GHz.

Κόμμα Qualcomm αναφέροντας ότι η CPU στο chipset Snapdragon 7+ Gen 2 προσφέρει περισσότερο από 50 τοις εκατό απόδοση και η GPU Qualcomm Adreno παρέχει επίσης αύξηση απόδοσης έως και δύο φορές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Επιπλέον, το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 παρέχει έως και 13 τοις εκατό αυξημένη απόδοση ισχύος σε όλο το σύστημα για μεγαλύτερη καθημερινή χρήση. Αυτό το chipset υποστηρίζεται επίσης από το Qualcomm AI Engine που μπορεί να συνδέσει την απόδοση σε όλο το σύστημα με 40 τοις εκατό καλύτερη απόδοση ανά Watt από τον προκάτοχό του.

Για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία παιχνιδιού που χαλάει τα βλέμματα, αυτό το chipset διαθέτει Snapdragon Elite Gaming. Αυτή η δυνατότητα παρουσιάζει την αυτόματη σκίαση μεταβλητού ρυθμού (VRS) που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν οπτικό περιεχόμενο στην οθόνη της συσκευής με πλήρη ανάλυση και ρεαλιστικές εικόνες.

Ακόμη και με την τεχνολογία Volumetric Rendering που παρέχεται στο VRS, οι συσκευές με το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 μπορούν να προβάλλουν με λεπτομέρεια οπτικές εικόνες εντός του παιχνιδιού, όπως ομίχλη και καπνό. Αυτό το chipset μπορεί επίσης να αυξήσει έξυπνα το επίπεδο ανάλυσης σε σκηνές παιχνιδιών με AI από 1080p σε 4K.

Μην ξεχνάτε ότι ο ήχος που παράγεται όταν παίζετε παιχνίδια, ακούτε μουσική και παρακολουθείτε ταινίες θα ακούγεται καθαρός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 υποστηρίζεται από τη λειτουργία Snapdragon Sound με Qualcomm aptX, έτσι ώστε η μετάδοση του ήχου από τα κινητά τηλέφωνα σε συσκευές ήχου να εκτελείται ομαλά χωρίς να παραπαίει.

Qualcomm-Snapdragon-7-Gen-2-Key-Visua

Το φωτογραφικό σύστημα υποστηρίζει ανάλυση έως 200MP και εγγραφή βίντεο HDR με τριπλάσια έκθεση από τις δύο κάμερες ταυτόχρονα. Για την παραγωγή καθαρών εικόνων σε οποιαδήποτε κατάσταση, το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 διαθέτει Τριπλό ISP 18-bit.

Με αυτήν τη δυνατότητα, η κάμερα τραβάει 30 φωτογραφίες και συνδυάζει τα καλύτερα μέρη σε μία φωτογραφία για τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως φωτεινότερη και φωτεινότερη.

Επιπλέον, η κάμερα που είναι εξοπλισμένη με το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 υποστηρίζεται ότι μπορεί να απορροφήσει 4.000 φορές περισσότερα δεδομένα με υψηλό δυναμικό εύρος, καθώς και λεπτομερή χρώματα και φωτεινές εικόνες.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, υπάρχει το σύστημα συνδεσιμότητας κινητού Qualcomm FastConnect 6900 για παροχή γρήγορου και απόκρισης Wi-Fi έως και 3,6 Gbps. Στη συνέχεια, για να φτάσει στο δίκτυο 5G, το chipset χρησιμοποιεί το Snapdragon X62 5G Modem-RF System που προσφέρει ταχύτητες λήψης έως και 4,4 Gbps.

  Qualcomm-Snapdragon-7+ Gen-2

Το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 για πρώτη φορά στη σειρά Snapdragon 7 υποστηρίζει 4G/5G Dual-Sim Dual Active (DSDA), ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν δύο SIM ταυτόχρονα όταν ταξιδεύουν ή να διαχωρίζουν την επαγγελματική και την προσωπική τους επικοινωνία.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα στη συσκευή, το chipset Snapdragon 7+ Gen 2 φημολογείται ότι υποστηρίζει το νέο Xiaomi Redmi και τις συσκευές realme τον Μάρτιο του 2023.

Christopher Patrick ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κινητών Τηλεφώνων, Qualcomm Technologies, Inc. είπε ότι η κυκλοφορία του Snapdragon 7+ Gen 2 δείχνει την ικανότητα του κόμματός του να φέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή ανώτερα χαρακτηριστικά στη σειρά Snapdragon 7, γεγονός που το καθιστά προσβάσιμο σε περισσότερους ανθρώπους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *