21 Μαρτίου, 2023

Η Realme ανακοινώνει την τεχνολογία φόρτισης 240 W, θα είναι η πιο γρήγορη;

Η Gadgetren – realme ανακοίνωσε τη νέα της τεχνολογία φόρτισης με ταχύτητα φόρτισης 240 W. Αυτή η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης είναι πιθανό να είναι παρούσα στη νέα της συσκευή, δηλαδή στη σφαίρα GT Neo5 τον Φεβρουάριο του 2023, όπως αναφέρεται από Γκιζμοχίνα.

Όσον αφορά την απόδοση, αυτή η γρήγορη φόρτιση 240 W μέσω USB Type C χρησιμοποιεί τρεις γραμμές αντλίας παράλληλα με έξοδο 10V 24A και είσοδο 20V 12A. Αυτή η συσκευή, η οποία είναι εξοπλισμένη με φόρτιση 240 W, θα έχει 3 μπαταρίες που υποστηρίζεται ότι έχουν απόδοση μετατροπής 98,5%, ώστε η φόρτιση να είναι πιο γρήγορη.

Αυτό το καλώδιο φόρτισης 240W χρησιμοποιεί ένα ειδικό καλώδιο 12Α το οποίο κατασκευάζεται με χάλκινο καλώδιο πάχους 21AWG που είναι το καλώδιο υψηλότερης ποιότητας.

Ενώ η κεφαλή φορτιστή 240 W χρησιμοποιεί έναν μίνι προσαρμογέα φορτιστή με διπλό νιτρίδιο του γαλλίου (GaN) που έχει επίπεδο ισχύος 2,34 W/cm³, το οποίο υποστηρίζεται ότι είναι το υψηλότερο στον κλάδο. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά τεχνολογίας φόρτισης 150W, αυτός ο φορτιστής 240W είναι 5 τοις εκατό μεγαλύτερος σε μέγεθος.

Για ασφαλή φόρτιση, η τεχνολογία φόρτισης 240 W παρέχει επίσης προστασία φόρτισης μέσω πιστοποιητικού PS3 Fireproof, το οποίο υποδεικνύει ότι το υλικό που χρησιμοποιείται για τη συσκευή είναι πυρίμαχο, αποτρέποντας έτσι ηλεκτρικά βραχυκυκλώματα ή ανεπιθύμητη ζημιά.

realme-240W-φόρτιση-χαρακτηριστικά

Το σύστημα φόρτισης θα παρακολουθείται επίσης συνεχώς με τη χρήση 13 αισθητήρων σε πραγματικό χρόνο, οι οποίοι θα περιορίσουν την ισχύ εάν οποιαδήποτε στιγμή υπάρχει κίνδυνος. Τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν τεχνολογία φόρτισης 240 είναι ειδικά εξοπλισμένα με μεγάλη περιοχή ψύξης ή πλάκα.

Η πλάκα ψύξης είναι κατασκευασμένη από πολλά φύλλα υλικού γραφενίου συνολικής επιφάνειας 6.580 mm². Η παρουσία μιας πλάκας γραφενίου θα διατηρήσει την ισορροπία της γρήγορης φόρτισης 240 W τόσο για βαριά εργασία όσο και για συνεχή δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις GSM Arenaη realme διασφαλίζει επίσης ότι οι μπαταρίες κινητών τηλεφώνων με τεχνολογία φόρτισης 240 W θα διατηρήσουν τουλάχιστον το 80 τοις εκατό της αρχικής τους ισχύος μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης, έτσι ώστε η γρήγορη φόρτιση να μην παρεμποδίζει τη μακροχρόνια χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *